Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POTVRĐENO PISANJE ALO!

Tanja tražila razvod od muža!

Autor: Ivan Gajić | 29.11.2014 - 12:00:00h | Komentara: 7

Posle skoro četiri godine, došao je kraj braka između Tanje Savić i Dušana Jovančevića! Naime, kako „Alo!“ saznaje, pevačici je dojadilo više da sluša muževljeve pridike, prebacijavanja, lubomoru, a poslednja svađa, pre nekoliko dana, bila je presudna za odluku da stavi tačku na svoj brak.

Svega joj je  preko glave:  Tanja Savić

Svega joj je preko glave: Tanja Savić | Foto: Nemanja Kostić

- Nevolje u njihovom braku traju već neko vreme, bilo je pitanje trenutka kad će Tanja odlučiti da preseče. Još dok su živeli u Australiji, Dušanovo ponašanje je bilo problematično. Poslednja u nizu svađa je bila kada joj je Dušan zabranio da se pojavljuje u nekim emisijama i zahtevao od nje da odustane od predstojećeg festivala za koji je spremila novu pesmu. Tanja krivi Dušana i zbog sunovrata u karijeri koji je počeo onda kad je on krenuo da joj vodi posao.

Kada je sa porodicom došla iz Australije,  mislila je da će život biti bajka

Kada je sa porodicom došla iz Australije, mislila je da će život biti bajka | Foto: RAS

Konstantno su jedno drugo okrivljivali zbog različitih životnih problema. Svađe krenu prepucavanjem, a završe se ozbiljnim uvredama. Jedino dobro u celoj priči je što su nekako uspevali da se kontrolišu kad su sa decom, pa Maksim i Đorđe nisu da prisustvovali scenama bračnih razmirica. Dušan je u trenucima besa bio u stanju da je vređa i zbog ponašanja i zbog izgleda. Retko kad se dešavalo da je Tanja pričala sa nekim prijateljem ili poslovnim saradnikom muškog pola, a da on nije bio ljubomoran, a često joj je proveravao telefon. Kad su uzeli novog menadžera, obećao je da će ostati po strani, da se neće mešati, ali uspeo je da održi reč kraće od mesec dana. Mislio je da sve najbolje zna - priča nam izvor blizak pevačici i dodaje da će biti „čupavo“ zbog razvoda jer Dušan neće dozvoliti Tanji da uzme decu.

- Uvek kad bi se posvađali i kad bi Tanja zapretila odlaskom, Dušan bi joj odgovarao da ona može da ide gde hoće, ali da joj decu neće dati. Ko zna šta će se sve sada izdešavati kada je pevačica odlučila da prekine tu agoniju. Ona se plaši i da bi Dušan ponovo mogao da kidnapuje decu dok je ona na probama i snimanju za šou “Tvoje lice zvuči poznato” - rekao nam je izvor.

Pevačica rešila da stavi tačku na brak sa Dušanom Jovančevićem

Pevačica rešila da stavi tačku na brak sa Dušanom Jovančevićem | Foto: Mitar Mitrović


Pozvali smo Tanju da bismo dobili komentar, međutim, ona nije bila preterano raspoložena za razgovor, ali je očigledno potresena zbog cele situacije.
- Ništa ne mogu da komentarišem. Hvala na razumevanju. Izvinite, ali nisam raspoložena za razgovor - rekla nam je pevačica, a do Dušanovog komentara nismo uspeli da dođemo.

Turbulentan brak


Podsećanja radi, Tanja i Dušan su se venčali tri meseca nakon što su 2011. godine dobili prvog sina Maksima. Iste godine, posle nekoliko meseci odlučuju da posete Srbiju i Savićima pokažu malog naslednika, međutim, u kući pevačice izbija žestoka svađa posle čega Ivančević uzima dete, novac i odlazi sa njim. Tanja je slučaj prijavila policiji kao kidnapovanje, i isti dan se situacija rešila. Oni su uspeli da izglade odnose, a Dušan je zbog teške naravi navodno od tašte jednom prilikom dobio i batine metlom. Po povratku u Australiju, Tanja ostaje trudna i rađa drugog sina Đorđa. I konačno, početkom maja ove godine, posle nekoliko najava i otkazivanja pevačica se sa porodicom vratila u Srbiju i odlučila da se posveti karijeri.

Poslednji komentari
  • Gordana Vreme: 29.11.2014 07:52h

    U kom veku živite. Prošla su ta vremena kada je žena od muža tražila razvod. Jednostavno,podneseš zahtev za razvod Sudu a ne mužu i na drugom ročištu se razvedeš, ali ako jedan od njih to želi.Razvod ti ne daju ni mediji preko kojih se dotična reklamira mašući razvodom, niti muž već Sud.

  • Драгомир Vreme: 29.11.2014 13:20h

    РАЗВОД БРАКА!Бедније ситуације у животу нема!И неће бити.Како сам ја неколико деценија у успешном браку а оженио сам девојку која је била оличење пргавости,препотентности а да је била прелепа шо јес јес!Так'а је и данаске.Први договор је био што сам ја стриктно тражио да она командује!Да све буде по њеном!Обећао сам јој живот без алкохола!Да је никада нећем да ударим!Да нећем да се шванлеришем!Да ћу јој давати сваки динар који зарадим! ... И очас је цела њена фамилија сазнала да је њихова мезимица нашла највећу будалу у околишу Београда!Највећу да веће нема!И шта ми фали?Ништа.Имам све што ми треба.Само ланац ми није баш подугачак!И сада ви мислите да вам стари Драгомир пише глупости?Јок,бре!Ајд здраво јер моја Радојка виче да се манем лапа топе јер ме чека торта а довече гибаница.Сељачка посла!Али брак траје скоро е четири деценије,бато!

  • ljilja Vreme: 29.11.2014 13:35h

    Pa i treba da je ostavi Dusan zato sto mu nedozvoljava da vidja dete iz prvod braka,Neka je ostavi i neka se upise u osnovnu skolu da nelupeta vise gluposti. Jedan dan kaze imaju seks svakog dana dvaput, drugi dan se razvodi. Nepismena je ona za sve u zivotu.

  • Igrač Vreme: 30.11.2014 00:53h

    @Ljilja, zato tvoj komentar nema tačke, "ne" pišeš spojeno sa glagolom. Nisi baš pozvana da nekome pripovedaš o pismenosti i nepismenosti.

  • goaldcoast Vreme: 30.11.2014 03:57h

    Tako bje to kada ozenis pevaljku znao si sa kim je sve pre tebe bila u semama znam boli to saznas da si 6-7 a ono 10 njega stiti zakon u ovom slucaju deca su rodjena u Australiji Australci su moze da bude jedino ravnopravna ako je tu, u protivnom nemoze mu oduzeti dete i voditi za Srbiju. Oteraj je zemljace neka ide u Srbiju ali bez dece ,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP