Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Farma

Filip i Tarot otvoreno o Jovaninom opijanju!

Kroz neobavezno ćaskanje manekenken je otkrio detalje o ukućanki koje do sada niste imali priliku da ...

  • visnja Vreme: 25.06.2013 08:19h

  • ja Vreme: 24.06.2013 19:48h

    Za neznalice: Ako niste dobro upuceni, Filip je Jovanu i ostavio iz razloga sto se opijala do besvesti i sramotila ga.Drugo, ona ne pije, ona se ozderava. Blago li je svekru i svekrvi.. Ko se zeni na brzinu, kajace se natenane..

    Preporuka čitalaca: +4 - 6

  • sena šakrak-cerić Vreme: 24.06.2013 19:47h

    filip o bodova od dečka mumlja u njedra ništa ga nerazumijem a ovi komentari jako ružno ovo če on dobiti od stanije kad izađu van garantiram vam da neće biti skupa ni mjesec dana hrvatska

    Preporuka čitalaca: +5 - 4

  • vesna Vreme: 24.06.2013 18:00h

    Ovaj Filip je ljigavac,kakvog nikad nisam videla.Pokusava na sve moguce nacine da omalovazi Jovanu koja je krajnje fer prema svima..Izgleda da njegov bolesni ego ne moze da podnese cinjenicu da je ostavljen,pa joj se sada sveti.Kaze; e,ko je ona,dosla iz Nisa eee,,nezna sta je diskoteka,siromasna seljanka. Filipe ona jeste dosla iz Nisa koji je treci grad po velicini u Srbiji,a ti si jado iz okoline malog Panceva,od roditelja mlekara koji su duzni I ruzni narodu.Sem pokazivanja svog golog tela nista nisi postigao u zivotu.Zato i mislim da ste ti i Stana super par..Nek vam je sa srecom,ali OSTAVITE JOVANU NA MIRU.

    Preporuka čitalaca: +6 - 4

  • Maja Vreme: 24.06.2013 11:42h

    Pa zasto si tek sada progovorio???? Jer vidis da ti i tvoja fufica nemate sanse za prvo mesto, sram te bilo dosadni naduvenko. E bas treba da odnese prvu nagradu neko od Jovane, Danijela ili Akija pa da se potucete medjusobno ti i tvoja fufica u finalu. Katastrofa su i ne razumem ljude kojima se oni svidjaju i podrzavaju ih. Jovana nikada nije losu rec rekla za njih iako je sigurno imala.

    Preporuka čitalaca: +9 - 6

  • Sima Vreme: 24.06.2013 09:13h

    Ma Filip nije cak ni ljubomoran on je samo jako nezeo decko koji ne zna ni sta ni kako hoce . Zamislja da je neka faca a nesposoban je to mozgom da proprati . Da mu nije Stanije niko i dalje ne bi znao za njega i odavno bi on odleteo a Tarot koristi svaku priliku da nekoga blati i ogovara sve iz razloga da samo on opstane . Bilo je pitanje trenutka kada ce Tarot krenuti i na Sasku jer on je jednostavno ljigav i los covek. A ono za Jovanu je inace sve tacno ali zasto moraju njih dvojica da diskutuju o tome??

    Preporuka čitalaca: +16 - 6

  • vesna Vreme: 24.06.2013 00:41h

    Filip je izgleda jos uvek zaljubljen u Jovanu,On stalno prica o njoj.Ne moze da podnese sto ga je ostavila I verila se,pa je sad izmislja lazne price o njoj.Laze taj glupi Filip sve sto kaze.........

    Preporuka čitalaca: +10 - 12

  • Maki Vreme: 23.06.2013 18:57h

    Sve se bojim da tako nešto nebi bilo prikazano! Fifi je ljubomoran pa sad hoće da ocrni ono dvoje srećnih ljudi. Šta njega briga, sve da je to i tako. Danijel sigurno takvu osobu nebi zaprosio ni ženio. Nego Fifi ti lepo gledaj šta ćeš sa svojom Fufi. A ne opanjkavaj druge ljude.

    Preporuka čitalaca: +18 - 16

  • bane Vreme: 23.06.2013 18:24h

    Toliko je ljigavo I jadno to sto Filip prica o Jovani,da nemam reci.!!! Od pocetka Farme on I Stanija pokusavaju da je ponize,namestaju lazne price o njo,a ona je krajnje fer prema njima. Stanija je ljubomorna na Jovanu,to je ocigledno,a Filip izgleda ne moze da joj oprosti sto ga je ostavila I verila se sa njegovim drugom,pa je blati li blati.Obicno ko drugom jamu kopa,sam u nju pada,. Filip I Stanija su to potvrdili,jer su na dnu dna.

    Preporuka čitalaca: +16 - 16

  • gavrilovic Vreme: 23.06.2013 18:14h

    Ne mozete nista Jovani i Danijelu,prepi*ali su vas!Umrite od zavisti,gubitnici.

    Preporuka čitalaca: +16 - 13

  • dana Vreme: 23.06.2013 18:12h

    Sve ovo je istina, to znaju ljudi iz Nisa

    Preporuka čitalaca: +21 - 10

  • maja Vreme: 23.06.2013 15:07h

    Boze kako je "dobar" ovaj Filip...pod br. 1 - ako je vec bio sa njom zasto je sada opanjkava? Pod br. 2 - Boooooze sto voli svog kuma pa tako prica za Jovanu, pod br. 3 - hoce da je ocrni eto tako slucajno dok caska sa Tarotom jer su sada Jovana i Danijel favoriti a njega i starletu su bacili u senku!!!!! Napolje Fifi i Fufi!!!! Dva veca SOMA ova Srbija nije videla!!!!

    Preporuka čitalaca: +33 - 23

  • nela Vreme: 23.06.2013 15:01h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>