Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OTKRILI JOŠ JEDNO LICE UČESNICE "FARME"

Filip i Tarot otvoreno
o Jovaninom opijanju!

Autor: Smedia | 23.06.2013 - 14:46:00h | Komentara: 11

Kroz neobavezno ćaskanje manekenken je otkrio detalje o ukućanki koje do sada niste imali priliku da vidite!

Milan Tarot i Filip Panajotović

Milan Tarot i Filip Panajotović se po kazni nalaze u izolaciji i, osim Stanije i Ere Ojdanića, takođe su nominovani za izbacivanje sa "Farme". Njih dvojica su sedeli u hladu i razgovarali o učesnicima rijalitija a kada su poveli priču o Jovani Nikolić, jr im nije bio jasan govor koji je održala kada je davala štapiće. A onda je maneken otkrio nešto što je sve vreme gledao i ćutao, a gledaoci nisu imali prilike da vide!

- Rekla mi je čućeš moj govor kada ustanem a ja je ništa nisam razumeo šta je htela da kaže. Ma ja je gledam ona u ovu šolju od dva decilitara sipa rakiju, ustane ujutru naduvena. Ekrem je mala beba za nju nego vi ne znate. Nego glupo mi da sad pričam. Naduvena, polupana, razumeš, pričao je Tarot a Filip se nadovezao:
- Ja sam rekao Danijelu mnogo je ružno da ti povraća posle žurke i pada u nesvest, nemoj to da dozvoljavaš devojci i rekao je znam, znam neću. I onda je tako tri puta padala u nesvest i onda je on opametio malo. Znam zašto je to tako, pričao je maneken a Milan dodao:
- Ma Saška je krila sve vreme samo je povuče i stavi u krevet.
- Ali kako god, zašto se tako opija? Napija se pa pada u nesvest, tri žurke je nosili Goca i ne znam ko još, ove žene na ramenima. Pala ovde iza kuće, pričao je Filip ali na kraju je rekao da je ne krivi i da protiv nje nema ništa protiv.
Međutim, pravo je pitanje zašto nikada nije prikazano ovakvo grozno ponašanje?

Poslednji komentari
  • maja Vreme: 23.06.2013 15:07h

    Boze kako je "dobar" ovaj Filip...pod br. 1 - ako je vec bio sa njom zasto je sada opanjkava? Pod br. 2 - Boooooze sto voli svog kuma pa tako prica za Jovanu, pod br. 3 - hoce da je ocrni eto tako slucajno dok caska sa Tarotom jer su sada Jovana i Danijel favoriti a njega i starletu su bacili u senku!!!!! Napolje Fifi i Fufi!!!! Dva veca SOMA ova Srbija nije videla!!!!

  • dana Vreme: 23.06.2013 18:12h

    Sve ovo je istina, to znaju ljudi iz Nisa

  • gavrilovic Vreme: 23.06.2013 18:14h

    Ne mozete nista Jovani i Danijelu,prepi*ali su vas!Umrite od zavisti,gubitnici.

  • bane Vreme: 23.06.2013 18:24h

    Toliko je ljigavo I jadno to sto Filip prica o Jovani,da nemam reci.!!! Od pocetka Farme on I Stanija pokusavaju da je ponize,namestaju lazne price o njo,a ona je krajnje fer prema njima. Stanija je ljubomorna na Jovanu,to je ocigledno,a Filip izgleda ne moze da joj oprosti sto ga je ostavila I verila se sa njegovim drugom,pa je blati li blati.Obicno ko drugom jamu kopa,sam u nju pada,. Filip I Stanija su to potvrdili,jer su na dnu dna.

  • Maki Vreme: 23.06.2013 18:57h

    Sve se bojim da tako nešto nebi bilo prikazano! Fifi je ljubomoran pa sad hoće da ocrni ono dvoje srećnih ljudi. Šta njega briga, sve da je to i tako. Danijel sigurno takvu osobu nebi zaprosio ni ženio. Nego Fifi ti lepo gledaj šta ćeš sa svojom Fufi. A ne opanjkavaj druge ljude.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP