Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Farma

Jovana: Nisam mnogo pila, sa Sha nisam flertovala i ne želim da pričam o seksu!

Nakon što je napustila "Farmu" manekenka Jovana Nikolić poručuje da nije preterivala u piću, da nije ...

  • hromi daba Vreme: 03.07.2013 23:29h

    dali je Stanija laka ženska to Jovana sigurno nezna, upoznala je devojku na "Farmi" i kroz prizmu njenog odnosa sa Filipom donosi moralni sud o njoj. Dakle, iluzorno je povlačiti paralelu između njih dve jer se Jovana odavno prezentovala kao devojka koja je sklona promiskuitetu. Malo je nedostajalo da je Sa ne "zvekne" prosto se nije stvorio trenutak, a naknadno je Danijel uključio svoja šarmerska oružja. Već kod prvog "trijangla" Danijel je skinuo Jovani "skalp" i sada postavljamo pitanje ko je u stvari laka ženska ?

    Preporuka čitalaca: +12 - 1

  • milica Vreme: 03.07.2013 22:52h

  • Jana Vreme: 03.07.2013 16:29h

    hahaha au ovi stanojkini sledbenicii samo cekaju neki Jovanin intevju pa da bulazne!kakva je devojka koja prica da ima napolju savrsenog decka,koji nije dozvolio da joj hvali dlaka sa glave pa posle dva dana ode drugom u krevet?To sto je stanija uradila tom sarenom uradice i filipu 100%!Bolje da vodite racuna sta stanija radi po Americi i sa kojim matorcima seta a en o Jovani!Jer ni vi ni istanojka nije Jovani do kolena!A meni je drago sto jedva cekate da se pojavi Jovanin intervju na portalima pa da bulaznite al smesni su vam komenatri!Idite malo na porno sajtove pa komentarsete stanojku,a ne Jovanu..jer ste imak Stanojkini "fanovi""! :)

    Preporuka čitalaca: +3 - 17

  • valjevac Vreme: 03.07.2013 14:24h

    Da nije bilo Stanije i Filipa,ovogodisnja farma bi prosla totalno ne zapazena.Do pobede Stanfil

    Preporuka čitalaca: +24 - 8

  • valjevac Vreme: 03.07.2013 14:16h

    Ova Jovana kao kokoska,pamti samo jedan dan.Jok ja sam se muvao sa SA.

    Preporuka čitalaca: +24 - 6

  • dana Vreme: 03.07.2013 13:29h

    možda Stanija nije cvće ali ova devojka bi trebala poslednja da komentariše nečiji moral,ali meni je fascinantno koliko je ona umišljena,žao mi je Danijela jer mi se čini kao normalan momak

    Preporuka čitalaca: +27 - 7

  • tijana Vreme: 03.07.2013 13:18h

    ma dajte bre, stanija radi to sto radi i prica o tome, sad kakva je i da li je takva kao sto vesna rivas prica, to niko ne zna, ali ni ova nije cvet iz baste, mozda jeste vredna ali je teska polovnjaca, svi znamo kako je i preko koga postala misica, a od lepote ni l... uostalom sem sto je domacica, ona je i alkoholicarka, i preterano laka zena... i to sto je stanija presla drugi dan kod filipa, pa nije se je**la kao ti nego samo spavala... ipak razgranici malo, ako si imalo pametna

    Preporuka čitalaca: +22 - 5

  • Halil Vreme: 03.07.2013 12:44h

  • Momčilo Vreme: 03.07.2013 12:37h

    Sedi malo kaže Danijel Joki:"bolje je da malo legnem,nekako sam na to navikla". I Joka legnu, a Danijel poče igranku, na očigled svih milionskih gledalca!!!Jovana,blam i djevojka bez stida.Blago Danijelu sa njom!!!

    Preporuka čitalaca: +19 - 4

  • IVANA Vreme: 03.07.2013 12:11h

    Napolje bre!!!!!!!!!! STANIJA POBEDNICA!

    Preporuka čitalaca: +21 - 8

  • Maja Vreme: 03.07.2013 12:05h

    Nista Jovana nije zaboravila i u pravu je kada ne zeli da prica ni o cemu sa Aleksandrom koja je toliko arogantna da ne mogu da je slusam. To je njeno pravo da zadrzi za sebe a mi sto smo videli, videli smo. Niko nije cvecka na farmi sto se pica tice pa ni sama Aleksandra nije odbila rakiju kada joj se ponudi kada ode zato ne treba devojku osudjivati. Ni u jednom momentu je nije pitala za svu vrednocu na farmi i zasto je izabrana za najpostenijeg farmera od strane samih farmera nego udarila nisko. Bravo Jovana neka si je otkacila eno joj fifi za koga sinoc zamalo rece favorit umesto Filip sve je ovde jasno. A ono dvoje smaraca ubise nas iz dana u dan zbog cega i ovaj drugi par nije dobio medijski prostor nego samo slusamo one budale koje vrte jednu recenicu pola sata.

    Preporuka čitalaca: +5 - 19

  • neko Vreme: 03.07.2013 11:56h

    Naravno da se niceg ne seca, kad joj je rakija isprala mozak i uglavnom nije bila u "svesnom" stanju! Kaze, uslovi zivota na Farmi su takvi da je morala konstantno da cirka..pa sto onda nismo vidjali Staniju sa soljom rakije u ruci ..Ako je iko trebao da cirka, to je Stanija, jer podneti toliki pritisak i toliku mrznju svih ostalih farmera, nije ni malo lako. Blago li je familiji sa buducom snajkom(mada sumnjam da ce do svadbe uopste i doci)

    Preporuka čitalaca: +22 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>