Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SVE JE ZABORAVILA

Jovana: Nisam mnogo pila,
sa Sha nisam flertovala i ne
želim da pričam o seksu!

Autor: Opera17 | 03.07.2013 - 11:45:00h | Komentara: 10

Nakon što je napustila "Farmu" manekenka Jovana Nikolić poručuje da nije preterivala u piću, da nije flertovala sa Sha i da ne želi da potvrdi, ali ni demantuje seks sa Danijelom Alibabićem.

Jovana Nikolić

Jovana Nikolić

Manekenka Jovana Nikolić je drugi finalista četvrte sezone realityja "Farma" koji je izbačen sa imanja u Lisoviću, a nakon dolaska u ružičasti studio voditeljki Aleksandri Jeftanović je priznala da se raduje što će konačno videti svoju porodicu.

Ona smatra da je u realityju pokazala svoje vrline, ali možda i mane, a o seksu koji se desio nije želela mnogo da priča.
- Mislim da sam na tu temu rekla Ognjenu sve šta sam imala. Ne demantujem ništa, niti potvrđujem - rekla je Jovana.
Manekenka je istakla da su farmeri živeli za petak i žurke, te da je nije sramota što je konzumirala alkohol.
- Nisam primetila da toliko pijem, ali ako publika misli da ja toliko pijem, nije me sramota. U takvim neuslovima kao na Farmi, teško je ostati sam svoj.
Nikolićeva nije mnogo želela da priča ni na temu svog odnosa sa reperom Sha, te je demantovala da je između njih bilo emocija, čak je rekla da to nije bio ni flert. Po njenom mišljenju njima su se samo poklopile energije.
S druge strane ponovila je da smatra da je Stanija Dobrojević laka ženska jer je već drugo veče prešla da spava sa Filipom u krevetu.
Ostatak njenog intervjua pogledajte u video zapisu:

Poslednji komentari
  • neko Vreme: 03.07.2013 11:56h

    Naravno da se niceg ne seca, kad joj je rakija isprala mozak i uglavnom nije bila u "svesnom" stanju! Kaze, uslovi zivota na Farmi su takvi da je morala konstantno da cirka..pa sto onda nismo vidjali Staniju sa soljom rakije u ruci ..Ako je iko trebao da cirka, to je Stanija, jer podneti toliki pritisak i toliku mrznju svih ostalih farmera, nije ni malo lako. Blago li je familiji sa buducom snajkom(mada sumnjam da ce do svadbe uopste i doci)

  • Maja Vreme: 03.07.2013 12:05h

    Nista Jovana nije zaboravila i u pravu je kada ne zeli da prica ni o cemu sa Aleksandrom koja je toliko arogantna da ne mogu da je slusam. To je njeno pravo da zadrzi za sebe a mi sto smo videli, videli smo. Niko nije cvecka na farmi sto se pica tice pa ni sama Aleksandra nije odbila rakiju kada joj se ponudi kada ode zato ne treba devojku osudjivati. Ni u jednom momentu je nije pitala za svu vrednocu na farmi i zasto je izabrana za najpostenijeg farmera od strane samih farmera nego udarila nisko. Bravo Jovana neka si je otkacila eno joj fifi za koga sinoc zamalo rece favorit umesto Filip sve je ovde jasno. A ono dvoje smaraca ubise nas iz dana u dan zbog cega i ovaj drugi par nije dobio medijski prostor nego samo slusamo one budale koje vrte jednu recenicu pola sata.

  • IVANA Vreme: 03.07.2013 12:11h

    Napolje bre!!!!!!!!!! STANIJA POBEDNICA!

  • Momčilo Vreme: 03.07.2013 12:37h

    Sedi malo kaže Danijel Joki:"bolje je da malo legnem,nekako sam na to navikla". I Joka legnu, a Danijel poče igranku, na očigled svih milionskih gledalca!!!Jovana,blam i djevojka bez stida.Blago Danijelu sa njom!!!

  • tijana Vreme: 03.07.2013 13:18h

    ma dajte bre, stanija radi to sto radi i prica o tome, sad kakva je i da li je takva kao sto vesna rivas prica, to niko ne zna, ali ni ova nije cvet iz baste, mozda jeste vredna ali je teska polovnjaca, svi znamo kako je i preko koga postala misica, a od lepote ni l... uostalom sem sto je domacica, ona je i alkoholicarka, i preterano laka zena... i to sto je stanija presla drugi dan kod filipa, pa nije se je**la kao ti nego samo spavala... ipak razgranici malo, ako si imalo pametna

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP