Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Farma

Održala joj lekciju u emisiji uživo (VIDEO)

Iako bi voditelji trebalo da zauzmu neku neutralnu stranu, Aleksandra nije mogla da se kontroliše pred ...

  • mikica Vreme: 04.06.2013 19:40h

    Svima je jasno da je farma namestena i da se zna ko ce biti pobednik. Ako je "neprijatno" Stanijinoj majci, posto je Filip "lepo vaspitan decko", kako se oseca SIN Vesne Rivas ??? Ono sto je Filip izrekao, sa DNK-a analizom, treba da presavije tabak, jer nema TOG SUDA na kome nece izgubiti proces. Sve svadje i gluposti mogu da razumem, ali, OVO JE PREEEKRUPNA optuzba, Jeste li razmisljali; sta, ako jednoga dana dodje do sukoba oca i sina ??, i postavi se pitanje ocinstva ??? Cak se nije ni POKAJAO, doduse, tek posle dva dana. SRPSKA KULTURA, i jos ga treba vratiti. Ma, ZORICA treba da se vrati da im malo dosoli i dovede u red. POPADALI BI U NESVEST kada bi je videli.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • malena Vreme: 04.06.2013 19:04h

    Ma ova voditeljka je uzas,ko zna iz kojeg sela je ona dosla.Njoj viri praziluk iz du***a,a nekome drzi predavanja.Jako je neprijatna,nekulturna,arogantna kao da je neka evroska zvezda,jednostavno je FUJ!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • pop Vreme: 04.06.2013 11:34h

    Pa provaljeni su da su svo vreme glumili ljubav,patnju,svade,pomirenja ,niko ih ne voli i td.To svi znamo,samo je pitanje ko ce da prizna.Dobro mu je na ktaju voditeljka rekla da ako je glumio,a jeste,ima oskara za to.Sada je samo pitanje dali je to Filip radio u saradnji sa produkcijom farme ili sam.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Mira Vreme: 04.06.2013 09:55h

    Čist je promašaj Farme, da dotična vodi emisiju uživo. Toliko lapsusa pravi tokom emisije, a po izlasku Filipa, bila je vrlo neprijatna prema Filipovoj majci. Mnogo je komentarisala Staniju.Ko si ti Aleksandra da komentarišeš učesnike. Iskreno, od nikog nisam čula da im se svidja vodjenje Aleksandre Jeftanović. Žena se zanela sa svojim kreacijama,ali ovo je ipak Farma.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • viks Vreme: 04.06.2013 07:46h

    Mislim da je voditeljka stvarno preterala,pa i Stanija ima porodicu.Nije prijatno njenoj majci a i okolini da slusa onakve komentare,mislim da je ipak preterano.Aleksandra se malo vise opustila,znamo mi i za njenu proslost pa joj to niko ne prebacuje.Mnogo ružno,treba je smeniti i dati nekom drugom da vodi

    Preporuka čitalaca: +6 - 3

  • ŠOLE Vreme: 03.06.2013 20:09h

  • sladi Vreme: 03.06.2013 17:42h

  • Branka Vreme: 03.06.2013 16:53h

    Sinoc je Aleksandra bila jako neprijatna i pokusavala je da nam objasni koliko je Stanija losa. Da li je u pitanju zenska ljubomora ili nesto drugo. Danas je i Vesna objasnila da Filipova svadja sa njom ide iz Gocine kuhinje. Sigurna sam da ni Stanija ni Filip nisu imali informacije o Vesninom privatnom zivotu.

    Preporuka čitalaca: +10 - 4

  • deni759 Vreme: 03.06.2013 16:20h

    Nisu Filip i Stanija krivi sto su ih stalno snimali kao da su samo oni na Farmi,tu je produkcija kriva..kad god je bila neka zurka oni umesto da snimaju goste koji su dosli da pevaju i druge farmere oni su snimali najvise Filipa i Staniju tako da su svima dosadili!

    Preporuka čitalaca: +18 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>