Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ KOMENTAROM "ISEKLA" GOŠĆU

Održala joj lekciju u emisiji uživo (VIDEO)

Autor: Smedia | 03.06.2013 - 16:00:00h | Komentara: 7

Iako bi voditelji trebalo da zauzmu neku neutralnu stranu, Aleksandra nije mogla da se kontroliše pred kamerama.

Aleksandra Jeftanović

Aleksandra Jeftanović

Pre nego što je odlučeno ko ispada iz "Farme", Filip Panajotović ili Filip Mitrović, Aleksandra Jeftanović razgovarala je sa njihovim roditeljima. U studio "Pinka" došla je po prvi put cela manekenova porodica i najbolji prijatelj, dok je u ime pevača došao samo njegov otac. Voditeljka je odmah započela žustru priču sa manekenovom majkom i sve vreme bila je veoma oštra prema njoj.

- Šta je to što je neprijatno da gledate, za vas? - pitala je voditeljka ovu ženu.
- Kojekakvi naslovi koji izlaze o njemu, kojekakva slika koja se emituje a nije verodostojna njegovom pravom liku. Mislim da je dosta stvari izvučeno iz konteksta i prikazano onako kako bi bilo gledanije i isečeno, izvučeno ili su pitanja koje je dobijao u intervjuima subjektivna ili su uticala na kreiranje nekog njegovog mišljenja pa ulazi u konflikt sa Stanijom. I mislim da je taj odnos njegov sa njom bio nešto najinteresantnije što je privlačilo pažnju, pričala je ona a Aleksandra ju je odmah prekinula i "isekla" komentarom:
- Evo ja vas potpuno razumem i mislim da je vama mnogo lakše da kažete da je neko drugi kriv a ne vaš sin koji je odrastao momak, ali ću vas podsetiti da "Farma" ide na rijaliti kanalu sve vreme i čini mi se da ako neko ovde nešto režira, ispravite me ako grešim i govorim sad bez ikakvog papira i iz glave sa velikim saosećanjem prema vama, ali ako iko režira njegovo ponašanje onda je to njegova devojka.
- Ima velikog uticaja ali ja to negde mogu da razumem, pričala je ona i branila svog sina.
Voditeljka je u nekoliko navrata ipak pokušala da svali krivicu na Filipa a kako je protekao ntervju pogledajt na snimku.

Poslednji komentari
  • deni759 Vreme: 03.06.2013 16:20h

    Nisu Filip i Stanija krivi sto su ih stalno snimali kao da su samo oni na Farmi,tu je produkcija kriva..kad god je bila neka zurka oni umesto da snimaju goste koji su dosli da pevaju i druge farmere oni su snimali najvise Filipa i Staniju tako da su svima dosadili!

  • Branka Vreme: 03.06.2013 16:53h

    Sinoc je Aleksandra bila jako neprijatna i pokusavala je da nam objasni koliko je Stanija losa. Da li je u pitanju zenska ljubomora ili nesto drugo. Danas je i Vesna objasnila da Filipova svadja sa njom ide iz Gocine kuhinje. Sigurna sam da ni Stanija ni Filip nisu imali informacije o Vesninom privatnom zivotu.

  • viks Vreme: 04.06.2013 07:46h

    Mislim da je voditeljka stvarno preterala,pa i Stanija ima porodicu.Nije prijatno njenoj majci a i okolini da slusa onakve komentare,mislim da je ipak preterano.Aleksandra se malo vise opustila,znamo mi i za njenu proslost pa joj to niko ne prebacuje.Mnogo ružno,treba je smeniti i dati nekom drugom da vodi

  • Mira Vreme: 04.06.2013 09:55h

    Čist je promašaj Farme, da dotična vodi emisiju uživo. Toliko lapsusa pravi tokom emisije, a po izlasku Filipa, bila je vrlo neprijatna prema Filipovoj majci. Mnogo je komentarisala Staniju.Ko si ti Aleksandra da komentarišeš učesnike. Iskreno, od nikog nisam čula da im se svidja vodjenje Aleksandre Jeftanović. Žena se zanela sa svojim kreacijama,ali ovo je ipak Farma.

  • pop Vreme: 04.06.2013 11:34h

    Pa provaljeni su da su svo vreme glumili ljubav,patnju,svade,pomirenja ,niko ih ne voli i td.To svi znamo,samo je pitanje ko ce da prizna.Dobro mu je na ktaju voditeljka rekla da ako je glumio,a jeste,ima oskara za to.Sada je samo pitanje dali je to Filip radio u saradnji sa produkcijom farme ili sam.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP