Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Farma

Radojka "izribala" Ekrema (VIDEO)

Dugo je bila ćutljiva, nije se mnogo mešala u razgovore, a kamoli u svađe. Znamo je kao mirnu i vrlo ...

  • Maja Vreme: 07.06.2013 16:58h

    Svaka joj cast, zena zaista na mestu! Drago mi je bilo kad je Filipu rekla sinoc da nije mislila nista lose svojim komentarom ali kako se on poneooooo!!!!!! Kaze da je sve video kad je bio vani kakva je ona zena i da hoce na njemu da zaradi glasove. A tek kad je dodao "gde ces na tenk" !!!!!! Pa hajde da je to rekao nekom baji dva sa dva nego starijoj zeni koja mu majka moze biti on se obraca tim recima. treba ga izbaciti isto kako je i usao. Radojka i Jovana do pobede!!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • nedjo Vreme: 07.06.2013 16:30h

    mnogo se ekrem potresao. sve njih djuture pravi na budale..

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Rale Vreme: 07.06.2013 10:50h

    E bravo Radojka ovo ti je bio pun pogodak. Svi se ulizuju tom pokvarenjaku. Ne samo sto je nepismen i pijandura vec je i pokvaren do kostiju. Jeste li culi kad ga je pitala zasto jej ostavio Staniju kad ju je Zorica udarila i pobegao. On kaze pa oboje su mi prijatelji. Znaci ako ima koristi od nekog pustice ga da fizicki zlostavlja slabijeg. Odvatan je da mi se povraca. Koliko je glup toliko je koristoljubiv. Tu je sve pokazao.

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

  • Драгомир Vreme: 07.06.2013 07:53h

    Да се ја питам дотерао бих булдожер и дао ,,фармерима,, десет минута разлаза и било би РАЗВАЉУЈ!Онда бих ,,фарму,, оградио жицом и поставио оне ознаке да је земљиште контаминирано,загађено,затровано,проклето ... Да сам умро пре осмишљене идеје о ,,Фарми,, данас би се у гробу окретао када би сазнао шта се емитује на телевизији.Ако ,на пример,умрем ових дана знајте да ако буде опет до године ,,Фарма,, ја излазим из гроба!Повешћу све другаре и госпође па ком обојци а ком опанци.Бато,то ће бити тек чудо невиђено!Зомби и вампири па докле догурамо.Ето,кунем се да одавде не видео ону велику бандеру у Паризу!

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • niko Vreme: 07.06.2013 07:40h

  • Kvazimoodo Vreme: 07.06.2013 05:12h

    Iskreno se nadam da ce ova zena osvojiti glavnu nagradu. Mislim da bi jedino ona znala na pametan nacin da potrosi te pare.

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • borislava Vreme: 07.06.2013 05:08h

    Iskreno sam se obradovala i zaista ste divni svi koji ste ovde ostavili vase komentare. Iskreno retko gledam farmu jer je izgubila elemente ljudskosti,nema sta da se vidi osim svada ili prikazivanja mladih nazovimo zaljubljenih parova. O seljaku retko ko sta napise??Danas sam videla i momenat onog balavca koji ulazi u dijalog sa Radojkom i bese mi zao.Ona se lepo predstavila,ima svoj stav,ni malo nije naivna a ni ne treba da bude.Svaka joj cast jer je ona za mnoge tamo VIP,licno bih volela da jednom pobedi pravda,da pobede Radojka.Miki,Goca pa i Jovana ako iskljucimo ono gde se malo vise ogolela..Neka mlada je i ne folira se kao neki.. Bravo Gospodjo Radojka!!Deca i muz neka se ponose Vama!!

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

  • Nislija Vreme: 06.06.2013 18:55h

    Bravo za Radojku!!!! Onaj Ekrem se umislio da je interesantan i da po svaku cenu on treba da uzme prvu nagradu. Svaki dan prica o tome a nista korisno nije uradio za tu zajednicu sa farme... Uzas jedan da takav nepismeni, ograniceni covek misli da je on glavni,a svaki dan je mrtav pijan a ne ume da sastavi dve recenice... Svaka cast RADOJKA!!!!

    Preporuka čitalaca: +40 - 5

  • Ana Vreme: 06.06.2013 18:53h

    I ako mu je rekla,bilo je vreme,Ekrem je ispričana otrcana priča,uopste vise nije zanimljiv,deluje bolesno,budalasto i jadno,a to svakako nije nimalo smesno,prosli put ok,a sada jad...

    Preporuka čitalaca: +39 - 5

  • Laza Vreme: 06.06.2013 18:25h

    Konacno da neko tom retardu kaze gde mu je mesto, ,sto se Radojke tice zena je institucija za sve ove takozvane vipovce, od kojih je polovina nepismena a za drugu polovinu niko nije cuo, Ekrem je potpuno nezanimljiv ,i postaje dosadan sa svojim pricama da ce on biti pobednik

    Preporuka čitalaca: +39 - 5

  • Suzana Vreme: 06.06.2013 18:25h

    Radojka je carica,neka mu je rekla,pijandura oće da pobedi.

    Preporuka čitalaca: +39 - 5

  • ju sta rece Vreme: 06.06.2013 18:01h

    bravo Radojka svaka ti na mestu,nek gospoda ide u njujork i nek zaradi pedeset hiljada.da nije pinka i Zeljka taj ne bi imao ni za hleb

    Preporuka čitalaca: +44 - 5

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>