Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PUKAO JOJ FILM

Radojka "izribala" Ekrema (VIDEO)

Autor: Pulsonline | 06.06.2013 - 17:23:00h | Komentara: 11

Dugo je bila ćutljiva, nije se mnogo mešala u razgovore, a kamoli u svađe. Znamo je kao mirnu i vrlo vrednu ženu na "Farmi", sve dok jednog trenutka, kada joj je pukao film pa je rešila da kaže Ekremu šta misli.

radojka

Nije mogla da prećuti: Radojka Bogdanović

Radojku ju nerviralo to što Jevrić uporno sebe veliča, ne radi ništa i svima priča kako će on uzeti glavnu nagradu. Kada joj je Ekrem rekao da ona nije kuvala, već da je samo ponekad mesila hleb i obilazile krave, Radojka se iznervirala i sasula Jevriću sve u lice.

- Za sav taj hleba što sam umesila... evo tu je kamera... Možeš da mi pljuneš pod prozor! A za prvu nagradu - molim boga da je lično ti ne uzmeš, pa da vidim kako ćeš da preživiš. Mislim da živ nećeš otići u Ameriku, a ima da crkneš od muke tamo u studiju - rekla mu je Radojka. Pogledajte kako je tekla ova svađa.

Poslednji komentari
  • ju sta rece Vreme: 06.06.2013 18:01h

    bravo Radojka svaka ti na mestu,nek gospoda ide u njujork i nek zaradi pedeset hiljada.da nije pinka i Zeljka taj ne bi imao ni za hleb

  • Suzana Vreme: 06.06.2013 18:25h

    Radojka je carica,neka mu je rekla,pijandura oće da pobedi.

  • Laza Vreme: 06.06.2013 18:25h

    Konacno da neko tom retardu kaze gde mu je mesto, ,sto se Radojke tice zena je institucija za sve ove takozvane vipovce, od kojih je polovina nepismena a za drugu polovinu niko nije cuo, Ekrem je potpuno nezanimljiv ,i postaje dosadan sa svojim pricama da ce on biti pobednik

  • Ana Vreme: 06.06.2013 18:53h

    I ako mu je rekla,bilo je vreme,Ekrem je ispričana otrcana priča,uopste vise nije zanimljiv,deluje bolesno,budalasto i jadno,a to svakako nije nimalo smesno,prosli put ok,a sada jad...

  • Nislija Vreme: 06.06.2013 18:55h

    Bravo za Radojku!!!! Onaj Ekrem se umislio da je interesantan i da po svaku cenu on treba da uzme prvu nagradu. Svaki dan prica o tome a nista korisno nije uradio za tu zajednicu sa farme... Uzas jedan da takav nepismeni, ograniceni covek misli da je on glavni,a svaki dan je mrtav pijan a ne ume da sastavi dve recenice... Svaka cast RADOJKA!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP