Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Farma

Zorica se ne zaustavlja: Nastavlja sa vređanjem Jelene Jovanović! (VIDEO)

Pevačica Zorica Marković nastavila je da blati Jelenu Jovanović,ovoga puta u razgovoru sa Marijanom.

  • banjalučanka Vreme: 03.12.2013 08:30h

    Zorica je zlo, ološ najveći, propalica koja krešti , ogovara sve živo.Zorica je dno dna , žena koja je u svakom smislu propala u finansijskom , pjevačkom i ljudskom, jer ni jedan stariji njen kolega nema lijepo mišljenje o njoj što dokazuje da je ona ološ propali pokvareni.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • goga Vreme: 02.12.2013 15:27h

    ova matora ne samo da vredja jecu,vredja rome,vredja zene,devojke ,vredja i manipulise i za sluge i za rad ,,pa sta je sve i za marka rekla ma za sve i opet je stiti taj pink gazda,tako sire mrznju po srbiji i prostituciju sa starletama i tim zlim babama,i niko nista ne preduzima...dno

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • nensi Vreme: 02.12.2013 14:04h

    vi se stvarno u zadruzi pravite ludi da ne vidite st radi i prica ona odvratna Zorica koja je ljubomorna na mladu J.Jovanovic.pa joj cak tolerisete i vredjanje na nacionalnoj osnovi.svi do jednog farmera je mrze ali ne zele konflikt sa Tarzankom.napolje sa njom.

    Preporuka čitalaca: +16 - 5

  • Nina Vreme: 02.12.2013 12:21h

    Zorica, je naj veće zlo ove estrade koji god su pevači bili malo sakim priča... žena puna kompleksa mrzi sve živo šta joj smetaju Edin i Jelena, boji se kokurencije iz svako rilijatog izbaćčeda

    Preporuka čitalaca: +19 - 4

  • majka Vreme: 02.12.2013 11:55h

    @ALEKSANDAR VELIKI: nije uvreda spominjnje bilo cije nacionalnosti ali izgovoreno mirnim tonom ili uz smesak kada to ima karakter sale! Zorica je reci izgovorila u besu i akcentom koji je ukazivao na mrznju prema Jeleni J. tj,njenoj nacionalnoj pripadnosti.Da je to tacno, svedoci svi naredni dogadjaji na farmi.Zorica naprosto mrzi ovu devojku a ne znam koga ona uopste voli!Umesto da mladima bude kao majka, da smiruje tenzije medju njima, ona najvise doprinosi haosu.Ko nju stiti i zasto?!? Cime on ucenjuje i zadrugu i produkciju?!? Pozdrav!

    Preporuka čitalaca: +17 - 3

  • mišo Vreme: 02.12.2013 11:55h

    Dno dna , zlo , nakaza , ljiga , tračara , prepotentno zlo , ništavilo , kompleksašica , zavidna babetina ................... Zorica Marković .

    Preporuka čitalaca: +21 - 3

  • ZIKA Vreme: 02.12.2013 11:00h

    Aleksandre mali tebe nemoze niko da uvredi jer si deo konstitutivnog naroda a Romi su pripadnici nacionalne manjine.Sedi i procitaj nesto neboli.

    Preporuka čitalaca: +3 - 3

  • nina Vreme: 02.12.2013 10:11h

    ocigledno je da produkcija nema iste arsine .ako joj se ucini da ce neko podizati gledanost ,nije bitno kako ce se taj neko(zorica) ponasati.sve za pare,sramota !

    Preporuka čitalaca: +18 - 4

  • maere Vreme: 02.12.2013 10:08h

  • dt Vreme: 02.12.2013 10:06h

    Taman posla, pa ona produkciji TV Pink savršeno odgovara, to što se tamo gazi preko leševa, što su Farmu 5 okačili devojci od 23 godine, je samo po sebi sramota. Zorica je loš čovek, to joj je Jelena dobro rekla, ali mi gledaoci vidimo, ludi nismo, koliko je zaštićena. Zaštićena je samo tako, a to se najbolje videlo po pitanjima gledalaca, može se videti na njihovoj zvaničnoj stranici, pogledati odabir pitanja, uostalom, i prvi put u pitanjima gledalaca Zlorica je dobila samo dva, a 20 sati je ogovarala JJ sa nadaleko čuvenim glumcem, producentom, muzičarem, tutom koji i /kako sam više puta reče Željko Mitrović - moj brat/.

    Preporuka čitalaca: +18 - 4

  • mirko Vreme: 02.12.2013 08:47h

    Daj stvarno ovu ZLU Zoricu treba hitno izbaciti sa farme!!!!!!!! Ako je lepi Mica izbacen, zasto Zoricu hitno ne izbace sa Farme jer je uvredila Jelenu na nacionalnoj osnovi!!! sram je bilo, toliko je zla da je to strasno, ali je je produkcija stiti verovatno zbog gledanosti!!! RRA hitno da reaguje I prinudi Mitrovica koji vec dovoljno truje narod, da ovu zlu prostakusu Zoricu Markovic odmah izbaci sa Farme, zbog sirenja nacionalne mrznje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +27 - 7

  • karalaki Vreme: 02.12.2013 08:34h

  • AleksandarVeliki Vreme: 02.12.2013 08:22h

    ako je ta jelena stvarno romkinja zašto bi onda bila uvreda to reći!? meni kad neko kaže HEJ SRBINE uopšte nije uvreda, naprotiv... ne gledam te gluposti na pinku ali sam na netu pročitao da taj lepi mića nije turčinom nazvao tog čupu, mića kaže da mu je ta ista jelena pričala da ima dečka turčina iz turske, što opet samo po sebi nije uvreda... zorica marković jeste umišljena babetina ali treba je razumeti, pa ona se bavi upravo zanatom kojim su se pre jednog veka u srbiji bavile samo romkinje - pevanjem... do pred sam drugi veliki rat, kako se može naći u literaturi, pevanje po kafanama i vašerima je bila VELIKA SRAMOTA za srpsku devojku, pogotovu za ženu... one koje su se bavile tim zanatom bile su izopštene iz društva i rezervisane samo za kafanu...

    Preporuka čitalaca: +7 - 17

  • sasa stankovic Vreme: 02.12.2013 05:18h

    Zorica Marković je zlo u onom najmračnijem obliku. Skoro svi konflikti na "Farmi" potekli su iz njene kuhinje, a u preostalim je ona bila glavna mirođija. Njeno ponašanje pokazuje da svoje egzistiranje u rijalitiju može zahvaliti nekome ko je protežira ili nekog s nečim ucenjuje pa je nedodirljiva. Dakle, sve je moguće ? Ona može nekog da vređa na nacionalnoj osnovi i to da prođe neprimećeno, šta ćemo još od nje doživeti, a da joj se toleriše. Još samo nedostaje da ona odnese prvu nagradu ????!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +22 - 7

  • olivera Vreme: 02.12.2013 00:59h

    Jelena je najlepsa farmerka,i ako medju farmerima postoje i manekenke.A sto de Zorice tice,ona je ljubomorna matorka,sto je i pokazala i u prosloj farmi.Samo,ovo je slika Srbije,i ruzicaste televizije,Mica je izbacen jer je Cupu nazvao "turcinom"..A to sto je Zorica nazvala Jelenu "romkinja"..nikome nista.Necu vise da gledam farmu,a ni ruzicastu televiziju,gde promovisu samo,ispusene mustikle.....

    Preporuka čitalaca: +35 - 11

  • majka Vreme: 02.12.2013 00:07h

    Zorica je zaista zlo od zene ali je zadruga stiti i tolerise joj sve sta uradi mimo pravila.Ne razumem zasto se nije reagovalo diskvalifikacijom Zorice zbog vredjanja Jelene J.na nacionalnoj osnovi?!?Ko stvarno stoji iza ovakvih stvari i zasto se na to ne reaguje, odnosno reaguje selektivno?!?

    Preporuka čitalaca: +30 - 10

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>