Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OGOVARANJE

Zorica se ne zaustavlja: Nastavlja sa vređanjem Jelene Jovanović! (VIDEO)

Autor: A. O. | 01.12.2013 - 23:50:00h | Komentara: 14

Pevačica Zorica Marković nastavila je da blati Jelenu Jovanović,ovoga puta u razgovoru sa Marijanom.

Zorica Marković

Zorica Marković

 
Starijoj pevačici nije bilo dovoljno što je Jelenu, pre par dana, izvređala na nacionalnoj osnovi, nazvavsi je "klosarkom Romkinjom'', nego svaku povoljnu priliku koristi da je i dalje omalovažava.
U razgovoru sa Marijanom ju je, ničim izazvana, nazvala ''pihtijom i ološem'' trudeći se svim silama da nagovori Marijanu da joj okrene leđa, čak i da laže o događajima iz hotelske sobe, kako bi joj napakostila.

jelena jovanović i edin

Edin Škorić i Jelena Jovanović

- Pa i da ti ništa ne osećas prema Edinu, budi malo bezobrazna. Nek' ona piz*i, nek' ona pokaže pravo lice, tako si ti pobednik - ''savetuje'' Markovićeva Marijanu.

Inače, Zorica skoro optuzila Jelenu Jovanović da ona svima otima mikrofon iz ruke, što je krajnje degutantno, jer je upravo ta ista Jelena više puta, baš njoj, kao starijoj i iskusnijoj koleginici prepuštala da pokaže svoje pevačko umeće:

Evo i dokaza:

Poslednji komentari
  • majka Vreme: 02.12.2013 00:07h

    Zorica je zaista zlo od zene ali je zadruga stiti i tolerise joj sve sta uradi mimo pravila.Ne razumem zasto se nije reagovalo diskvalifikacijom Zorice zbog vredjanja Jelene J.na nacionalnoj osnovi?!?Ko stvarno stoji iza ovakvih stvari i zasto se na to ne reaguje, odnosno reaguje selektivno?!?

  • olivera Vreme: 02.12.2013 00:59h

    Jelena je najlepsa farmerka,i ako medju farmerima postoje i manekenke.A sto de Zorice tice,ona je ljubomorna matorka,sto je i pokazala i u prosloj farmi.Samo,ovo je slika Srbije,i ruzicaste televizije,Mica je izbacen jer je Cupu nazvao "turcinom"..A to sto je Zorica nazvala Jelenu "romkinja"..nikome nista.Necu vise da gledam farmu,a ni ruzicastu televiziju,gde promovisu samo,ispusene mustikle.....

  • sasa stankovic Vreme: 02.12.2013 05:18h

    Zorica Marković je zlo u onom najmračnijem obliku. Skoro svi konflikti na "Farmi" potekli su iz njene kuhinje, a u preostalim je ona bila glavna mirođija. Njeno ponašanje pokazuje da svoje egzistiranje u rijalitiju može zahvaliti nekome ko je protežira ili nekog s nečim ucenjuje pa je nedodirljiva. Dakle, sve je moguće ? Ona može nekog da vređa na nacionalnoj osnovi i to da prođe neprimećeno, šta ćemo još od nje doživeti, a da joj se toleriše. Još samo nedostaje da ona odnese prvu nagradu ????!!!!!!

  • AleksandarVeliki Vreme: 02.12.2013 08:22h

    ako je ta jelena stvarno romkinja zašto bi onda bila uvreda to reći!? meni kad neko kaže HEJ SRBINE uopšte nije uvreda, naprotiv... ne gledam te gluposti na pinku ali sam na netu pročitao da taj lepi mića nije turčinom nazvao tog čupu, mića kaže da mu je ta ista jelena pričala da ima dečka turčina iz turske, što opet samo po sebi nije uvreda... zorica marković jeste umišljena babetina ali treba je razumeti, pa ona se bavi upravo zanatom kojim su se pre jednog veka u srbiji bavile samo romkinje - pevanjem... do pred sam drugi veliki rat, kako se može naći u literaturi, pevanje po kafanama i vašerima je bila VELIKA SRAMOTA za srpsku devojku, pogotovu za ženu... one koje su se bavile tim zanatom bile su izopštene iz društva i rezervisane samo za kafanu...

  • mirko Vreme: 02.12.2013 08:47h

    Daj stvarno ovu ZLU Zoricu treba hitno izbaciti sa farme!!!!!!!! Ako je lepi Mica izbacen, zasto Zoricu hitno ne izbace sa Farme jer je uvredila Jelenu na nacionalnoj osnovi!!! sram je bilo, toliko je zla da je to strasno, ali je je produkcija stiti verovatno zbog gledanosti!!! RRA hitno da reaguje I prinudi Mitrovica koji vec dovoljno truje narod, da ovu zlu prostakusu Zoricu Markovic odmah izbaci sa Farme, zbog sirenja nacionalne mrznje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP