Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

„Alo!“ naterao Karađorđeviće da plate dug za vodu

Kraljevski par od februara do maja za vodu dugovao više od 36.000 dinara. Račun izmirili tek 21. maja, ...

  • Lune Vreme: 09.07.2014 10:45h

  • gaga Vreme: 16.06.2014 13:52h

    Draga gospodo Karadjordjevici su na svom i zasluzili su i da neplate iz razloga sto ni komunisti nisu njima placali kiriju dok su stanovali u njihovom dvoru, ali sta vredi pricati nekom ko nezna Srpsku istoriju ili misli da zna ali onako kako je cuo.

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • branko1 Vreme: 16.06.2014 13:41h

    Zašto niko neće da mi odgovori na pitanje koja kraljevska porodica,koji prestolonaslednik,koja princeza,koja dvorska luda,koji krunski savet(koje krune)I koje kraljevske zemlje.Ne mogu ni jedne novine,ni jedan savet ili sta ja znam, ni jedan pojedinac da dodeljuje kojekakve kraljevske titule u zemlji koja nema veze sa kraljevinom .

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • marija Vreme: 15.06.2014 22:14h

    Hajde dosta pljuvaci srpske tradicije i porodice Karadjordjevic, komunjarska deco i ostali, zato nam je ovako. Dug nije ni tako veliki, ni tako strasan u odnosu na dug recimo Pink i vasih starleta od pevaljki.

    Preporuka čitalaca: +4 - 9

  • BgBoy Vreme: 15.06.2014 20:12h

    Običnim građanima se šalju privatni izvršitelji na vrata da plene pokretnu imovinu zbog ne plaćanja obaveza (infostana,vode,struje i t.d.) a ovi paraziti ne plaćaju ništa, duguju za sve živo i moraju novinari da ih nateraju da plate! Zar zakon nije isti za sve?!

    Preporuka čitalaca: +9 - 3

  • bane Vreme: 15.06.2014 19:31h

    да ли је неко икада од новинара испратио неку хуманитарну акцију карађорђевића? рецимо ово задње са поплавама, да ли је нека телевизија или новина то објавила колику је помоћ поплављенима дала краљевска породица? искрено ме занима да ли је у питању нек ЗАБРАНА ДА ОБЈАВЉУЈЕТЕ ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ или сте и ви новинари не информисани као и српски народ!? а видим за неплаћени рачун знате. добро да бар нешто знате о нашој краљевској породици . иначе сви треба да плаћају рачуне па и карађорђевићи!

    Preporuka čitalaca: +5 - 4

  • pitanje Vreme: 15.06.2014 17:34h

    Zna li neko da mi kaze zasto oni zive na racun drzave,po kom to zakonu i gde ja mogu procitati o tom zakonu,ako uopste postoji?

    Preporuka čitalaca: +10 - 2

  • obveznik Vreme: 15.06.2014 16:50h

    a kadace struju, i dr dadzbine, ili ce to preko nasih ledja....... kao sto su dosli nazad izljubavi prema zemlji.. pa trazeono sto im je oduzeto... aaaaaaaaaaaa proterani,xaaaaa Srbija, pa ipak su oni KINGOOOOOOOOOOVI

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • slavica st. Vreme: 15.06.2014 16:21h

    U zemlji haosa, gde prvo novinar nema poštovanja kada piše o kraljevskoj porodici, već ih etiketira kao bezobrazne, može sve da se očekuje. Čekam sledeći članak o patrijarhu. Šta da misli običan čovek koji se informiše iz istih takvih novina. On nadje da je normalno da blati i piše svakakve gadosti o nekome koga ne poznaje a istinu ili ''istinu'' o njemu je saznao, naravno, iz novina. Tako nastaje još veći haos dok to u odredjenom dramatičnom momentu ne preraste u tragediju. Nisu slobodni mediji oni koji vredjaju i prave smicalice kako odredjenoj ciljnoj grupi, pojedincu, tako i državi, već oni koji izveštavaju realno i kritički na civilizovan način u cilju da društvo postane bolje pa i sama država jaka. Ne očekujem da mi objavite komentar ali mi je bar lakše šro sam vam rekla sve u brk.

    Preporuka čitalaca: +4 - 10

  • nepravda Vreme: 15.06.2014 16:11h

    ne razumem sta oni traze u srbiju to pod hitno treba proterati koji ce nam djavo

    Preporuka čitalaca: +9 - 3

  • Semtex Vreme: 15.06.2014 14:35h

    Koji cirkus ? Karadjordjevici u stilu najvecih prevaranata peljese poreske obveznike REPUBLIKE Srbije.Na granici imbecilnosti je deljenje titule "dvorskih liferanata" a tek prihvatanje titule je totalno ludilo na granici kriminala. Krajnje je vreme da ovi paraziti svoje racune sami placaju a ne da ih dotiraju peljesenjem poreskih obveznika a ako im se to ne svidja daleko im lepa kuca...

    Preporuka čitalaca: +15 - 5

  • Branislav Vreme: 15.06.2014 13:54h

    One kingdom, One religion, One order, One fasion , One Grand commander Jackob Rotshild, a Madona future in the grass (Čitaj: I chose freedom). Isusovci iz Vatikana podstiču:1.) Feminizam 2.) Homoseksualnost 3.)Pedofiliju! Hotizontalno (Čitaj: Sistem vrednosti ispod pojasa koji papska kurija nameće svetu). Samo jedno kraljevstvo može da bude, a to je englesko. A ceo svet zna da Vindzorom upravljaju Jevreji inicirani u jezuite. Koliko Vatikan ceni Jevreje nabolje se vidi iz zakletve pape Lojole: „Moraš biti veći Jevrejin od Jevreja, moraš se niže saginjati“. Nas je vatikan detronirao, ubio nam kralja i sad upravlja sa nama preko dece i unuka Čuvara revolucije KOS 1944 partizani su iza ruskih tenkova ušli u Beograd. Danas je to moderno društvo VBA, koje upravlja sa životom i smrću svakog građanina, pa i premijera 2000-2003.

    Preporuka čitalaca: +3 - 11

  • marko Vreme: 15.06.2014 13:53h

    Obični paraziti.Šta su oni uradili za narod? Ništa.

    Preporuka čitalaca: +16 - 6

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>