Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Babić izmišlja nove fotelje u RFZO!

Dok građanima Srbije nameće trošak od 20 miliona evra za elektronske knjižice i pritom za ceo ovaj ...

  • Milica Vreme: 07.08.2013 12:23h

    Svako sebi dozvoli da napad na njegov rad, nestrucnost, zloupotrebu ovlascenja, proglasi napadom na drzavu, na sistem i na interes naroda. Nama je interes da ovakvi ljudi namazani svim bojama, koje podrazumevaju sposobnost da jedno misle, drugo pricaju, a trece rade, nestanu iz politickog i drzavnog zivota.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • momazver Vreme: 07.08.2013 10:18h

    sram vas i stid bilo.ima vas ko krpelja na ovci i jos vam nije dosta.NAROD NIJE OVCA,a vi i takvi jeste krpelji.sa 1 500 evra u srbiji mesecno moze preziveti 5 porodica.eeej.eto vidi se zasto trazite 500 din. za komadic plastike,a gospodja koja je NA ZALOST izbegla secu knezova,to vam precutno odobrava.koliko ce dobiti SPS od te plastike.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • zeljko012 Vreme: 06.08.2013 17:49h

  • tihivuk Vreme: 06.08.2013 17:23h

    Ovde u Srbiji (prostoru za pljacku) sve se "radi" po zakonu.Vazno je da se "nesto" promovise jer tada je sansa za MAZNJAVANJE para i popunjavanje fotelja sa (strucnim i podobnim) SVOJIMA. Ovde jeste demonkratija u povoju ali je LOPOVLUK doveden do savrsenstva!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • nišlija Vreme: 06.08.2013 15:44h

    Ako ovaj gospodin ne zna ovaj posao neka da ostavku šta će mu ovoliki savetnici i zamenici i njihivi pomoćnici. Zaista je sramno kakve kadrove nam dovode Vučič i Dačić. Ovaj Babić podseća na niškog gradonačelnika Peričića kao da je pao s marsa.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Srbin, pola veka u Nemačkoj Vreme: 06.08.2013 13:52h

    Dragi Bože, Srbima u matici ništa ne valja: Ne valja ako se ne poštuju zakloni, ne valja ni kada se poštuje zakon koji su pre dve godine doneli "žuti" i njihovi koalicionari, i naručili "zdravstvene kartice". Ako je zakon već donet, ako su izrađene kartice, onda je logično, da se one i izdaju građanima, ili? Zato stvarno mi koji živimo u pravno uređenim mdržavama ne razumemo, čemu ovolika frka oko primene važećeg zakona koji providi prof. Momčilo Babić! Ako sada odjednom to nije u redu, onda nije "kriv" Direktor Fonda nego ovi koji nisu na vreme u Skupštini promenili zakon i za milione evra naručene kartice bacili u smeće -po onom narodnom "ima se, može se! (i bacati) Srpska "žuta štampa" nekada, to je moj utisak, zaista ne zna šta radi i koliko štete nanosi srpskoj demokratiji koja još u povoju!

    Preporuka čitalaca: +3 - 3

  • juznjak Vreme: 06.08.2013 08:40h

    lopov.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Penz Vreme: 06.08.2013 08:33h

    Sve sto dobijem od ove drzave za 41 god rada(VSS) otmu mi sutradan ijos toliko mi fali za administrativne dace idacije pa ocekujem one batinase po zakonu da me isprase.Javite mi kad ce gvozdena metla da se ukljucim.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>