Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Bačević: Uz kanal postajemo velesila

Ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Srbije Milan Bačević izjavio je da bi ...

  • momazver Vreme: 13.10.2013 08:04h

    milena ,srpske pare i pamet gradile su po celoj bivsoj SFRJ.SAD bi gradile SAMO u Srbiji,pa sta naprave-ostalo bi ovde.Jedino ako se ne bi povampirili ovi iz Mladinih URS, pa da svaki svoj region PROGLASI za drzavu,a SMRDI mi na to.A ti Geo ne razumes se u vodotokove i efikasni distribuciju istih,pa o tome ne pricaj,a za tacku 2 mogu da se slozim,ALI tu je problem u NAMA , a ne u Kinezima.I da se razumemo Bacevic se ni meni ne dopada,ali IDEJA,koja usput NIJE njegova,je -SJAJNA i uz Kineze-ostvariva.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Ljubomir Zejak Vreme: 12.10.2013 13:31h

    BACEVIC NE PRESTAJE DA SANJARI!."ON MISLI,KAKO DA SAHRANI SRBIJU!!!". Stari komentar"Politika". Ljubomir x | 30/01/2013 06:55 G-din Bacevic "od detinjstva sanja brodove na Moravi".On ih je sigurno pravio od papira,dok se igrao kao dete.Coveka koji citav svoj zivot nesto sanja,treba odmah smeniti sa vazne drzavne funkcije!.Dok Srbija ima oko 700.000 socialno ugrozenih i isto toliko ,koji se hrane na kazanima narodnih kuhinja,starac sanja o brodovima na Moravi!.Juzna Morava nikada nemoze biti plovna reka,mozda za kratko vreme.Inace Morava zna biti opasna i cudljiva,sa slivanjem svojih pritoka,potopice sve te baceviceve ladje!.STA SE TO ZBILO U SRBIJI,da su se svi rastrcali za pronalazenje inveticija kod Kineza i Arapa?!.JEDNO UPOZORENJE!!,Bacevic i slicni njemu,trebaju potpisati ugovor i obavezu,ZA ODGOVORNOST AKO INVESTICIJA PROPADNE!.Zar Srbi nisu nista dosad naucili iz stotine propalih i promasenih investicija u proslosti?.Zaustavite projekte sanjarosa!.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • milena Vreme: 12.10.2013 07:53h

    ovaj nastavnik geografije iz malog mesta u srbiji, "doskolovao" se kada mu se cerka udala za tominog sina, pa sa tom" diplomom" postao ministar. zimus je isao u kinu i sada nas smara sa ovim glupostima.nisu u stanju da naprave pristojan put, da ljudi ne ginu zbog rupa i nepreglednosti, samo dve take.... izgradili smo luku u baru, u kopru, a sada smo tamo stranci. muka mi je od ovih matorih inovatora ideja i vizionara koji ce napraviti "bum" za buduce generacije.bojim se da to "bum" ne bude pravi bum.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Geo Vreme: 11.10.2013 20:44h

    1.Da li si razmišljao da bi tim tokom ugrozio celu zemlju vodosnabdevanjem hidroelektrane Đerdap (smanjo kapacitet Dunava) 2.Za par godina kanal bi postao fekalna kanalizacija ko što je to danas totalno zapušteni i devastirani fekalni kolektor DTD u Vojvodini.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • milena Vreme: 11.10.2013 19:58h

    ovaj nastavnik geografije nije normalan.imam 62 godine i takvu stvar sam ucila u osnovnoj skoli da postoji zamisao, pa on resio da je ostvari kad to kinezi naprave, onda ce doci i isterati sve srbe iz dvorista

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • momazver Vreme: 11.10.2013 17:59h

    to je STVARNO i MOGUCE.Zapadni svet,i mi Srbi ne razumemo nikako jludske,moralne,duhovne,fizicke i finansijske mogucnosti i potrebe Kine,zemlje od milijardu i po ljudi. 80 km. iznad Hong-konga u zemlji nalazi se grad Guangzong koji je od pre 20tak godina ,kako se pretvorio u centar tekstilne industrije i cije se stanovnistvo za taj period uvecalo na 3 miliona ljudi,koji je imao strasan problem sa transportom sirovina i gotove robe iz i do Hong-konga.tada 2miliona ljudi,prakticno,posle posla uzelo je u ruke 2 miliona lopata i prokopali su kanal do mora i Hong-konga..ZA PREKOOKEANSKE BRODOVE.danas cvatu.kako bi mi platili kineze. NE PARAMA imaju ih oni.NJIMA TREBA HRANA/psenica,kukuruz,SVE vrste voca i povrca/,RUDA/bakar,zeolit,skriljci/KAMEN/sve vrste/,MESO,ULJE...Tako rade u Africi ,grade je i uzimaju sirovine. ne shvatamo mi taj red velicina i potreba i mogucnosti kine,a i kako bi kad je cela Srbija ko jedna njihova mesna zajednica.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • miki Vreme: 11.10.2013 17:37h

    koji debil,odakle ga samo dovukose ovakvog?!pa cela srbija je u kanalu a ova budala bi jos i da kopa,a para nema ni da se rupe na putevima zakrpe!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>