Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Bosiljka Lohinski (78): Mora se zbog Srbije Gavro Galić (77): Bolje da nas pobiju

Novembarske penzije „obradovaće“ sve penzionere čija penzija prelazi 25.000 mesečno, jer će im ...

  • Tanasko Mitic Vreme: 29.10.2014 16:07h

    Dosta kuknjave! I vi, drage moje kolege penzioneri, narocito vi u firmama koje su imale vece plate od doktorskih, "Mineli""Elektro-nesto" i vi po Beogradu, niste se do sada pitali kako to da su negde cistacice i kafekuvarice u kojekakvim inport-eksportima, zaradile vece penzije od ucitelja u unutrasnjosti sa punim radnim stazom?A isli ste svako malo do Trsta sa sindikatom, imali dzabaka letovanje u "svojim" odmaralistima. Nije mi zao da mi odbiju. A pitate li se kako zivi ova nasa omladina bez posla i bez IKAKVIH izgleda da zarade svoje penzije!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • marsovac Vreme: 28.10.2014 20:43h

    Pero ti kukas da ljudi primaju penzije po 30 god, sto nije tacno! ni jedan RADNIK U FABRICI nije ziveo duze od dese tgodina posle penzije a direktori i lezilebovici zive kao kornjace, ali problem je u tome sto su sve ti stari izgradili i ceo novi beograd, pruge i gradove, fabrike i sve sto ima u ovoj zemlji a ove fukare nazovi politicare su sve to isprodavali i pokrali!!! i to ne samo od Slobinog vremena nego i pre njega a bogami tek posle je sve na rasprodaji! Rec dve administratoru, znam da necete pustiti ovaj komentar jer se nekoga bojite i strogo kontrolisete da neko nesto ne kaze protiv vlasti ali eto bar Viprocitajte i to je satifakcija za nemocne penzioneere! I AMAN MOZE LI DA NEKI BROJ NOVINA PRODJE BEZ CECE!!!!??????????????????

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • ogorceni Vreme: 28.10.2014 18:39h

    neznam samo zasto se penzioneri ne organizuju i otpocnu strajk, verujem da bi se velika vecina penzionera odazvala. steceno pravo (penziju) nesme niki da dira bez pitanja penzionera. Trebalo bi angazovati zastitnika prava pa na ustavni sud, a ako ni tu nema rezultata postoji sud u STRAZBURU pa da vidimo ko je stariji. Svaki dan se za kosovo izdvaja 650000 hiljada eura, svi visoki funkcioneri imaju milionske plate ali za njih nema stednje. Krajnji cinizam ministra Vujovica je izjava da bi im se tako ugrozila kreativnost. Gde je predstavnik penzionera u parlamentu koji trebaju da zastupaju nase interese. 8

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • penzionerka Vreme: 28.10.2014 17:57h

    Ne znam sta je za izlazak na ulice ako nije ova hajducija od strane vlasti?!?Oni ne stede a mi treba da spasavamo drzavu.Penzioneri nisu pokrali penzioni fond i nema logike da im se ista oduzima.Jesmo li krivi za kriminal u drzavi, jer smo mi uveli nezaposlenost, jesmo li mi stvorili tajkune,itd,itd?Ovde je na delu logika divljeg zapada, prosta pljacka!A nema garancije da ce biti bolje.Ja u to ne verujem.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Kalimero Vreme: 28.10.2014 17:50h

    Moram da odgob\vorim Peri. Crni Pero pa ti brkas babe i zabe i sve si bre izbrkao. A ovo sto nema komentara govori da gospodar moze d agospodari kako hoce. Mnoge ovakve kao Peru ixdrzavaju baba i deda a da li ce on moci svoje. Glup sam i ja sto uopste odgovaram a sto neko pomenu revoluciju, neka ne masta. Test izdrzljivosti srpskog penzionera.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • jeca Vreme: 28.10.2014 17:37h

    Jao, ajde ne dramite moja majka je penzioner i prima 16000 penziju pa se ne zali.Ja imam završen ekonomski faks i radim kao trgovac,ali toliko znam da ne moze za dve godine da se ispravi ono što se petnaest godina uništavalo i to je činjenica a vi svi možete da kukate do mile volje, ja i onaj mučenik što radi kao automehaničar sa diplomom medicinskog faksa i mnogi slični nama bi trebalo šta?Da skačemo sa mosta, e pa necu ja cu da radim i dalje da živim a ne da sedim kod kuce i da kukam nad svojom tužnom sudbinom.Čuj ne znam zašto nam je ovako pa gde ste bili prethodnu deceniju pa sada pitate zašto nam je ovako?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • gordana Vreme: 28.10.2014 16:59h

    Gospodo penzioneri da li se vi zapitate kako preživljavamo mi million nezaposlenih koji decu školujemo I bez plate I bez penzije,zšto ste tako sebični,da li je neko nas žene u poznim godinama pitao kada su nam povećali starosnu na 65, a vi ste otišli u penziju sa 55g I manje

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • pera Vreme: 28.10.2014 15:21h

    kukaju oni sto primaju penzije po trideset godina a sta mi koji nemamo posao da kazemo..

    Preporuka čitalaca: +6 - 16

  • Liki Vreme: 28.10.2014 14:24h

    Dragi moji penzioneri, moja penzija je 16.000 dinara. I ja isto kao i vi trecinu sume dajem za lekove. Vi koji zivite u Beogradu imate mnogo vece mogucnosti raspolaganja sa finansijama zato sto imate velike prodajne objekte u kojima mozete pazariti dosta povoljnije, a sto nama iz unutrasnjosti nije dostupno. S postovanjem, ispada da je cela Srbija samo Beograd.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Only you Vreme: 28.10.2014 14:18h

    Zar Jorgovanka nema pola miliona.Kao sto rece covek tako bi i luda Radmila vodila kasu.Jednostavnom matematikom.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • penzioner Vreme: 28.10.2014 14:08h

    Ne samo da cu podneti ustavnu zalbu, sto sam vec ucinio, vec cu se raspitati kakve su mogucnosti da se tuzi PUPS, koji je grubo izdao prava penzionera, a pogotovu princa prestolonaslednika Krkobabica mladjeg, koji nas smatra budalama i tupanima koji ne znamo nasa prava!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Dragan Vreme: 28.10.2014 13:32h

    Ako ovo mora da bude pocetak ozdravljenja Srbije, a mora, ja sam spreman da tome dam svoj mali doprinos, bez razmisljanja. Ima m troje dece i dva unuka, koji su buducnost ove napacene i opljackane zemlje, i sa zadovoljstvom dajem deo penzije koji se od mene trazi.Prestanite da kukate, vec zahtevajte od svoje dece i unuka, da se bore za to da svako odgovara za nesto sto je uradio ili nije uradio, a trebao je da uradi i nataj nacin pomogne drzavi da istraje u ovome.

    Preporuka čitalaca: +7 - 49

  • baron Vreme: 28.10.2014 13:17h

    Svi oni koji su otisli u penziju sa deset najpovoljnijih godina i u preveremenu penziju su nagradjeni dok svi koji su posteno odradili 40 godina staza su kaznjeni.U Srbiji ne vredi raditi iziveti posteno.Zbog cega?

    Preporuka čitalaca: +23 - 5

  • zika Vreme: 28.10.2014 12:41h

  • grada Vreme: 28.10.2014 11:25h

    Nije pitanje od cega moze da se prezivi, ako je to pitanje onda bi svi u drzavi trebalo da dobiju po 25000, pa neka prezive! Pitanje je koliko je ko zaradio! Niko ne sme uzeti coveku zaradjenu penziju, a pogotovo da ih diskriminise i oduzme im vise od zaposlenih, sto je totalni kriminal!

    Preporuka čitalaca: +31 - 2

  • dada Vreme: 28.10.2014 10:30h

    Nije valjda moguce da nema komentara? E , blago vlasti sa ovakvim narodom, mogu vladati sto godina! Dali je moguce da sam pensioner, bez dece, bez igde ikoga prezivi sa penzijom od 30.000.00 din. plati sve komunalije, poreze, uglavnom u roku- I sad nekom pade na pamet da moje steceno pravo ukine! E pa lepo, onda zastitu prava trazim na medjunarodnom sudu, posto ovde nema leba - a ko je zadovoljan neka se dobrovoljno odrekne penzije a ne da hvali vlast u ime svih penzionera. Nasta to lici?Ovo je stvarno nesto nevidjeno-kazite jasno da I ne isplacujete penzije- nema spasa jer vlast se I dalje ponasa kao da je drzava Alajbegova slama.

    Preporuka čitalaca: +37 - 2

  • Bivsi sudija Ustavnog suda Vreme: 28.10.2014 09:09h

    Ako je Ustavni sud nezavisan u svom radu, ova mera AV & co ce pasti u vodu. Ako budu pogazili nacelo ustavnost izadjite na ulice i trazite Ustavom zagarantovana prava.

    Preporuka čitalaca: +36 - 2

  • MrX Vreme: 28.10.2014 09:03h

    Žao mi je penzosa, koji stvarno žive od penzije i jedva sastavljaju kraj sa krajem, ali sam opet sa druge strane ogorčen, kada slušam one penzionere koji imaju 100 hiljada penziju, a volonterski ili po ugovorima o delu, rade po raznoraznim firmama za 60-70 hiljada! Da pomenem da penzije nisu naduvavane kao plate u javnim preduzećima i Agencijama gde monteri, referenti, šalterski službenici....žive kao kamen u bubregu! A živeće dobro i nakon smanjenja.

    Preporuka čitalaca: +29 - 1

  • Milan Vreme: 28.10.2014 08:38h

  • Dragan Vreme: 28.10.2014 08:31h

    Neverovatno je da ste našli samo pozitivne komentare. Ja ne znam dokle doseže naš mazohizam? Sramota je da su vladajuće strukture zagovarale pre izbora manji broj poslanika, ali taj broj nisu smanjili. Ne odriču se ni broja savetnika, a i broj službenih automobila i obezbedjenja im ne manjka. Ne naplaćuju ni oni poreze od tajkuna koji trebaju da pune budžet. Godinu dana su ,,hapsili " sad će da nađu neku drugu priču za narod. Veći cinizam nisam video. Ni jedna država ovakav skup državni aparat ne bi mogla da podnese. Samo revolucija ovo može da ispravi!

    Preporuka čitalaca: +32 - 0

  • gavrilovic Vreme: 28.10.2014 07:59h

    Jadna je vlast kojoj je ovo IZLAZ IZ KRIZE !

    Preporuka čitalaca: +28 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>