Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Britanci opet pale Balkan!

Rezolucija o Srebrenici, o kojoj će Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija raspravljati 7. jula, vratiće ...

  • igor Vreme: 17.06.2015 06:28h

    Neznam da li postoji nacija s kojom nisu bili u sukobu, a takvi su i medju sobom. Vecina zemalja nema nista lepo da kaze o njima, ali oni to neuzimaju k srcu kao mi. Mi prosto pateticno ocekujemo da nas drugi vole, postuju i podrzavaju. Vreme je da se odraste: "U se i u svije kljuse."

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Драгомир Vreme: 17.06.2015 05:21h

    ПОДМУКЛИ ИНГЛЕЗИ!То кажу народ Индије где су као колонисти пљачкали и убијали.То су чинили у Африци и Аустралији.Да им није било амера немци би их окупирали!Пазите ово ... За време Хитлера у Енглеској су биле значајне фашистичке снаге!Где год се спомену штете нанешене Србији иза тога стоје енглези!Идите у Лондон као туристи где све индуси и црнци шетају.Цео дан да гледаш не можеш да видиш лепу енглескињу!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Amos Vreme: 16.06.2015 21:06h

  • grrrr Vreme: 16.06.2015 20:59h

  • Niks Vreme: 16.06.2015 20:43h

  • Zoran Vreme: 16.06.2015 18:27h

    Moramo pokrenuti Rezoluciju o genocide nad Srbima u 20 veku. Vatikan je preko katoličkih država izvršio nad nama Srbima 3 genocida u 20. veku. Prvi, 1914 godine, Drugi 1941 I Treći najstravičniji genocide sa radio aktivnim bombama koje je NATO privatna vojska vatikanskih jezuita 1999 godine bacila na nas. Pod direktnom komandom Vatikan napale su nas 19. katokičkih država zajedno 1999 godine I bacile genocidne bombe na Srbiju. Nakon Rezolucije nad Srbima u 20. veku moramo od Vatikana I 19 katoličkih država da tražimo odštetu I da migriramo sa ovih prostora jerće nas KANCER pokositi.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Zeljko Vreme: 16.06.2015 18:17h

    Malo im je bilo krvi sad bi ponovo da se narod kolje. U tim okolnostima oni bi opet da salju razne Ovene , izdaju saopstenja preko medija koje oni apsolutno kontrolisu a mislim da netrebamo komentirati kakva su to saopstenja jer svi znamo da neodgovaraju istini. Poslje toga su spremni da ukljuce avijaciju koja ce sa sigurne visine po njihove pilote da bacaju bombe , uranijum gadjaju neduzan narod i na kraju sve to nazivati opravdanim i humanitarnim. Naravno krivac se vec zna to su oni divljaci , necilizovani , masovne ubice Srbi Taj smo scenario vidjeli i mislim da nisam nista novo napisao sto neznaju i drugi citaoci. Nazalost moram napomenuti i slabost drzave Srbije da je dozvolila da do ove rezolucije dodje. 20 god je proslo a stvari vezano za tragicne dogadjaje u Srebrenici. Zasto se nije platila institucionalna firma a ima ih sigurno u svijetu koja bi napravila jednu elaboraciju te konstatovala cinjenice , stvarni broj nastradalih, te ulogu medjunarodne zajednice u toj tragediji.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Srbin Vreme: 16.06.2015 17:51h

    Svi ti nazovi prijatelji Srbije vec sprovode genocid nad Srbim vekovima...ovo su samo njihove uliziice i potrcni totalno nebiti koji su placeni da dizu galamu! Uvek je Srbin zrtva bio krivac!!!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • mira Vreme: 16.06.2015 17:48h

    Videli Englezi,da im Srbi "divljaci",kako koji dodje na vlast,na tacni isporucuju u Hag sve sto je najvrednije medju Srbima,pa nastavili da traze jos, usladilo im se!To je isto napravio i TITO,austrijski spijun,pobio skoro sve SRBE intelektualce i apsolvente raznih fakulteta,terajuci ih na GOLI OTOK.Zapad prizeljkuje gradjanski rat u Srbiji,jer su ekonomske razlike medju stanovnistvom ,sve vece,pa je sve moguce!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • radivoje pantic Vreme: 16.06.2015 17:46h

    Vec 20.god. Englezi sa Amerkancima non-stop ubijajau muslimane po svetu. I oni su "cisti"... Oni su skroz prolupali, hoce da zarate sa Rusijom, a Srbiju merkaju uzgred da uniste.Srbi treba da budu spremni da docekaju teske dane i sad je sloga najpotrebnija. A ona se postize hrabrim ujedinjenjem i stvaranjem VELIKE SRBIJE i to pod hitno !

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • ana Vreme: 16.06.2015 17:45h

    I ja. Mi smo kao ogledalo. Od nas se svi odbija i vraca milion puta uvećano posiljaocu. I dobro i zlo.Sve sto zele lose neka ih strefi u gigantskim razmerama a dobro daa im se vrati 100 x veće.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • babaroga Vreme: 16.06.2015 17:32h

    Šta nam još treba da se opametimo i da vidimo gde treba da idemo.Evropejci eto vam jevropa.Srbijo upamet dok nije prekasno.Vidite kako nam lepo misle demokratske zemlje.Ko je skoro rekao da Srbija nema neprijatelja ?A vi poturčeni srbi molite boga da ne bude: -Hrani sina pa šalji u vojsku Srbija se umirit ne može !

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • nikola Vreme: 16.06.2015 17:25h

    nasi politicari lete kao muve na g....a,prihvataju sve i svaku satanizaciju.dokle vise.ako zele u eu neka idu licno.ostavite nas na miru vise.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • pravda Vreme: 16.06.2015 16:25h

    gospodin dodik opet iznosi lazne brojke od 3 500 ubijenih srba oko srebrenice,kako mozete objavljivati tako gnusne i monstruozne lazi

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • branko1 Vreme: 16.06.2015 16:16h

    Sve što ti deformisani ljudski izrodi žele nama ,ja želim da im se dogodi bar duplo.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>