Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Budna sanja već tri godine!

Danijela Kovačević (20) iz Inđije pre tri godine je rodila prelepu devojčicu Mariju, ali nažalost ...

  • Sanja Vreme: 03.03.2013 10:48h

    Nije u pitanju privatna bolnica, Betanja je u Novom Sadu... Nemojte da komentarisete kak neke stvari ne mogu da se predvide, Danijela je na intezivnoj nezi danima imala temperaturu nakon porodjaja, a da nikome nije palo na pamet da je rana od carskog reza inficirana...Zalila se danima lekarima, pocela da trne, ali oni su mislili da je razmazena jer se porodila jako mlada... FB grupa za podrsku Danijeli: http://www.facebook.com/groups/DanijelaKovacevic/

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • mm Vreme: 13.02.2013 23:33h

    za ovog sto se potpisao sa J nekaze se lomod nego lemond solu i ulazi u sastav longacefa za i.m. primenu

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • milica Vreme: 12.02.2013 23:18h

    Strasno to samo moze kod nas da se desi...pre par meseci sam bila zivotno ugrozena greskom lekara rekli su mi da imam jaku upalu jajnika a imala sam van matericnu trudnocu...to su majmuni pitala bih kad bi se njima nesto desilo sta bi radili..bez para nemozes da im se obratis...Dace Gospod Bog pa ce mala Marija da oseti majcin zagrljaj...

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • lolly Vreme: 12.02.2013 18:26h

    Porodila se sa 17 godina?! :O

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • JA Vreme: 12.02.2013 17:36h

    Za ovu osobu pod pseudonimom MM...kako te bre nije sramota, da pises gluposti, znas li sta taj Gentamicin radi organizmu kao sto je porodilja...i pitam se zasto je radjena revizija na "zivo"...tacnije zasto je radjena revizija, srami se...nije smela da se radi, da je sve ispalo pre toga valjano...nisu uvek krivi lekari, ali u nasoj zemlji su u 95 % slucajeva...pa sada se masovno maloj decici pri svakoj temperaturi daje u nasoj zemlji LEMOD...pa to je kao da mrava ubijate raketom zemlja-zemlja umesto da ga jednostavno zgazite...sve te matore lekare koji su ceo svoj zivot se klackali i njihove porodicne naslednike u manufakturama treba oterati..ima nas koji ne radimo, a zelimo pomoci ovom narodu na pravi i human nacin.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • jasmina Vreme: 12.02.2013 17:21h

    o moj boze svasta postoji!!!!!!!!!! zao mi jeeeeeee

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Vitez Vreme: 12.02.2013 14:30h

    O,Bože! prvi put čujem da ovako nešto može da se desi. Čini mi se da je upitanju neka privatna bolnica, i dali su ih tužili ?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • mm Vreme: 12.02.2013 11:50h

    za sve su lekari krivi kako da ne!prvo morate znati da se neke stvari nemogu predvideti i da moze uvek da krene po zlu prvo se informisite pa onda krivite lekare.a za ovu sto joj je revizija radjena na zivo to je zato sto je jela pre toga jer za anasteziju stomak mora biti prazan a gentamicin je antibiotik i nije vredan da te zalimo za to!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 11

  • mariia Vreme: 12.02.2013 10:08h

    da to je ta nasa drzava...i svi cute kao zaliveni

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • nena Vreme: 12.02.2013 09:15h

    mnogo mi je zao kada sam procitala kakva je situacija zadesila ovu jadnu devojku.porodila sam se prvi put pre 19 godina u Visegradskoj (doticni dr Dejan me je porodio)...kompletna ista situacija kao kod ove nesrecne devojke, desavala se i meni, samo sto sam se na svu moju srecu, kod kuce onesvestila i dobila odliv, pa kao hitan slucaj primljena u istu bolnicu (da bi načelnik Petronijevic pitao:ijaoj gde ste se vi porodili, ko vas je ovako upropastio???), kada sam rekla:na vasoj klinici,,,,samo je ucutao !!! hitno revizije 2 na zivo, transfuzija, 2xdnevno gentamicine, noge su mi vec bile oduzete od sepse...sreca moja i Bozja pomoć pa izvukoh zivu glavu. zelim ti da se oporavis i uzivas u svojoj princezi!!!

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • mcalexa Vreme: 11.02.2013 18:45h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>