Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Crna Srbijo: Šlogiran i sa prelomom 36 sati čekao pomoć lekara!

Dragoslav Stojanović (73) iz Beograda, koji je pre nedelju dana doživeo šlog i prelom ruke, čekao ...

  • Tatjana Vreme: 10.06.2014 17:08h

    Kao u svakoj ustanovi,tako i na VMA im nazalost losih lekara,ali ima i dobrih! Izgleda po ovom slucaju,ja sam imala srecu i naletela na dobrog doktora-urologa Nikolic Ivicu! Inace ,ovo je strasno sta se dogodilo coveku!Pod hitno preduzeti kaznene mere!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • g0xy Vreme: 10.06.2014 13:56h

    Na žalost potpuno tačno.Juče sam odveo bolesnog deku na hitnu pomoć WMA.Čekanje više sati,vikanje na pacijente i pratioce tamo je izgleda praksa.Smestiše deku u box i posle 45min ležanja u bolovima krenem da tražim nekoga od osoblja.Kada sam najzad našao izblajhanu i napadno našminkanu glavnu sestru,neoprostivom greškom sam je prekinuo u flertovanju i očijukanju mobilnim telefonom.E tada kreće vikanje i bogorađenje,koje se nije smirilo ni tokom pregleda kod lekara.Čak je insistirala da ostavim nepokretnog pacijenta i izađem,iako je jasno da će bez podrške pasti sa stolice i povrediti se. Bezosećajnost prema pacijentima i nekultura,izgleda su postali glavna odlika ove nekada renomirane ustanove.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • MS Vreme: 10.06.2014 12:51h

    Vreme je da se nova vlast konacno pozabavi bahatoscu i neprofesionalnoscu lekara i medicinskih sestara

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Don Milisav Vreme: 10.06.2014 11:47h

    Dolazim do zakljucka da biti dzukac ili bilo koja vrsta zivotinje bolje ces proci nego da si covek.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • mila Vreme: 10.06.2014 11:15h

    Strašno,ali toga će sve više bit.Sve što nam je valjalo obrazovano ode iz zemlje,ostadoše nam samo ovo što se Megatrenduju.Jer nji niko izvan Srbije nebi ni za čisrače uzeo.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • SM Vreme: 10.06.2014 10:57h

    Na VMA lekari otaljavaju posao sa mobilnim telefonima u rukama, ugovarajući privatne tezge. Mog oca (vojnog osiguranika) su prošle godine sa temperaturom od 40 stepeni, jako lošeg opšteg stanja jedva uz intervenciju prijatelja, i uz opasku da zbog toga mogu dobiti otkaz primili, u bolnicu. Na prijemu, posle snimka pluća, rečeno mi je da nema uplu pluća. Kad mu se u bolnici malo popravilo stanje, doktor je rekao da mu je sanirao upalu pluća. (unu koju na prijemu nije imao) Svaki lek, od antibiotika do nekih inekcija, sam kupovala. Ležao je na infektivnom odelenju, gde nije bilo sapuna da se operu ruke. Sestra mi je rekla da nije njihova obaveza da stavljaju sapune u toalete, već naša. Kad sam htela doktora da pitam za stanje oca, to je bila nemoguća misija. I kad naletite na njega, morate da trčkate za njim ne bi li mu izvukli neku reč. Neprofesionalno i ponižavajuće. Ne dao bog da im se dospe u ruke. A nekada davno VMA je bila ugledna ustanova.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Mimi Vreme: 10.06.2014 10:12h

    ŽALOSNA ISTINA! A mladost ne zna da BEZ STAROSTI NEMA MLADOSTI! Svi dok su zdravi misla da su NEDODIRLJIVI! Nisam ni stara ni bolesna Bogu hvala ali STAROST poštujem poput BOGA jer bez mojih roditelja ne bi bilo ni mene!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Anabell Vreme: 10.06.2014 10:01h

    Moj deda se slogirao i pao u selu kraj Beograda, pet kuca Bogu iza ledja. Hitna je dosla, odmah ga je prevezla u Svetog Save iako covek nije imao cak ni zdravstvenu, bez bilo kakvih pitanja. Totalno rasulo da nekom hoce, a nekom nece da pomognu :(

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • HRISTOS Vreme: 10.06.2014 09:58h

    kada bi vam svi oni koji su imali iskustvo sa vracanjem iz bolnice pacijenata kojima je bila potrebna hitna hospitalizacija poslali sada e-mail, oborili bi vam sajt hiljadama poruka takve sadrzine

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • ivaso Vreme: 10.06.2014 09:43h

    Pored svih upozorenja i prica po novinama o bahatom ponasanju doktora i njihovoj osudi, medicinsko osoblje se i dalje ponasa jednako neodgovorno, bahato , nehumano...Ima li tome kraju, moze li neko pomoci ovoj nesrecnoj zemlji ???? Znam odgovor; Srbija nikad, ali bas nikad, na zelenu granu stati nece.Srecni su svi oni koji su uspeli da pobegnu iz tog mulja i, kad bolje razmisle, ni za cim nemaju da zale. Sve price nove vlade i nastojanja mladog Vucica nemaju snagu otelotvorenja..

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • dada Vreme: 10.06.2014 09:42h

    molimo vas da pratite i dalje sta je ispekcija uradila lekarima, i naravno ustanovama, eventualno da obezbedi pravnu pomoc , kako bi sin tuzio vma i banjicu za ne savesno lecenje i sta je to prouzrokovalo, svaki advokat ce uzeti slucaj, naplatu usluge sacekati kraj sudskog toka.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • milovan Vreme: 10.06.2014 09:14h

    Crna Srbijo.Gde su ti zavrsavali skole.Mozda u KG. Mojoj su mami koja je pala I nije mogla stati na noge ti veliki doktori rekli da ima Grip. Zamislite,pa to nebi rekao ni onaj tko nema ni dan skole. Ali izgleda da ni ovi iz hitne u SD nemaju.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Mizzy Vreme: 10.06.2014 09:08h

  • ja Vreme: 10.06.2014 09:04h

    Šta reći to su ti naši lekari i naši stručnjaci. Samo da moliš Boga da te nešto ne snađe pa da moraš kod njih

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Alex Vreme: 10.06.2014 08:48h

    Pa to se desava svakome ko nema para da potplati, kako lekare tako i sitne medicinske sestrice kao i med. tehnicare iz hitne! I ovo nije jedinstven slucaj. Kod nas (u gradu) Imamo istu zgradu u kojoj se nalaze dve bolnicke organizacije koje se medjusobno nikako ne podnose a svaka ima neko svoje odeljenje kojeg nema u drugoj, npr: U Dom-u Zdravlja je hitna a u Bolnici opsta sluzba. U istoj zgradi, sa istim ulazom, morate provesti ceo dan trazeci pomoc a onda vas jednostavno izbace napolje. A glavesine i kriminalci - prolaze odmah i to preko reda, cak iako nemaju knjizicu kod sebe!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Šaki Vreme: 10.06.2014 08:26h

    Ajmo minister, ostavka ionako ova vlada neće dugo. Poštenije ti je tako.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Pantelija Vreme: 10.06.2014 07:28h

    Kakvo nam je zdravstvo, sve nas čeka ovakav tretman ... ili još gori. SRAMOTA! Lekari, imate li Vi roditelje?!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • MaliPerica Vreme: 10.06.2014 07:07h

    pa šta je ovde čudno, odavno se zna da je VMA rezervisana samo za lečenje oficira vojske koja je izgubila sve ratove, pandura, estradnih propaliteta, mafijaša, koNjtroverznih bizMisMena i kriminalaca koji su osuđeni na višedecenijsku robiju... ostali KUŠ ili ČIBE - POCRKAJTE... a u banjičku ortopedsku kliniku je običaj da se bez pet stoja ewrowa NE ULAZI, a ako kojim slučajem uđeš - ostaviće te, kako vidimo, da ležiš pored prijemnog šaltera dok ti ne dosadi ili dok ne nađeš onih pet stoja...

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • master mind Vreme: 10.06.2014 06:28h

    pa naravno bato kad se nisi latio za novcanik i izbrojao 400 EURa?! Sta mislis da si Svedskoj? I onda se zale male im plate?? Idite na zapad, tamo cete dobiti 6000 evra, al ces svaki evro da izdezuras kako treba nocu i jos da odgovaras za ne savesno lecenje. Ovako, ima platu 800 evra, jos namakne mitom 2000 EURa i to ti je pola zapadne plate, a da nema ni pola radnog vremena. Pod hitno uvesti elektronske kapije po bolnicama, verujte ni za ladnu vodu ne bi zaradili jer dodju u 8, a pobegnu u 10h!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • iskustvo Vreme: 10.06.2014 00:25h

    na badnji dan pre nekoliko godina moj pokojni otac (vojno lice u penziji) cekao je od 2 do 9 uvece na VMA (hitna pomoc). niko se nije udostojio da ga primi. u cekaonici je bila i jedna zena sa kojom sam popricala i koja je rekla da je cekala takodje neki nenormalan broj sati. VMA je bleda senka onoga sto je nekad bila.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>