Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Da pobesniš: Tukli ga, šikanirali i ponižavali - zato što ne čuje! (VIDEO)

Danilo Krstajić je za svoje drugare iz razreda glup i lud samo zato što je gluv. Sa teškim oštećenjem ...

  • zare Vreme: 19.01.2014 09:55h

    Majko Bozija podari razum nerazumnim.Pa nije on decko birao sebe sa ovim nedostatkom.Samo pruzena ruka bi ucinila veliku srecu mladicu,ali isto tako pustena suza moze doneti veliku nesrecu.Mladi uzmite se u pamet,sila je prolazna a nevolja trajna.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • бека Vreme: 19.01.2014 08:52h

    Да се душа скамени,срам вас било људски изроди ,до које мере већ РЂОМ КАПЉЕТЕ..... срам било МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ И Суботичку гимназију Данило ,ти си најсјајнија младост , понос добрих љјуди , ти си велики човек ,да је више таквих свет би лепши био ....

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • daniela Vreme: 19.01.2014 04:40h

    Pitam se kako je moguce da ni roditelji ni prosvetni radnici, niko nije reagovano, strasno i to godinama, i kako ce ta deca ziveti i dal ce ikada sebi moci da oproste sto su se tako ponasala a i njihovi roditelji, ne razumem...??? Hvala bogu nasao je prijatelje u Petnici i nek mu je sa srecom sa tim normalnim ljudima a bice ih nadam se sve vise, a o njegovim "drugarima" iz osnovne skole sta reci, sve se u zivotu vraca to je zakon akcije i reakcije, mozda ce tada shvatiti koliko su zli bili

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • zorica Vreme: 19.01.2014 02:34h

    Milo i drago dete, toliko me je spopala muka od svega sto si proziveo. Ne mogu da shvatim nas narod koji vaspitava tj, ne vaspitava svoju decu. Imam dva sina starosti 23 i 18 godina , zivimo vani i tek nedavno mi je stariji ispricao sta je sve prozivljavao samo zato sto je izbeglica.Bez obzira sto smo Srbi, zvali su ga Hrvatom, tukli, ismejavali...Na moje cudjenje i pitanje zasto nam to nije rekao, odgovorio je da se plasio. No nase je proslo, zivimo daleko, u sredini gde nije sramota biti bolestan ili imati hendikep. Zelim tebi, sreco lepa i neiskvarena, sve najbolje u zivotu.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Mina Vreme: 19.01.2014 00:14h

    Tako lepo i tako pametno dete, tuga! Prava slika naseg izopacenog drustva koje sve vise tone u nistavilo. Nadam se da ce ipak uspeti da sve to sto mu se desava prevazidje i iz celokupne svoje situacije izadje kao pobednik. Zelim ti svu srecu, momce!!!

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Niki Vreme: 18.01.2014 23:16h

    Kakvo divno, pametno, voljeno i lepo vaspitano dete. Zelim mu da sto pre promeni sredinu i napokon bude medju ljudima koji ce ga voleti i postovati. Njegovim muciteljima ce sve to vratiti. Karma je kucka.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • vanja Vreme: 18.01.2014 22:32h

    Sve je to stvar kucnog odgoja. Danilo je vec sada veliki covek a tek ce ostaviti trag kakav svi ostali neandertalci nece zajedno ni hiljaditi deo. Tesko je izdrzati takav pritisak i ponizenje ali jos malo pa ce Danilo biti slobodan i oslobodjen malogradjanstine. On ce studirati dok ce njegovi skolski mucitelji raditi na buvljaku ili gradjevini jer za bolje nisu ni sposobni niti bolje zasluzuju.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Alma Vreme: 18.01.2014 22:20h

    Covek je najgora zver koja je ikada hodala planetom, kako ja prezirem ljudski rod, Bog nas prokleo, Bog nas unistio, mi smo najveci sljam, sramim se sto sto pripadam gamadi koja sebe naziva covek, sram me je, zao mi je, vredja me ovo ma vredja slomila me je ova vest. On je vredniji od svih onih koji ga zlostavljaju zajedno, ja da sam rodila takvog monstruma koji svoje frustracije leci nad tudjom mukom presudila bih mu, ponekad zahvaljujem Bogu sto ne mogu da rodim Ziv nama ti bio Danilo ti si jedna divna plemenita dusa, tako bih volela da te zagrlim i da ti kazem da si predivan i da te volim

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Majka Vreme: 18.01.2014 20:48h

    Danilo, tvoj nedostatak je minoran, kakav nedostatak imaju tvoji vršnjaci u odelenju. To je njihovo vaspitnje, koje nose iz kuće, a škola kao vaspitno obrazovna institucija na tom polju ne radi ništa. Ti sine dragi radi na jačanju svoje ličnosti i na ličnom usavršavanju i obrazovanju. Neka se stide i tvoji drugovi i njihovi roditelji a i nastavnici koji to ne znaju to da amortizuju i spriječe.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • natasa Vreme: 18.01.2014 20:45h

    A ministar prosvete je upravo sa Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju! Sramota kakve su nam porodice, kakva su deca i kakvi su profesori! Decko je normalan i, stavise, vrlo inteligentan, a i da je retardiran, kome to daje pravo da ga maltretira?

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>