Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Đaci mučili profesora i snimak stavili na internet

Nekoliko učenika Gimnazije "Mile Arsenijević Bandera" u Majdanpeku, među kojima je i P. Đ. snimali ...

  • Драгомир Vreme: 05.12.2013 21:07h

    Укините ,,красопис,, слова и чините исто као остале новине где има чак и стотине коментара?Укините крајње неефикасан код за да се пошаље коментар?По неки пу ја једва прочитам онај глупави редослед слова?Могу да замислим које сте паре бацили мењајући стари а ефикасан начин слања коментара!Сами видите да су моји коментари прилично атрактивни.Уз то нигде нема оног ,,саобраћајног знака,, где понижавате читаоце како није им коментар у реду.Мени сте више пута тако стопирали а увек сам тврдио да сте погрешили.Само псовке и претње се не објављују.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Nikola Vreme: 05.12.2013 14:47h

  • novak Vreme: 04.12.2013 18:48h

  • P.Đ. Vreme: 04.12.2013 18:19h

  • Miner Vreme: 04.12.2013 17:43h

    Taj P.DJ je prosho odlichan kao vukovac i djak generacije te shkole a vishe od polovine chasova minimum nije isho.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Alisa u Zemlji Cuda Vreme: 04.12.2013 16:20h

    Tuzno je kad se na ovakvu vest ne stavljaju komentari, jer je ovo, izgleda, postalo uobicajeno! Kad su, svojevremeno, prosvetari trazili status sluzbenog lica, odbijeno ime je bez ikakvog razumnog obrazlozenja,a time bi im dostojanstvo,ali i zivoti bili zasticeni. Radila sam u srednjoj skoli gde sam, kao dezurni profesor, za vreme odmora morala da pokusam da zaustavim tucu izmedju dva mladica od po 18-19god, pri cemu mi je jedan pokazao pistolj za pojasom. Srecom, policija je pozvana na vreme i nije bilo zrtava. Poenta je da profesori koji zele da zarade svoju platu SVAKOGA DANA stavljaju zivot i dostojanstvo na kocku.Ali, to u Srbiji nije vest, zar ne?

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • nedjo Vreme: 04.12.2013 16:15h

    tzv ucenici danas imaju sva prava,nikakve obaveze...

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • skaj Vreme: 04.12.2013 15:54h

    Ovu skolu na celu sa odgovornim treba kazniti i sve smeniti a huligane strpati u zatvor i zna se ko su sigurno,al u zemlji Srbiji nema ko to da uradi-na zalost...

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Vitez Vreme: 04.12.2013 12:25h

    Kavi roditelji takva i deca. Država prepustila sve glasačima. Televizije prikazuju ono što nebih ni u svinjcu želio da vidim. Podstiču prostakluk nekulturu.

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • pavlos Vreme: 04.12.2013 11:35h

    iskreno prosvetni radnici nemaju nikakva prava u odnosu na maloletnike zasticeni su kao beli medvedi........ skola se zove vaspitno obrazovana institucija a kako da ih vaspitavaju kada nemaju sistem kazne i nagrade kada su im ruke vezane apsolutno im nista ne mogu a deca danas nisu glupa.....uzasno bolesno koriste sve to! poremecenii sistemi vrednosti zelimo u evropu e pa to je demokratija kojom nas uci evropa da ne mozemo da reagujemo i da ti prosvetni radnici ne mogu da izadju na kraj pa ni sa casa ne sme da ih udalje...... packe mogu da sanjaju na zalost idemo u svoju propast sami je kreiramo... kada prosvetni radnik odreaguje na bahatost i bezobrazluk automatski skacu roditelji dece prijave skolama profesorima ......neki su u pravu jer ima i bahatih prosfesora definitivno treba uvesti psiho test u prosvetu ne moze svako ni da edukuje......sistem vrednosti je poljuljan totalno porodica odnos musko zensko....... nadam se da ce mo doci sebi......

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • novak Vreme: 04.12.2013 11:20h

    Tako mu i treba,kad se ne buni protiv zakona u skolstvu koji mu je srozao autoritet prosvetnog radnika.

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • daka Vreme: 04.12.2013 10:55h

    boze strasno, cesto se ljutim na nastavnike zbog stava prema mom detetu, kazem da mi je strasno ne mogu ni da zamislim kako se oseca ovaj dobar covek. Ovde krivicu treba da snosi majka decaka i direktor skole, kojeg evidentno stiti, moyda je taj mali ganjao devojke ispod mostara, od njega takav covek samo moze postati.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>