Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDAL U MAJDANPEKU

Đaci mučili profesora i snimak stavili na internet

Autor: Kurir | 04.12.2013 - 10:08:00h | Komentara: 9

Nekoliko učenika Gimnazije "Mile Arsenijević Bandera" u Majdanpeku, među kojima je i P. Đ. snimali su pre nekoliko godina kako na času istorije maltretiraju profesora Nebojšu Bazića i sraman snimak objavili, pa skinuli sa interneta.

Škola

Učionice kao mučionice: Tužna slika srpskog školstva

Na snimku se jasno vidi kako usred časa grupa nasilnika napada profesora, gura mu srednji prst u usta i nos i uglas govori svakakve gadosti.

- Vidi kakve bradavice ima profesor! Jaoj, kakav je. Dronfulju jedna, gde si? Skini se, kurvo jedna, hajde! Dromfuljo, dromfi, vrištalji su đaci kao da se nalaze u nekoj divljini s vršnjacima, a ne sa profesorom u učionici.

Kad je profesor pokušao da otme telefon, dečko koji je snimao udarao ga je po prstima i nazvao droljom i kurvom.

Profesor Nebojša Bazić danas radi u drugoj školi i nema problema sa đacima, ali dobro pamti period iz gimnazije, kao i momke koji su ga maltretirali.

- To je bilo na početku mog rada, a jedan od đaka koji je učestvovao u tom maltretiranju je sin koleginice koja je tada takođe radila u školi. Ona je i sama pričala da ne može da obuzda svoje dete - kaže Bazić.

On dodaje da se tog dana nekoliko učenika nekontrolisano ponašalo.

- Ponašali su se kao da su naduvani. Ja sam oduvek pošteno radio, bio smiren i imao izrazitu samokontrolu. Sada radim u jednoj školi i objavljivanje tog snimka bi moglo samo da mi naškodi, a to ne želim - priča profesor Bazić i dodaje da samo od svoje plate izdržava porodicu jer mu je supruga nezaposlena.

Gimnazija u Majdanpeku potvrdila je da je reč o njihovoj školi, kao i da je u incidentu učestvovao sin jedne njihove profesorke, ali da je to bilo pre sedam - osam godina.

Zbog problema sa arhivom nisu mogli da nam kažu da li su učenici sa snimka bili kažnjeni.

Poslednji komentari
  • daka Vreme: 04.12.2013 10:55h

    boze strasno, cesto se ljutim na nastavnike zbog stava prema mom detetu, kazem da mi je strasno ne mogu ni da zamislim kako se oseca ovaj dobar covek. Ovde krivicu treba da snosi majka decaka i direktor skole, kojeg evidentno stiti, moyda je taj mali ganjao devojke ispod mostara, od njega takav covek samo moze postati.

  • novak Vreme: 04.12.2013 11:20h

    Tako mu i treba,kad se ne buni protiv zakona u skolstvu koji mu je srozao autoritet prosvetnog radnika.

  • pavlos Vreme: 04.12.2013 11:35h

    iskreno prosvetni radnici nemaju nikakva prava u odnosu na maloletnike zasticeni su kao beli medvedi........ skola se zove vaspitno obrazovana institucija a kako da ih vaspitavaju kada nemaju sistem kazne i nagrade kada su im ruke vezane apsolutno im nista ne mogu a deca danas nisu glupa.....uzasno bolesno koriste sve to! poremecenii sistemi vrednosti zelimo u evropu e pa to je demokratija kojom nas uci evropa da ne mozemo da reagujemo i da ti prosvetni radnici ne mogu da izadju na kraj pa ni sa casa ne sme da ih udalje...... packe mogu da sanjaju na zalost idemo u svoju propast sami je kreiramo... kada prosvetni radnik odreaguje na bahatost i bezobrazluk automatski skacu roditelji dece prijave skolama profesorima ......neki su u pravu jer ima i bahatih prosfesora definitivno treba uvesti psiho test u prosvetu ne moze svako ni da edukuje......sistem vrednosti je poljuljan totalno porodica odnos musko zensko....... nadam se da ce mo doci sebi......

  • Vitez Vreme: 04.12.2013 12:25h

    Kavi roditelji takva i deca. Država prepustila sve glasačima. Televizije prikazuju ono što nebih ni u svinjcu želio da vidim. Podstiču prostakluk nekulturu.

  • skaj Vreme: 04.12.2013 15:54h

    Ovu skolu na celu sa odgovornim treba kazniti i sve smeniti a huligane strpati u zatvor i zna se ko su sigurno,al u zemlji Srbiji nema ko to da uradi-na zalost...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP