Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Dačić nastavlja da kritikuje policijske funkcionere!

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i večeras je oštro kritikovao istupe u javnosti ...

  • Ada Vreme: 11.11.2012 01:42h

    Lela,divno je biti optimista.Po detetu mi u bolnici idu braon bube sa antenama,a po podu buba svabe,o cemu ti pricas.....Tirsova .svi donirali ne znam kome,prirodnjackom muzeju,za izumrle vrste.Do deratizacije ne stigose.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Milena Vreme: 11.11.2012 01:38h

    Aleksandre,gde ti zivis, sa koje planete dolazis.Gde napred ,gde ce nastaviti,a gde uspeti.Ogrezli da ne znaju kud ce i sta ce.Dobro je da ima takvih na drogama kao sto si ti,jel nemam drugo objasnjenje tvog komentara.Nadam se da si o.k uradjen naravno,sta drugo.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Dr.Djoric Vreme: 11.11.2012 01:33h

    Dali se pise odvojeno,prvo ,a drugo ko te pita kako se isplacujes,imas cast,vaspitanje poziv i odgovornost,radi il ostavi.Kuvaj rucak,pazi decu ne moras da se u kriminalu obres,stvar izbora.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • pero Vreme: 10.11.2012 09:49h

    Dali je kriminal isplata policajcima svakog meseca na crno po deset hiljada dinara.Jad i cemer u Srbiji oni koji se bore protiv nazoviga KRIMINALA I SAMI SU KRIMINALCI

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Aleksandar Vreme: 10.11.2012 09:22h

    Bravo Dacicu, ma zavedi red u ovoj drzavi, jer mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Ne moze svaki policajcic da se izivljava i zloupotrebljava polozaj. Stavi svakog na mesto koje mu pripada i smenjuj ko ne postuje zakon i hijerarhiju. Kao Putin brate. Ti i Vucic ste poslednja odbrana i spas ovoj drzavi. Samo napred, imate podrsku postenog naroda i pojacajte svoja obezbedjenja, jer ste vi jedini ugrozeni od strane mafije i tajkuna, a ukinite svima ostalima obezbedjenje, izuzimajuci i Predsednika drzave, i njega morate cuvati, a ove ostale nece bre niko ni da primeti a imaju oni i svoja licna obezbedjenja tako da ne moraju pare da se trose i za njih. Samo napred, uspecete ako tako nastavite. I hvala bogu da je dosao neko kasvetan i koji ima m... Pozdrav, rodoljub

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • lela Vreme: 10.11.2012 00:34h

    Svako ima pravo na svoje politicko opredeljenje i da bude simpatizer ove ili one stranke ali to ne treba da utice na profesionalno obavljanje posla kojim se taj neko bavi narocito na mestima kao sto su MUP,sudstvo,zdravstvo.....tu pristrasnost treba najostrije kazniti i tek kada se iskorene takve stvari mozemo da kazemo da zivimo u postenoj zemlji!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>