Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Dačić: Nema dogovora sa Prištinom! Vučić: Nudim ostavku!

U Briselu završen je celodnevni dijalog Beograda i Prištine uz posredovanje EU. Predsednik Vlade Srbije ...

  • miki Vreme: 04.04.2013 07:22h

    Treba prekinuti ovu farsu i povećati privrednu saradnju sa Rusijom. Od Evrope nema vajde sa ovakvim ultimatumom.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • nena Vreme: 03.04.2013 20:18h

    mozda on nudi ostavku zato sto pustaju njegovog miskovica na slobodu ,ko da nije provaljen da ce tako biti.ima da bude kako banana kaze.pazi beskompromisni borac daje ostavku,a banana kaze ,neprihvata se.kakva sprdnja od coveka ,a nazalost i od srbije !

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • dragan Vreme: 03.04.2013 18:19h

  • nina Vreme: 03.04.2013 13:55h

    mozete da zamislite ,vucic daje ostavku a dicic je ne prihvata,dva brata lazova ! vucicu daj pravu neopozivu ostavku ,ostavku koja se nemoze odbiti i spasi srbiju. ali ti si ipak radikal,pa ces ko tvoj "tata toma" koji je strajkovao gladju u bolnici,ti dajes ostavku u ludnici ,kao glavni akter iste !

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Slobodan Tešić Vreme: 03.04.2013 13:54h

    Vreme je da se otvoreno kaže Vučiču da se malo uozbilji! Kakvo je to foliranje, nema potrebe samo iritira normalan svet, sa ostavkom Dačiću. Svako sa iole malo mozga, ubeđen sam da je to većina građana Srbije, zna da opstanak vlade i njegova funkcija prvog potpredsednika apsolutno od njega zavisi, nimalo od zvaničnog premijera Dačića, te stoga ako želi nove izbore OK a ako ih ne želi opet OK jer mu niko, iole ozbiljan ne traži izbore ili ostavku! Dakle, čoveče uozbilji se, posveti se maksimalno ekonomiji, samo ekonomski ozbiljna država može izneti teret svih naših nedaća i ako nemaš kadrove u svojoj stranci, što nije tako strašno jer ih objektivno nemaju dovoljni ni Srbija a ni region u celini, učini pozitivni presedan i hitno raspiši javne konkurse za sva državna preduzeća pa kom opanci kom obojci! Naravno, muka je to ali na muci se poznaju junaci.U taj ciklus konkursom biranih menadžmenta mora biti uključena i poštanska štedionica.Pa kud puklo da puklo! Nećeš izgubiti!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Veca Vreme: 03.04.2013 13:13h

    Kupite Vucicu novo odelo. Nekako je sapet pa mozda zato nudi ostavku.Covek se prosirio od kad se dokopao vlasti.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Bojan Vreme: 03.04.2013 12:51h

    Odlicno Vucicu sad cemo opet da gladujemo kao 90-tih...., a vi lepo gospodo prodajte kuce pa svi na Kosovo pa prodajte tamo patritizam dosta je bilo dobrovoljnih davaoca tudje krvi.......i pricamo o Rusiji.....

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • Saša Vreme: 03.04.2013 11:57h

    To, to, srpski Sokolovi!!! Konačno STOP katoličkim jezuitima iz Vatikana. NATO zemaljski pakao katolika zauzeo Kosmet devetnaest na jednog. Nakon toga Tačija teroristu koji je živim Srbima organe vadio Vatikan natera da proglasi fantom džavu i odkina 17% teritorije Srbije. I onda podmukla podvala o mirnju i dobrosusedskim odnosima sa čaralicom o datumu o ulasku u EU. Bože, Bože naš, sačuvaj nas kuge i katoličkog datuma!!!!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • anazg Vreme: 03.04.2013 11:14h

  • milica Vreme: 03.04.2013 10:37h

    M šta ovo bi. Zar je moguće da Vučić i Dačić nemogu doći do sporazuma sa Tačijem. Vučić i Nikolić su nam izvadili dušu sve ove prethodne godine dok je DS bio na vlasti, kako neće i kako su nesposobni da reše poblem na Kosovu. Pred izbore obećavaše da su sposobni i da taj problem na kosovu mogu da reše. Šta je sad. Opet kriv Tadić i DS. Ma jeli moguće. Koliko se sećam, Nikolić se prvo izjašnjavao da nije za ulazak Ssrbije u EU. Nekoliko dana pred izbore da je ZA. E pa dragi moji, od svega što su ob ećali ispunili su obećanje danećemo skoro ući u EU a od svih ostalih obećanja nema ništa. Neopozive ostavke, svi i to odmah i javno. Sa ovima na čelu države nemamo čemu da se nadamo. Mislim, biće nam još gore. Pustite mlade ljude, koima je sve uskraćeno, da vidimo hoće li biti bolje.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Dragan Vreme: 03.04.2013 09:52h

    Neprihvata se ostavka gospodina Vucica, a nema ni ,,Kosova Republjic,,

    Preporuka čitalaca: +2 - 3

  • david Vreme: 03.04.2013 09:11h

    Zalosno je sto ovaj Vucic od svega pravi svoju licku promociju,kao sad nudi ostavku,samo da bi se izvukao iz svega.

    Preporuka čitalaca: +11 - 2

  • Zoran Vreme: 03.04.2013 09:09h

    Ovo sa Vučićevom ostavkom da se pojasni. Ko je šta davao van ustavnih okvira. Dačić ili Vučić. Meni je tu Vučić sumnjiv. Ali da ne bude sumnje istinu pred narod.

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

  • milan ns Vreme: 03.04.2013 09:09h

    nema sta da nudi ostavku,neka je odmah podnese!i on i njegov vodja diploma!

    Preporuka čitalaca: +9 - 2

  • jovan Vreme: 03.04.2013 08:52h

    Mislim da srbija greši što pregovara sa samozvanim predsednikom kosova Tačijem.Pregovore treba da vode sa SAD i EU, odnosnosno nemačkom, jer oni su osmislili državu kosovo.Tači na pregovorima iznosi stavove ovih država. To što radi nemačka je samo nastavak politike iz prethodnog veka (I i II svetski rat,bombardovanje 1999), i za nju se ne može reći da nam je baš prijateljski naklonjenja.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • duska Vreme: 03.04.2013 08:42h

    Svi znamo da ce biti kako kazu mocne sile, tj. Amerika i Nemacka. I nema drugog resenja, i to je to, to mora da se prihvati, i Milosevic je mislio da moze drugacije, da ce svet da reaguje ako nas napadnu, da je to 20. vek, ko koga bombarduje, kakav rat, kad ono, tras...

    Preporuka čitalaca: +10 - 3

  • srdjan Vreme: 03.04.2013 08:39h

    imam predlog da srbi sa kosova sami formiraju zajednicu srpskih opština i da to prihvati skupština srbije to bi bio odlican potez

    Preporuka čitalaca: +5 - 3

  • Srbijanac Vreme: 03.04.2013 07:49h

    Gosp. Hashim Thaçi je rekao, (bez navodnika) ukoliko se Srbija složi sa našim principima. Kada cemo mi Srbijanci poceti ljudima da govorimo ili oslovljavamo sa Vi......!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • misho Vreme: 03.04.2013 07:31h

    U Ustavu R.Srbije piše:"Kosovo i Metohija su sastavni deo R.Srbije ...."Rezolucija UN 1244 tretira KiM kao sastavni deo teritorije R.Srbije.NIKO U SRBIJI NEMA MANDAT I PRAVO DA KiM, DE FACTO I DE JURE, PRIZNA KAO R.KOSOVO,TJ.KAO NEZAVISNU DRŽAVU.DAČIČU I VUČIĆU NA NAREDNE PREGOVORE U BRISEL PONESITE USTAV R.SRBIJE I POZIVAJTE SE NA NJEGA SA PUNIM PRAVOM JER TERORISTI KOJE STE VI PRIHVATILI KAO POLITIČARE SE POZIVAJU NA NEKI SVOJ.

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

  • Разочаран и окупиран од стране циркусаната Vreme: 03.04.2013 07:03h

    Кад би се мало шалили.?? Никакво паметно и корисно решење за Србију не нуде осим циркуса, лицемерја и пренемагања. Кокано глумим ево оставке... а ти је немој прихватити. Продајемо увек и поновно маглу Србији а и »победили смо на Косову два пут у три минута.... «. За шачицу власти би учинили све. Који су то циркусанти, превазишли су све пре њих.??

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • DŽo Vreme: 03.04.2013 07:01h

  • AleksandarVeliki Vreme: 03.04.2013 02:28h

  • MIODRAG Vreme: 03.04.2013 01:40h

    Mi otprilike zanamo sta trazimo,ali nam se ne govori sta Albanci traze.......evo koliko nas kosta iskakanje iz rezolucije.....neko sa strane ko ne poznaje dobro situaciju shvatice da mi molimo Kosovo da nas prizna....!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Dragan CH Vreme: 03.04.2013 01:03h

    Prvo vatreno krstenje za Vucka a on nudi ostavku. Preporucujem mu da se prvo malo smiri. Igra nerava je opasna. Jednom je Vucko izjavio mi vise nemamo vremena.. SRBI samo strpljivo, bez zurbe. Bolje bi bilo da se skocentrisete da poboljsate ekonomiju SRBIJE i odmah ce biti lakse. Ne zaboravite da imate prijatelje u svetu.

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>