Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

„Dajners” u milionskim dugovima, poverioci u panici!

Firma „Dajners klub internešnal Beograd“ zadužena je u milionskim iznosima, pa su trgovci koji ...

  • slavisa Vreme: 05.07.2015 13:44h

    Ma taj Risticevic moze da prica o Farmi ne o DAJNERSU JMAM GA 10 GODINA I SVE JE BESPREKORNO

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • milan Vreme: 23.08.2013 00:12h

    Finansijske probleme imaju skoro svi u ovoj zemlji. ali 90% obicnih vrednih i postenih ljudi se ne krije iza jajara politicara i slicno.. nego muku muci da vrati pare.. A ovome ce drzava da vrati dugovanja..kao i ostalim prevar...ma. Model uspeha u Srbiji..sve uz pomoc drzavne maf..je.. a on i njemu slicni ce pod nekom novom firmom da opet kupuje jahte..placaju raspale guske koje mogu cerke da mu budu bez dva grama mozga..a on da misli da je baja kad ga prevare sa ciganima...jer valjda je svima cilj da otmu bas njemu zensku.. i koju ustvari niko sem njega i nece..Mukica.. mozda on i ne zna da je budala...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Marko Vreme: 24.07.2013 15:27h

  • Pandur Vreme: 16.07.2013 01:00h

    Zasto svi mkisle da neko ia nesto protiv nekog, u ovom slucaju protiv Dajnersa i velikog gazde, brace Obrada Sikimica? Pa taj Obrad je jedan od vecih finansijskih mesetara i maverzabata u Srbiji, oprao je milione eura, ostetio drzavu, podrivao finansijski sisten, uzeo novac od Agrobanke, Srpske banke, duguje trgovcima, ucestvovao u aferama u kojima je osstecena drzava Srbija, ne placa porez. taj Obrad treb da ide u zatvor i drzavni organi ce uraditi svoje i smestice ga gde mu je mesto kao i ostalima koji su pokrali nasu drzavu Srbiju. MAFIJASI I LOPOVI U ZATVOR!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 7

  • Mrvica Vreme: 15.07.2013 20:44h

    Ja mislim da je Marjan Risticevic opsednut likom i delom Obrada Sikimica. Iz velike slike koju je stavio mogu samo da zakljucim da redovno cita i Dinersov magazin. A (netacni) izvori su mu misevi kakav je i sam...

    Preporuka čitalaca: +10 - 2

  • Bojan Vreme: 15.07.2013 20:30h

    Sikimic je poznati perac para i neplatisa poreza, svima duguje novac i treba da odgovara pred zakonom

    Preporuka čitalaca: +2 - 10

  • Trgovac Vreme: 15.07.2013 20:20h

    Ja sam vlasnik 5 butika i prihvatao sam dajners kartice do 2011 godine dok su placali sa nekim kasnjenjem od 30 do 45 dana pa su me upucivali na faktoring firme ciji je vlasnik takodje bio moj drug Obrad, uzimali su mi proviziju od 5 % u Dajnersu i jos 4-5% u faktoringu (zelenasili su me kao ovcu) onda mi moj drugar Obrad kaze "braco, moras da shvatis da je ovo skupo zato sto je Dajners ekskluzivna kartica" a onda se kasnjenje Dajnersa povecalo na 3-4 i vise meseci preko ugovorenog roka pa smo se moji prijatelji i ja dogovorili da izbacimo Dajners iz nasih radnji negde 2011 godine, oko 30 lokala je samo skinulo nalepnicu i vratilo aparate pa neka Obrad prodaje maglu nekom drugom. Ojadio nas je za zelenaske provizije i cujem da masovno ukidaju Dajners jer su ovi pred stecajem i zatvaranjem firme, idu po svetu i traze kome ce da uvale firmu. Jos uvek koristim karticu kada putujem van zemlje ali sve je manje primaju i na zapadu.

    Preporuka čitalaca: +4 - 10

  • I ja bih hteo biti poslanik! Vreme: 15.07.2013 18:00h

    Risicevic vs. Diners 2.deo.Sad mi ovo govori da g.Risticevic ima licni interes da dize frku oko DC-a i siguran sam da ili on ili neko iz njegovog bliskog okruzenja duguje Dinersu pa se zato okomio na njih.Ne ulazim u to da li DC duguje ili ne,jer zbog toga necu biti ostecen.Realno verovatno nema firme u Srbiji koja ne duguje.Mene interesuje zasto doticni tako ne reaguje kad su drzavne firme u pitanju jer direktno utice na sve nas.A moram da pitam i na koju foru si ti poslanik sve ove godine i sta si sve steko tokom tvog poslanickog mandata jer su to i moje pare.Ja bih cutao da sam na tvom mestu i uzivao u tome sto ti je drzava dala i jos uvek ti daje

    Preporuka čitalaca: +10 - 2

  • miroslav Vreme: 15.07.2013 17:38h

    ko bude poslednji nk ugasi lampu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Sima Vreme: 15.07.2013 16:06h

    Dajners klub Beograd radi bez dozvole za izdavanje platnih kartica, po zakonu o bankama, "niko osim banke ne sme se baviti izdavanjem platnih kartica" i NBS vodi istragu povodom toga. Prethodnih godina je vlasnik preduzeca Dajners Beograd izvlacio novac iz firme da bi zidao zgrade tako da je firmu doveo pred stecaj a Dajners Slovenija je izgubila dozvolu zato sto je vlasnik fransize izvlacio novac iz zemlje i nije servisirao dugove ka poveriocima. Vlasnik ovdasnjeg Dajnersa je uzimao kredite u Agro i Srpskoj pa je i tu usao u problem zbog neredovnog vracanja novca a prodajnim mestima duguje milione eura i zato je pola prodajne mreze Dajnersa u Srbiji ugaseno, promet Dajnersa je tri puta nizi sada u odnosu na period pre 3, 4 godine. Vlasnik Dajnersa Beograd je umesan i u aferu Nacionalna stedionica kada je depozitima korisnika kartica kupovao akcije NS i nezakonito se bogatio.. Ako Dajners Beograd bankrotira, trgovcima niko nece nadoknaditi gubitke!!!

    Preporuka čitalaca: +6 - 9

  • Cika Vreme: 15.07.2013 15:49h

    Zasto se jedan seljak Marijan Risticevic bavi ovakvim stvarima ? Dugo sam korisnik ove kartice, i takodje imam svoje radnje u kojima primam Diners Karticu. To je trenutno najbolja kartica koja postoji na nasem trzistu, imam savrsenu saradnju sa Diners Club-om Beograd. Dosta vise prljavih kampanja protiv firmi koje posluju preko 20 godina u Srbiji i koje su uspesne!!!

    Preporuka čitalaca: +12 - 5

  • Jadranka Vreme: 15.07.2013 14:35h

    E, ako je Risticevic rekao, to mora da je istina! Ocigledno je da se taj covek nameracio na Diners, pa ga opanjkava gde god stigne. Uostalom, Slovenacki Diners nema nikakve veze sa nasim Dinersom.

    Preporuka čitalaca: +12 - 2

  • jasna Vreme: 15.07.2013 14:29h

    Naravno da Diners u Srbiji ima dozvolu za izdavanje kartica. Kakve su to gluposti?! Marijan Risticevic bi se trebao baviti valastitim problemima, a ne napadima na renomiranu firmu u Srbiji. Vec godinama uspesno koristim Diners i imam samo reci hvale.

    Preporuka čitalaca: +11 - 3

  • Анастасије Вукобрадовић Долц Vreme: 15.07.2013 12:48h

  • Brat Vreme: 15.07.2013 08:53h

    Pa Dajners Beograd je vec godinama u velikim finansijskim problemima jer je vlasnik firme izneo novac iz zemlje, zidao zgrade, kupovao jahte itd. Takodje, Dajners u Srbiji nema dozvolu za izdavanje platnih kartica tj. radi na crno. NBS je zapocela istragu ali se tu stalo a takodje je vlasnik Dajnersa Obrad Sikimic glavni ucesnik u aferi Nacionalna stedionica.

    Preporuka čitalaca: +5 - 16

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>