Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Dali nam kancer, pa došli da nas leče!

Tačno 16 godina posle NATO bombardovanja Srbije, Amerikanci žele da nas leče od galopirajućeg raka! ...

  • Mitra Vreme: 17.04.2015 15:00h

    Romi vam krivi za rak?Mozda su krivi i za ultravioletno zracenje?Mozda su oni pisali protokole sionskih mudraca i krivi za sopstveno stradanje i rat?Dr,sraman komentar.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Dr. Vreme: 17.04.2015 11:11h

    Pogledajte nam gradove, lozimo ugalj, Romi pale keblove, plastiku i gumu, pijemo i pusimo najvise u Evropi, do pre godinu dana koristili smo kancerogene olovni benzin i sumporni dizel, pogledajte smece na sve strane, izlivaju nam se pesticidi, otrovi i teski metali u reke iz kojih pijemo vodu. Reke crvene, seljaci prskaju hranu preko svake mere. Crkotine pune antibiotika, hormona i slicnih stvari nam pakuju u salame, pastete i kobasice. Jedemo torte sa deponije, a ovom kolegi "doktoru", za sve kriv osiromaseni uranijum. Blago njemu! Uvek je najlepse za svoju nevolju okriviti nekog drugog, koji uz to hoce i da pomogne!.

    Preporuka čitalaca: +0 - 6

  • surova realnost Vreme: 17.04.2015 01:05h

    80% kancera je izlecivo ako se otkriju u ranij fazi ! To znaci da bi se obaveznim preventivnim pregledima po skolama i preduzecima spasilo bar 10.000 zivota godisnje. Ali, dragi moji, nase politicare kao da ne interesuje sto taj narod umire u mukama i sto su to preskupa i bezuspesna lecenja. Posle jadikujemo kako nam natalitet opada, nemamo para za zdravstvo, a preventivni pregledi bi kostali daleko manje od postojecih troskova i vecina tih ljudi bi se vracala poslu i svojim porodicama. Na zalost, vlada se vise brine o 1000 zrtava u saobracaju na godisnjem nivou, dok se 20000 zrtava od kancera skoro i ne spominje, izgleda kao da je normalno da se od toga pravi biznis.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • papiga Vreme: 16.04.2015 23:41h

    U mojem rodnom mjestu je palo toliko granata od strane srbije , pa nikom nista i to od 92-95 ,a ne koji mjesec (((. bilo bi lijepo da barem dobijemo od srbije sada opremu za nasu bolnicu barem ako nista drugo kad smo vec otrovani .lijep pozdrav

    Preporuka čitalaca: +4 - 10

  • Vasa Vreme: 16.04.2015 20:17h

  • LAVINIJA Vreme: 16.04.2015 18:25h

    Odmah posle bombardovanja supruga americkog amabasafora Lin Mongomeri otvorila je obnovljeno onkolosko odeljenje Decije klinike koje je bilo ukraseno Diznijevim junacima. Niko tada u ovome nije video nista paradoksalno,strasno i licemerno vec je i tada servilno i ponizno zahvaljivano na dobrocinstvu. Servilnost i snishodljivost su epidemija kod nas takodje samo niko da uhvati statistiku pa da vidimo brojke/

    Preporuka čitalaca: +13 - 1

  • predragm Vreme: 16.04.2015 15:56h

    Srbi umiru od raka od pusenja. Neka taj profesor pogleda koji je procenat pusaca medju tim obolelima pa nek obavesti javnost. Nek prikaze genetsku analizu zena koje su dobile rak dojke ( glumici Andjelini Dzoli je genetski predvidjen rak). I nek objasni kako siptari na kosovu nisu dosad svi pomrli. Ovde se radi o ratu velikih multinacionalnih kompanija koji prodaju aparate za zracenje od raka.

    Preporuka čitalaca: +8 - 11

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>