Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Danina drugarica ode u konzule

Snežana Miljanić, direktorka “Beogradskog sajma” i bliska prijateljica supruge lidera SPO Danice ...

  • Tihomir Vreme: 27.11.2013 18:12h

    Ми смо оболели од култа "вође", па странке и нису странке, већ гласачко тело за „вође“, које воде своју приватну политику, посебно у кадровском домену.Тако је гинеколог Данице Драшковић, супруга дописника СНН-а, постала дипломатски аташе у Дамаску, да се не досађује код куће. Даница Драшковић је била у управним одборима јавних предузећа! Пашеног Вука Драшковића Боривоје Боровић је наметнут Ужицу, као кадар Ужица, за посланика Скупштине Србије, тако што су Ужичани обманути да ће Боровић отворити адвокатску канцеларију у Ужицу, што никада није учинио! А, какве везе има адвокатска канцеларија са посланичким мандатом, осим промоције Боровића као адвоката! Отац Николићеве снаје постао је министар у Влади Србије... Ако би извршили анализу свих сродничких веза у нашим неконпетентним руководствима, поkазао би се сав јад у нашој јадној "кадровској" политици. Са оваквим јадом у коме се налазимо, и коме се не назиру излази, нема нам спаса из колапса и суноврата у којима се налазимо.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • milance Vreme: 24.11.2013 19:03h

    Nije ova jedina, ima Danica jos drugarica. Recimo ozloglasenu svercerku Ivanu Pejovic, koja vec 8 godina, mimo svih pravila, svercuje iz Milana u diplomatskoj posti robu za Danicin butik. Uskoro ce biti nagradjena premestajem u New York. O zemljo, dokle ces da trpis ove skotove?

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • nedjo Vreme: 24.11.2013 16:40h

    aman za aman!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • marko Vreme: 24.11.2013 16:23h

    Ova zena nikada nije obisla nijednu halu Beogradskog sajma ciji je direktor,nije otcorila nijednu sajamsku manifestaciju, nikada nijednog jedinog direktora nekog od evropskih sajmova nije primila jer ne zna nijednu rec engleskog, prihod sajma je pao za 55% od kada je ona direktor, Beogradski sajam je prvi put u gubitku u svojoj istoriji sto je prosto neverovatno a Miljanicka je zaposlila vise od 50 rodjaka Danice Draskovic. Sajam je na kolenima, za neki mesec nece biti ni za plate a najnesposobnija direktor ide da bude konzul! Pa to je nezabelezeno! Nema dana staza u diplomatiji,ne zna ni jednu jedinu rec da kaze na engleskom....jedina joj je preporuka Danica Draskovic

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • dejan Vreme: 24.11.2013 16:03h

    Nista novo, sto se mene tice zbog SPOa nikad vise glas ne dajem Vucicu, rreba da ga sramota sto je takvog coveka primio u svoje redove! Neka mu ovo sluzi na cast, ako mu treba tih 1% gvukovih glasaca.

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

  • nn Vreme: 24.11.2013 11:21h

    Mogli ste i nju postaviti za konzula da se Vuk oslobodi bede i tutorstva.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • perisa Vreme: 24.11.2013 10:39h

    Pa ste sa nama desava? Ministar spoljnih poslova pre neki dan javno zapomaza ds nema kadrove za najvaznija diplomatska mesta i da ce se definisati najstroziiji kriterijumi za izbor. I onda za konzula salje osobu koja ceo zivot drzavne stabove pretvara u privatne, zivi na grbaci ovog naroda na funkcijama na koje je postavila Draskoviceva a ne zna ni sta ni o cemu, cak ni engleski jezik!!!dodjite na Sajam da vidite sta je uradila, to je strasno

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • Rester Vreme: 24.11.2013 09:36h

  • deyyoo Vreme: 24.11.2013 09:12h

  • New York 212 Vreme: 24.11.2013 02:06h

    Ohhh please....!! Dokle ce Dana Draskovic da nam kroji diplomatiju ?! Koja je to po redu prijateljica, sestricina ...ili bliza i dalja rodjaka ? Ako cemo da brojimo ...ova je barem trideseta po redu iz rukava Dane Draskovic. koja je nasla uhlebljenje u diplomatiji . Bruka i sramota.

    Preporuka čitalaca: +10 - 2

  • Nesa Leskovac Vreme: 24.11.2013 00:09h

    Alo! Čime se vi bavite. Možda žena ima lični autoritet pa može uspešno da lobira i iznese lobiranje za nekoga. Ja mislim da je lobiranje legitimna stvar. Znači ona je odličan lobista ako je ovo tačno sto ste izneli i ako se obistini, a to čemo tek videti. Kao da ona ne sme nikoga da zaposli, da ostvari neko pravo. Vi na SPO i nju uvek gledate dioptrijom koja je i po nekoliko puta veća nego kada gledate predstavnike drugih stranaka. A što se tiče toga da smo mi iz SPO-a lopuže ja ne znam da je protiv nekoga podignuta optužnica ili da se vodi postupak a kamo li da je neko pravosnažno osuđen. A da li ova priča pandam priči u vezi mogućeg pomilovanja državnog teroriste osuđenog na 40 godina zatvora?U čemu je tu ekvivalent? Stavrno mi je više muka da se kao član SPO-a osećam kao građanin drugog reda.

    Preporuka čitalaca: +2 - 17

  • bgd Vreme: 23.11.2013 23:44h

    pa zasto SPO ide na sledecim izborima zajedno sa SNS....pa Dana nam je veoma ambiciozna!

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • nsađanin Vreme: 23.11.2013 23:22h

    Ne zna se ko je veći šljam SPO ili SNS.

    Preporuka čitalaca: +11 - 3

  • Beograđanin sa Senjaka Vreme: 23.11.2013 23:16h

    U ovoj ojađenoj državi je sve moguće -pa i da Dana Drašković i dalje lobira za svoje prijateljice! Verovatno se Vuk nedavno podvukao Vučiću, obećao mu podršku svoje "moped-partije" -moped zato jer ima samo dva predstavnika u parlamentu, taman koliko ih može da sedne na jedan moped. Vučić je, naravno, odmah reagovao jer mu očigledno hitno treba tako "jaka" podrška i naložio Mrkiću da pogazi svoje sopstvene kriterijume i postavi Daninu prijateljicu za konzulku! Sramota šta se sve mućka i radi, a baš narodnjaci su obećali boljitak i pošteniji rad!

    Preporuka čitalaca: +10 - 3

  • draginja Vreme: 23.11.2013 23:05h

    Krajnje je vreme da se nosioci borbe protiv korupcije pozabave Danicom Draskovic i njenom grupom u kojoj je jedna od glavnih uzdanica Snezana Miljanic. I vrapci na grani znaju da je za vreme vlasti SPO u Beogradu otudjeno vise od 750 stanova i najmanje 900 drzavnih lokala. Srecni dobitnici nekretnina su sira rodbina Danice Draskovic i njeni egzekutori medju kojima se Miljanicka posebno isticw. Zato je i postavljena na celo sajma i za 4 godine je uspela da unisti firmu koja je 50 godina stvarana. Pa kakva smo mi zemlja u kojoj zena koja je unistila jednu sjajnu firmu postaje konzul jer je drugarica Danice Draskovic? Kako je uopste moguce da Draskoviceva ima uticaj da bilo koga,bilo gfe postavi? Pa gde ti ima u svetu da zena propalog politicara kadrira? neverovatno

    Preporuka čitalaca: +15 - 2

  • laza Vreme: 23.11.2013 22:20h

    Ova zena i njena sestre imaju najmanje 15 stanova i lokala u Beogradu o cemu je Alo vec pisao.sve tri nikada nista u zivotu nisu radile sem drzavnih mesta na koje ih je postavljala Danica Draskovic od vuvene SPO vlasti u Beogradu. svi znamo kolike se plate, tako da samo treba postaviti pitanje odakle im tolika imovina? Posle toga je posao tuzilastva jwdnostavan

    Preporuka čitalaca: +12 - 3

  • СИНЂЕЛИЋ Vreme: 23.11.2013 22:13h

    Питам се да ли је ова јадна Србија толико богата да има толико дипломата у свету!?

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • Саша Vreme: 23.11.2013 21:24h

    Зар Иван Мркич није пре неки дан навео критеријуме за постављање амбасадора??? Како онда Слађана Прица испуњава онај његов први критеријум зван добра особа???

    Preporuka čitalaca: +12 - 1

  • marko Vreme: 23.11.2013 20:38h

    Ovo je sramno! Snezana Miljanic, po funkciji drugarica Danice Draskovic hara drzavnom upravom vec godinama. Potpuno nesposobna, bez znanja engleskog jezika ui bilo cega. Posle nje ostaje pustos! Delila je stanove po Beogradu a sada opustosila sajam. Borba protiv korupcije mora da stigne i do nje i do njene sefice Danice Draskovic

    Preporuka čitalaca: +16 - 4

  • Sinisa Vreme: 23.11.2013 20:35h

    Pitajte Snezanu i Danicu koliko su ljudi udomili na Sajumu a po sistemu, das 5-6 hiljada evra donacije za crkvu koju gradi cuveni prvoborac za demokratiju Dana, i evo ti lepog radnog mesta na Sajmu. lako je sve da proverite, utvrdite ko je davao donacije za crkvu pa potrazite njih ili njihovu decu na spisku zaposlenih na Sajmu. A to sto segospodica Ana pita ko je zena Vuka, treba malo samo da se raspita pa ce saznati da Vuk "zavija" onako kako Dana naredjuje. Pozdravili ih Sloba i Mira. I ona ce voleti Vuka sve do smrti (ali njegove) a dalj nijebitno.

    Preporuka čitalaca: +11 - 3

  • milan Vreme: 23.11.2013 20:14h

    Ova zena je bila glavna Danicina posilna prilikom podele stanova i lokala u Bg. To se nikad nece zaboraviti a time konacno moraju drzavni organi da se pozaba1ve. Sad je poharalaSajam i i ide za konzula,oj Srbijo!

    Preporuka čitalaca: +13 - 3

  • petar Vreme: 23.11.2013 20:02h

    Ova zena je potpuno unistila nekada jednu od najboljih srpskih firmi, a drzava jos uvek ne reaguje! smanjila je plate radnicma dva puta a zaposlila vise od 60 rodjaka Danice Draskovic i radimo sa gubitkom! i sada ispada da nece da odgovara nego je salju za konzula! Ko je uopste danica draskovic da kadrira po Srbiji?

    Preporuka čitalaca: +17 - 3

  • jovan Vreme: 23.11.2013 19:51h

    Dokle više te lopuže iz SPO.Svu familiju i prijatelje su zaposlili, pokrali lokale i stanove po Beogradu. Neka malo pomisle na Boga i Božju pravdu.

    Preporuka čitalaca: +12 - 3

  • telemah Vreme: 23.11.2013 19:45h

    Ona nas je kostala i milion dolara u slucaju Kovacevic mozda cemoi ovaj put jeftinije da prodjemo

    Preporuka čitalaca: +12 - 3

  • Luka Laban Vreme: 23.11.2013 19:22h

    Pa dokle više da ova žena sve vuće za nos u Srbiji !SRAMOTA!

    Preporuka čitalaca: +12 - 3

  • momazver Vreme: 23.11.2013 19:07h

    Valja se imat nekogo u tu Kanadu.Djeces prespavat jado, ako nemas nekog iz plemena. A i treba izjest stogoc da te ne sasijece zimma njoova ko sjekirom. /IZVINJAVAM SE Crnogorcima sto ne mogah tacno napisat kako sam htjeo,ova nekrst ne pravi tablete sa foneckim znakovima vaseg *novog* knjizevnog jezika.

    Preporuka čitalaca: +8 - 3

  • ana Vreme: 23.11.2013 18:42h

    Ko je zena Vuka Draskovica?Evo se o njoj pise Kao da je vazna licnost na politickoj sceni.Sve ide niz brdo.

    Preporuka čitalaca: +11 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>