Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DIREKTORKA "SAJMA" USKORO PUTUJE U TORONTO

Danina drugarica ode u konzule

Autor: M. Dakić - I. Kljajić | 23.11.2013 - 18:30:00h | Komentara: 25

Snežana Miljanić, direktorka “Beogradskog sajma” i bliska prijateljica supruge lidera SPO Danice Drašković, uskoro bi trebalo da bude poslata za konzula Srbije Torontu, saznaje “Alo!”.

Danica Drašković

Lobirala za blisku prijateljicu: Danica Drašković | Foto: Vladislav Mitić

Prema našim informacijama, ona nema dana radnog staža u diplomatiji, a za ovo nameštenje lobirala je pre svih upravo Draškovićeva.

Snežana Miljanić

Izbegla da prokomentariše saznanja „Alo!“: Snežana Miljanić | Foto: Vladislav Mitić

S obzirom na to da nema dana radnog staža u diplomatiji, pozvali smo Miljanićevu da bismo proverili šta ju je preporučilo za ovu poziciju. Upitana da li će po isteku direktorskog mandata u „Sajmu“ karijeru nastaviti u diplomatskoj misiji u Torontu, ona je odgovorila:
- Neću to da komentarišem. Ali da znate, Upravni odbor postavlja direktora i to što me pitate nema veze s istekom mandata - ostala je nedorečena odlazeća prva dama ovog profitabilnog društvenog preduzeća.

Jeremićevi saradnici ambasadori

Na jučerašnjoj sednici Vlade postavljeno je više ambasadora, a zanimljivo je da su dvoje od njih nekada bili savetnici Vuka Jeremića. Slađana Prica, dugogodišnja šefica misije pri Savetu Evrope u Strazburu, postavljena je za ambasadora Srbije u Maroku, a svojevremeno je bila Jeremićev pomoćnik za multilateralu. Mihailo Papazoglu, takođe bivši Jeremićev savetnik, imenovan je za ambasadora u Kanadi. Nikola Lukić poslat je u Tunis, a Slobodan Bajić biće konzul Srbije u Herceg Novom.

Da je odavno pikirala diplomatiju, svedoči i podatak da se ona u periodu dok je Vuk Drašković šefovao srpskim spoljnim poslovima nametnula za generalnog sekretara tog ministarstva, a nakon toga i za zamenika genseka Vlade.
Za diplomatiju se još na početku karijere kalila u Skupštini grada.
Miljanićeva u Kanadu odlazi s pozicije direktora „Sajma“, na čije je čelo došla kao kadar SPO još 2009, a četvorogodišnji mandat joj ističe krajem godine.
O njenom poslovanju ovim profitabilnim preduzećem naš list je već pisao početkom godine, kada smo otkrili da je prvi put u svojoj istoriji “Sajam” 2012. godinu završio s gubitkom. Naime, po dolasku na čelo ovog društvenog preduzeća u kasi je zatekla 265,13 miliona dinara, a za tri godine direktorovanja, „Sajam“ je 2012. godinu završio s minusom od 16 miliona.

Novi ofis: Konzulat Srbije u Torontu

Novi ofis: Konzulat Srbije u Torontu

Njen uspon u karijeri ne bi trebalo da čudi kada se Srpski pokret obnove nedavno na mala vrata ponovo vratio u Vladu Srbije. Naime, Drašković je sam otkrio nakon sastanka sa prvim potpredsednikom Vlade da je napravljen dogovor da Srpska napredna stranka i SPO na budućim izborima nastupe zajedno.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 23.11.2013 18:42h

    Ko je zena Vuka Draskovica?Evo se o njoj pise Kao da je vazna licnost na politickoj sceni.Sve ide niz brdo.

  • momazver Vreme: 23.11.2013 19:07h

    Valja se imat nekogo u tu Kanadu.Djeces prespavat jado, ako nemas nekog iz plemena. A i treba izjest stogoc da te ne sasijece zimma njoova ko sjekirom. /IZVINJAVAM SE Crnogorcima sto ne mogah tacno napisat kako sam htjeo,ova nekrst ne pravi tablete sa foneckim znakovima vaseg *novog* knjizevnog jezika.

  • Luka Laban Vreme: 23.11.2013 19:22h

    Pa dokle više da ova žena sve vuće za nos u Srbiji !SRAMOTA!

  • telemah Vreme: 23.11.2013 19:45h

    Ona nas je kostala i milion dolara u slucaju Kovacevic mozda cemoi ovaj put jeftinije da prodjemo

  • jovan Vreme: 23.11.2013 19:51h

    Dokle više te lopuže iz SPO.Svu familiju i prijatelje su zaposlili, pokrali lokale i stanove po Beogradu. Neka malo pomisle na Boga i Božju pravdu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP