Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Deca jedu viršle pune otpadaka!

Deca u Srbiji jedu viršle i pljeskavice koje sadrže sve, samo ne kvalitetno meso, tvrde za „Alo!“ ...

  • ana Vreme: 07.11.2013 18:38h

    Na potrosacu je da se odluci sta ce jesti,nazalost kod nas je ljudsko zdravlje zadnje.Pastete,hrenovke,sve mesne preradjevine nisu zdrave.Makar Srbija moze ponuditi ljudima bolji kvalitet hrane I uvesti porez na nezdravu hranu,a ne jadne ljude trovati jeftinom hranom,zloupotrebljavati losu zaradu prosjecnog covjeka.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • SKIPI Vreme: 07.11.2013 18:27h

    Više od 25 godina sam tehnolog u jednoj od najvecih mesnih industrija u Srbiji. Za informaciju-MOM se koristi u sledecim mesnim proizvodima a naroćito u paštetama, viršlama, posebnoj, parizerima, francuskoj, alpskoj, mortadeli, kobasicama...Jednostavno, svi mesni proizvodi koji su usitnjeni imaju i do 60% MOM-a. Kako se dobija pileći MOM? Separisanjem, odnosno mlevenjem kostiju pilića, iznošenih koka i konfekcioniranih delova koji nisu za tržište a svinjski MOM od cevastih kostiju i kostiju rebara. Prosecan % proteina je 11-12. Veliki % masti je zbog pileće kože. Problem je sto se separisane kosti sa iskorisćenjem od oko 50%, melju jos dva puta da se izvuce maksimum od ostataka mesa na kostima i srži. Kvalitet je NULA! Poštovani potrošači, to Vam je.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Arilje Vreme: 07.11.2013 15:42h

    jadna decica ovde u Arilju ih najvise truju polugole nastavnice i pijani nastavnici vazno da su lokalni, pa ih niko ne dovodi u red

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Ana Vreme: 07.11.2013 15:21h

    Veterinarska inspekcija je u sprezi sa klanicarima, proizvodjacima mesa i lsicnima.. ne kontrolisu ih, ne kazanjvaju, dozvoljvaju im da otpad praerade u virskle, pastete, a kosti da zakopaju u zemlju gde ih zivotinje otkopavaju i jedu...a sve to treba spaliti u najboljoj tehnologiji.. ako hocemo u EU..

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Hmm Vreme: 07.11.2013 14:38h

    E, zato sam ja prestala da kupujem virsle, pastete itd. Ako mi se jede meso, kupim ga i pripremim kuci.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • jocaaaa Vreme: 07.11.2013 13:38h

    sinisa naravno da nisu samo virsle u pitanju i naravno da nije samo u karlovcu..i ovde u pozarevcu propala mesna industrija a lopina koja je radila u zadruzi i krala godinama sad ima svoju klanicu i ubedjuje nas da su virsle koje kostaju 200din po kilu zdrave....a za sve je kriva drzava....i profiteri svih boja koji se smenjuju na celu....i ko zna sta cemo tek da jedemo..

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • nesa Vreme: 07.11.2013 13:35h

    Da su samo virsle i hamburgeri prekjuce u beogradskoj hronici pricu o Zlatnoj Varosi koja je potrovala decu u 4 skole prikazuju kao preduzece koje ima sertifikat Kodeks Alimentarijusa koji dozvoljava upotrebu GMO hrane i koji je u suprotnosti u celosti sa Zakonom o zdravstvenoj zastiti u Srbiji i niko se ne pita cime hrane decu ko im je uposte smeo da izda takav sertifikat u Srbiji. Ovo je 4 sajt dnevne novine na koji pisem 3 (navodno sa nejvecim tirazima novina) nisu htela da objave pitanje da li smo zamorcici za svetski otpad.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • momazver Vreme: 07.11.2013 11:22h

    VAZDUH,Perice...jedemo vazduh...isti takav-OTROVAN.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • perica Vreme: 07.11.2013 08:36h

    Slazem se sa vama,truju nas...ali mozete li, strucnjaci, objasniti sta mi da uopste jedemo za nase minimalce koji kasne ???

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • saša Vreme: 07.11.2013 08:33h

    ajde da vidimo ko pravi e viršle. jedan od tih je i ,,BANAT.. IZ BANATSKOG KARLOVCA em što nas truje em što je njegov gazda uništio i tu firmu i 300 porodica koje žive u banatskom karlovcu i okolini . e sad nije on jedini u ovoj Srbiji ali mu niko ništa nemože, i nisu samo viršle u pitanju nego bre nesmeš ništa njihovo da pojedeš.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • nn Vreme: 07.11.2013 08:18h

  • Deda Vreme: 07.11.2013 07:52h

    Verujem da je sve ovo tačno.Zato treba pokrenuti kriviči postupak za zločinačko udruživanje protiv Veterinarske inspekcije.

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>