Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Deco, nema više bežanja s časova!

Ukoliko roditelji u roku od tri dana ne opravdaju odsustvo svog deteta, škola će im uputiti opomenu, ...

  • Pedja Vreme: 03.07.2015 14:17h

    Dali ste deci decija prava,nesme da se vice na njih ,nesme da se kayne ,sada im moramo pricati o gej populaciji !!Pravite od citavih generacija debile i onda se cudite sto je sve ovako naopako.Skole vise nisumesta gde se stice ynanje vec gde se vrte velike pare,pocev od rekreativne nastave ,izleta ,djackog dinara,kupovine knjiga i ostalih atrakcija.Takodje sistem ocenjivanja vise nema veze sa znanjem,dovoljni ucenici preko noci postaju dobri zarad boljeg rejtinga skole i nastavnika,a deca i dalje nemaju pojma i idu dalje kao neznalice.Tako da su izostanci samo posledica gore navedenoga.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • lala Vreme: 03.07.2015 14:03h

    Protivnik sam bezanja sa casova. Ali sam svojoj deci nekoliko puta dozvoljavao ne odlazak u skolu, moralo se kalkulisati u nekim situacijama, da ne bi pokvarili ocenu. I to kod profesora koji su ne realno ocenjivali, koji ti nisu dozvoljavali da ispravis losu ocenu, koji nisu sagledavali stvarno znanje pojedinca, nego sabirali i pravili prosek ocena. E zgog toga, a kako bi se upisali na fakultet gde i 0.1 posto igra ulogu moralo se izostati sa nastave. Tako da bi ministarstvo trebalo malo da poradi na kvalitetu svojih prosvetnih kadrova, a ne da se zabavlja i natura obaveze i ovako prezauzetim roditeljima koji se vecinom bore za kilu hleba.

    Preporuka čitalaca: +3 - 8

  • babujka Vreme: 03.07.2015 13:20h

    Ma roditelji i sami pravdaju dexi casove kad je pismeni i kontrolni U sustini deca su zlato kakvi su pojedini roditelji.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • markon Vreme: 03.07.2015 11:16h

    kakva genijalna ideja, ekipi koja je vec poznata kao korumpirana dajte mehanizam ucene nad roditeljima daj 100 evra (ili vise odokativna metoda) da ti ne dodje socijalna sluzba gajbi a koliko pune novinske naslove neki ce da kazu i dodji malo kod cike u krilo da ti opravda casove i ne zove socijalnu sluzbu gajbi...

    Preporuka čitalaca: +7 - 5

  • Deda Vreme: 03.07.2015 10:24h

    Nisam za batine, koje sam uzgred rečeno u izobilju dobijao, ne od učitelja nego od roditelja, ali ovi roditelji koji su protiv ovih mera su u stvari gori od svoje dece. Upravo oni svojim stavovima i odnosom prema školi doprinose da im deca sve više zastranjuju. Koji to roditelj ne može da dva do tri puta u godini poseti školu i interesuje se šta mu dete radi. Verovatno oni roditelji koji upravo i čekaju da svoje dete ubace negde preko veze bez obzira na obrazovanje. Pa masaa tih roditelja je sada na takvim mestima neobrazovani i polu obrazovani jer su i njima njihovi roditelji opravdavali na stotine časova. Normalne posledice ovoga su ulica, droga , kriminal i sve što uz to ide. Najlakše jer okriviti školu i nastavnike.

    Preporuka čitalaca: +7 - 5

  • marta Vreme: 03.07.2015 10:11h

    Ne razumem majku koja je protiv ove novine. Istina da roditelji koji rade nemaju vremena i mogucnosti da izlaze sa posle radi pravdanja izostanaka, ali zasto bi uopste ucenik izostajao sa nastave osim zbog boslesti a za to postoji opravdanje od nadleznog lekara. Isla su i moja deca u skolu pa NIKADA nisam isla u skolu da im pravdam izostanke jer nisu ni izostajali osim zbog bolesti. Zbog takvih roditelja koji stite decu i pravdaju najbesmislenije izostanke svoje razmazene dece i jesmo ovde gde smo. Puna podrska predlozenim promenama

    Preporuka čitalaca: +10 - 6

  • kalimero2 Vreme: 03.07.2015 09:00h

    Pozeljno bi bilo i da se roditeljima dece koja beze sa casova naplati trosak skole. Mnogi roditelji, nazalost i ne znaju da deca ne dolaze u skolu danima. Ako i dodju u skoli, takvi roditelji su neprijatno iznenadjeni, uvredjeni,"kako to da njihovo dete nije bilo u skoli". Opravdanja su u najmanju ruku cudna.

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>