Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Dekan na kolenima molio za pomoć!

Sretko Divljan, dekan Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini, kleknuo je juče pred prepunom salom u ...

  • DSV Vreme: 15.12.2013 09:32h

    @Srdjane! Ako je tako a sto GRADSLAVI GODISNJICE ??? Ako PROSVETA NEMA PARA A PALMA JE DOBROTVOR I JAGODINA A STO NE KRPITE TO .NE VI BI STE I DA VAM DRZAVA I TO URADI . PA ZNAS LI TI KOLIKO DRZAVA GRADI SUBOTICKO POZORISTE -DESEEEEEEET GODINA I NI NA PO SVATOVA ! IZMUZLI STE JE KOJEKAKVIM AKVAPARKOVIMA -SRAMOTE JEDNE!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Rosmary Vreme: 15.12.2013 08:59h

    Obrazovanje i kultura su u Srbiji na poslednjoj stranici briga. Skoro redovnopolitičari zaboravljaju da pročitaju tu stranicu. Ni na drugim stranama nije bolje. Beogradski Kolarac je osnov srpske kulture i obarzovanja, nekada je imao preko 4000 đaka na kursevima stranih jezika, sa važnim licencama za nastavu dobijenih od nadležnih evropskih kuća danas posrće kao slepac.Ne brine srpska vlada, ne brine Đilasova vlada, ne brine opsštinska vlada a donator Ilija Milosavljević -Kolarac se prevrće u grobu. Ovo rečeno nije za utehu ljudima iz Jagodinu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • makedonac Vreme: 14.12.2013 19:58h

    Gospodo administratori, upoznat sam sa pravilima komentarisanja a da li ste i Vi kada dozvoljavate I objavljujete komentar izvesnog DSV koji otvoreno vređa Palmu?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Toma Vreme: 14.12.2013 17:27h

    Ovaj fakultet sprema strucnjake za zavodza zaposljavanje.Za 3000 evra od ucitelja postajesprofesor razrednenastave,ko ima jos toliko moze dase zaposli,oni koji nemaju pare da kuipe radno mesto mogu cuvati ovce.Sve je ovo zbog loseg obrazovnog sistema,kod nas nema planiranog skolovanja,skolstvo nam je katastrofalno kao i sve druge ijnstitucije.G.Markocici Divljan umesto da stiudentima pricaju bajke,koje su van svake stvarnosti,bolje bi bilo da kazu ne skolujte se na ovom fakultetu jer ova struka vam ne obezbedjuje posao.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Srdjan Vreme: 14.12.2013 15:49h

    @misa Obnova jedne visokoskolske ustanove nije u nadleznosti grada vec resornog ministarstva. Palma nema nikakve nadleznosti sa tim vec drzava Srbija osnosno ministarstvo prosvete.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • miki Vreme: 14.12.2013 13:25h

  • Mica Vreme: 14.12.2013 13:14h

    Hahha, ne zna se ko je gori: Da li ovaj nabedjeni genijalac Divljan, da li Palma, koji samo ulaže u marketing. U Jagodini je užas živeti, a silom prilika poznajem rad na fakultetu, koji sam isti završila. Ovaj fakultet bi trebalo zatvoriti jer služi samo prikupljanju para.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • misa Vreme: 14.12.2013 12:06h

    Imam jedan izvanredan savet za gospodina Divljana: - vodite vase studente u "Akva park" ili pak "Zooloski vrt" pa im drzite predavanja. Svakog dana slusamo predike gosn Palme kako Jagodina ima sportske terene, sale za kulturu, skole, uzdignutu privredu i poljuprivredu, a nemoze da popravi jednu skolu. Slusamo hvale kako je jos njegov tata bio pametan pa je "na Sajmu automobila prodao osam bikova pa kupio novu "volgu". Pa gde je sad ta nasledna pamet da popravi jednu skolu ili je dusevno mrzi pa joj ne okrece glavu. Sta treba? po svoj prilici da gradjani Srbije grade Jagodinu a Markovic ubira politicke poene.

    Preporuka čitalaca: +6 - 4

  • DSV Vreme: 14.12.2013 11:56h

    @makedonac! A STO NE RECE KOJI "NACIN" .Palma vodi 300 njih u Bec ,300 njih u ITALIJU a ne krpi fasadu u njegovom gradu ,JA LI CU JE KRPIM majke mu ga spalim ! Seje pare I LEVO I DESNO kad nestane a on ZAGRABI IZ BUDZETSKIH REZERVI N! Alo Makedonac sta je tebi ?????

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

  • makedonac Vreme: 14.12.2013 09:37h

    Koliko znam g-din Divljan je magistar nečega..pa to li je ponašanje jednog akademca i način neprihvatljiv i nedostojan za čoveka na toj funkciji? Postoji drugi način za ostvarivanje ovog opravdanog cilja a ovaj gest je trebao da skrene pažnju javnosti, na žalost negativno! Na potezu je ministarstvo prosvete.

    Preporuka čitalaca: +10 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>