Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Đilas: Idi kući u Berane!

Gradonačelnik Dragan Đilas indirektno je uvredio sve one koji su u Beograd došli iz unutrašnjosti, ...

  • baba Mara Vreme: 28.11.2013 13:19h

    Da li bi neko iz Srbije mogao besplatno da se vozi po CG-u? NE! Pa u cemu je problem onda,zasto neki stavljaju minuse na komentar gde treba plus? Zato sto su i oni iz CG. A i Djilas nije cvecka. Ima doseljenika koji Srbiju prihvate srcem i zive kao i sav normalan svet a ima i onih koji je ne vole.Nista novo.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • dragan Vreme: 11.12.2012 12:56h

    sta mislite da ovaj tip nije iz berana vec pazara,da li bi djilas isto kazao.sigurno ne.ako bolje sagledate izjavu ovo je cist nacionalisticki potez ili cist nacionalizam,sto predvidja i neke odgovornosti.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • DSV Vreme: 29.11.2012 20:24h

    Ako si iz BERANA onda si u SRBIJI STRANAC i imas POSTOVATI zakone domacina! A vi koji ga branite PLACAJTE KARTE JER NEMA NISTA VISE DZABA ! A ako ga i dalje branite OPLATITE kartu za njega .I nebitno to sto mu je rekao "idi u Berane i vozi se besplatno" jer bi mu to SVAKI NORMALAN covek u svakom gradu rekao . Pogledaj STUDENT od 31 godinu . I sta onda sto si iz Berana ,placaj SVOJE OBAVEZE kao i svaki u Beogradu MA ODAKLE DOSAO!

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Maja Vreme: 11.11.2012 10:23h

    taj decko živi u Beogradu(okolini) maltene od rodjenja,a zašto se sad predstavlja kao crnogor.državljanin nije mi jasno.U redu da ima njihov pasoš ali je odrastao i išao u osnovnu i srednju školu na teritoriji Beograda.Nije mi ništa jasno...Ne treba tući ljude,to osudjujem ali zašto se sad predstavljati kao Crnogorac i simulirati maltretiranje drugih narodnosti kad čovek živi skoro 30 god.blizu Beograda

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Marina Vreme: 07.10.2012 20:29h

    Sramota za Đilasa. Nema prava da određuje ko ce da se vozi u gradskom prevozu a ko ne.

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

  • Joka Vreme: 07.10.2012 20:11h

    Ja sam dolazila u Novi Sad i sa stanice sam isla pesice u bolnicu da ustedim za kartu i da mi ostane da kupim jednu kiflu,cak i dete kada sam vodila isla sam pesice u oba pravca.Zato potpuno podrzavam g.Djilasa i sa takvima koji bi da se voze na grbaci zajednice,bez obzira odakle su treba strogo postupati.Red se mora uvesti po svaku cenu bez pardona i gradjani moraju dati podrsku svakome ko zeli da zavede red na svim nivoima.Plati pa klati.

    Preporuka čitalaca: +6 - 11

  • Mića iz jagodine Vreme: 07.10.2012 16:59h

    Ako mu je Djilas to kazao.zaista neka ide u svoje Berane i neka se tamo vozio besplatno.Pravi se problem gde ga nema.Dosta su se ti crnogorci vozili preko naših grbača.

    Preporuka čitalaca: +8 - 12

  • Stevan Vreme: 07.10.2012 13:15h

    Djilas mu je odlicno rekao.Nigde u svetu nema nista besplatno.Ako nece da plati neka ide pesice,jer zakon mora da se postuje.Neka nabavi bicikl.Ko nece da plati kartu ne moze da se vozi,a socijalni slucajevi ako treba da se voze neka im drzava podeli markice ili karte reda se mora pridrzavati svugde inace smo gotovi.Ja sam video u Stutgartu da covek nije imao kartu,kontrolori su nazvali policiju i covek je izveden iz tramvaja.Slus,aus.

    Preporuka čitalaca: +5 - 13

  • denes Vreme: 07.10.2012 11:31h

    Gradonacelnice, podnesi ostavku zbog svoje izjave. Znaci da mi, svi rodjeni beogradjani ciji su preci dosli u Beograd se vratimo u bivse republike? Kakav predsednik DS?

    Preporuka čitalaca: +13 - 6

  • pizon Vreme: 07.10.2012 11:28h

    Pa vidite kolika je to strvina,ijako mu je rekao.Idi u tvoju Montenegro pa se vozi fraj.Dosao si u Srbiju da studiras,sprcao si skoro 40 godina i studiras.Nakon toga treba da ti Beograd obezbedi posao.Mars kod Mila pa se bavi svercom duvana.

    Preporuka čitalaca: +6 - 13

  • gago Vreme: 06.10.2012 20:19h

    Nisam iz Beograda,Djilas mi uopste nije simpatican ali nek` mu je rekao to sto je rekao.Dosta nam je vise direktora, portira pa sad i studenata u godinama i o nasem trosku.

    Preporuka čitalaca: +8 - 13

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>