Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BRUKA

Đilas: Idi kući u Berane!

Autor: | 05.10.2012 - 16:11:00h | Komentara: 11

Gradonačelnik Dragan Đilas indirektno je uvredio sve one koji su u Beograd došli iz unutrašnjosti, time što je poručio studentu iz Berana Draženu Cimbaljeviću, koga su komunalnui policajci tukli u gradskom prevozu, da ode u svoj grad i tamo se vozi bez karte!

Dražen Cimbaljević

Dražen Cimbaljević na mestu zločina | Foto: Dušan Milenković

– Naravno da osuđujem kada komunalni policajac više puta udari putnika u autobusu, ali osuđujem i kada putnik koji se vozi autobusom neće da izađe iz njega već prvo kontrolora izbaci kroz vrata, a onda mu da crnogorski pasoš sa adresom u Beranama i kaže mu da mu pošalje kaznu u taj grad. Vrlo nam je značajan svaki građanin Beograda, kao i sjajni studenti poput tog gospodina koji ima 31 godinu. Ali, mogli bismo i da izdržimo njegov odlazak, da on odavde ode, da se vrati u Berane i da se tamo vozi besplatno autobusom - kazao je Đilas.
On je potom rekao da "oni koji dođu u Beograd, kao i Beograđani, voziće se samo uz plaćenu kartu".
- Zamislite šta bi mu se desilo u Parizu, Berlinu ili bilo gde drugde gde bi nekome od kontrolora dao pasoš i rekao: „Pošaljite mi kaznu na Berane”! Mislim da bi proveo određeno vreme u zatvoru i da bi se tek uz pomoć države vratio u Berane – rekao je gradonačelnik. 
Poslednji komentari
  • gago Vreme: 06.10.2012 20:19h

    Nisam iz Beograda,Djilas mi uopste nije simpatican ali nek` mu je rekao to sto je rekao.Dosta nam je vise direktora, portira pa sad i studenata u godinama i o nasem trosku.

  • pizon Vreme: 07.10.2012 11:28h

    Pa vidite kolika je to strvina,ijako mu je rekao.Idi u tvoju Montenegro pa se vozi fraj.Dosao si u Srbiju da studiras,sprcao si skoro 40 godina i studiras.Nakon toga treba da ti Beograd obezbedi posao.Mars kod Mila pa se bavi svercom duvana.

  • denes Vreme: 07.10.2012 11:31h

    Gradonacelnice, podnesi ostavku zbog svoje izjave. Znaci da mi, svi rodjeni beogradjani ciji su preci dosli u Beograd se vratimo u bivse republike? Kakav predsednik DS?

  • Stevan Vreme: 07.10.2012 13:15h

    Djilas mu je odlicno rekao.Nigde u svetu nema nista besplatno.Ako nece da plati neka ide pesice,jer zakon mora da se postuje.Neka nabavi bicikl.Ko nece da plati kartu ne moze da se vozi,a socijalni slucajevi ako treba da se voze neka im drzava podeli markice ili karte reda se mora pridrzavati svugde inace smo gotovi.Ja sam video u Stutgartu da covek nije imao kartu,kontrolori su nazvali policiju i covek je izveden iz tramvaja.Slus,aus.

  • Mića iz jagodine Vreme: 07.10.2012 16:59h

    Ako mu je Djilas to kazao.zaista neka ide u svoje Berane i neka se tamo vozio besplatno.Pravi se problem gde ga nema.Dosta su se ti crnogorci vozili preko naših grbača.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP