Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Dr Miljko Ristić: Lekari loši, a lečenje preko veze

Kardiohirurg i načelnik Kliničkog centra Srbije profesor dr Miljko Ristić izjavio da pacijent bez ...

  • dr Vreme: 07.04.2015 21:34h

    Let's go ! Lekoviti show !

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • pera peric Vreme: 02.04.2015 00:57h

    posle duzeg vremena, sta je ucinjeno? Sta je zivot ljudi? Dostojanstvo obicnih lekara , koji nisu na funkciji, unisteno je. Odlaze, a radovali su se vasem prezivljavanju. Ljudi, sta je zivot, znaci li vam?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • beogradjanka Vreme: 17.02.2015 12:54h

    Nakon svega drzava se potrudila, dozvolila je volonterske specijalizacije. Finansijska analiza u ovom slucaju pokazuje da jedino mladi lekari volontiraju, za to placaju njihovi roditelji ili sponzori, a profesori dobijaju punu platu za nastavu. Dakle, ako roditelji placaju volonterske specijalizacije, to je udvostrucen trosak za porodicu: potomak radi dzabe i profesorima je placeno iz istog budzeta porodice. A, tek ono sto kaze ovaj direktor Ristic : kvalitet takvog skolovanja je diskutabilan jer diplome niko ne priznaje od razvijenih zemalja u svetu, a posao u Srbiji je takodje diskutabilan jer za razvoj drzavnih bolnica direktori ne odgovaraju kvalitetom i rezultatima. Muka jedna velika.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • BG Vreme: 27.12.2014 09:54h

    Lekari zavrsavaju fakultet sa ogromnim prosecima, uce ih nastavnici koji imaju po 300 radova u biografijama, mnogi su akademici, diplome se ne priznaju skoro nigde, posla nema, ali se svake godine prima po 5oo brucosa. Rezultat ovakve zdravstveno-prosvetne strategije je to sto profesor Ristic kaze. On najbolje zna koliko je nemoguce suprostaviti se priisku vlade i na odgovorna mesta postaviti najkvalitetnije lekare. Ima rukovodilaca koji unistavaju kolege, svuda, pa i u medicini. Pomozite lekarma !

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Koleginica Vreme: 22.12.2014 19:08h

  • fantom Vreme: 22.12.2014 16:57h

    Profesore Pa stace reci obicni ljudi???? Profesore to su Vam kolege kojima ste VI direktor!!! Nemate poverenje u 91 kardiologa????U koga imate ? Ajde da vidimo tih top 10

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • pera peric Vreme: 22.12.2014 02:51h

    Kapaciteti nasih drzavnih bolnica su u skladu sa potrebama vremena iz kojih su. Dakle, posto je povecan broj stanovnika, epidemiloski parametri pokaziju da je bolest nas najveci brend, potrebno je dopustiti povecanje broja bolnica. Takodje, medicina XXI veka u nasoj zemlji treba da podrazumeva dopustenje rukovodilaca da se razvijaju grane medicine koje su u skladu sa svetom. Postidim se kada vidim koliko se nasih drzavljana leci sofisticiranim medicinskim procedurama u inostranstvu. To neko placa: dobrotvori iz svog dzepa, fond iz naseg dzepa. Nismo mi glupi, mozrmo i mi da radimo tako.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • nradic Vreme: 21.12.2014 15:06h

    tesko nama sa ovakvim doktorima kod nas je ako imas novaca da turs doktoru u dzep bices izlecen a onaj ko nema taj je gotov

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>