Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Država vrši genocid nad decom sa razvojnim poremećajem!

Kovrdžav i nasmejan, Uroš Trajković (12) na prvi pogled izgleda kao tipičan srećan dečačić anđeoskog ...

  • Jazz Vreme: 03.11.2013 13:04h

    Autizam je izlečiv! O razlozima nastanka i načinu jednostavnog lečenja autizma saznajte sve na Fejsbuku u grupama Dr Slađane Velkov.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Zvezdana Vreme: 12.09.2013 19:46h

    Uvek sa istim kamenom u grlu citam clanke na ovu temu(kojih je jako malo inace)sa svakim se saosecam i pitam se zasto su nasa deca ne postojeca za sistem??Tesko da bi ukratko mogla da iznesem pricu iz licnog zivota,dug put do dijagnoze f83 i cinjenica da za autisticno dete ona ne daje nista..Imam cetvoro dece i svaka mi je deo duse,ali dusa mi krvari sa zebnjom razmisljam o buducnosti i pitam se sta ce moje dete i sva nasa deca sa sifrom f83 kada nas roditelja ne bude?Ne radim nigde jer sam ne podobna za radno vreme kojim bi se uklopila sa potrebama mog andjela, ne primam nikakvu pomoc sve sto smo imali rasprodali smo sada smo podstanari ali pruzili smo svu ljubav i potrebnu paznju..Hoce li i kada AUTIZAM sici sa margine ??Kada ce nasa deca biti vidljiva sistemu u kome zivimo???Cemu da se nadamo?Sa postovanjem pozdravljam sve koji cine veliki napor da se nesto promeni pokrene,HVALA VAM..

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Emina Jonuz Vreme: 09.09.2013 21:07h

    Postovani, i ja sam roditelj autisticnog deteta i jako me je dirnuo komentar Ljiljane. Zamolila bih vas za njen kontakt jer bih zelela da njenoj porodici pruzim novcanu pomoc. Srdacan pozdrav, Emina

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Aca S Vreme: 09.09.2013 12:53h

  • Ljiljana Vreme: 09.09.2013 11:32h

    Poneki intervju u novimana, i to je sve. Samohrana majka sam, sin mi ima dijagnozu pervarzivnog razvojnog poremecaja, komisija ga je odbila od tudje nege, cak sam se zalila, drugostepena je takodje odbila. Radim veoma odgovoran posao, naravno kod privatnika, nema tolerancije, ili radi ili idi. Pored svega sto je prezivljavala cerka mi je napustila skolu leci se od depresije, u prilicno teskom stanju. Da bi sin mogao da ide negde u skolu preselila sam se iz malog grada u veliki. Nemam roditelje, brata, sestru. Podstanar sam..........Svaka cast novinarima koji su jedini koji ponekad objave neku pricu. Ali mislim da nasa drzava nema sluha i morala za nikog, i da se nece promeniti nista bar za mog zivota. A sta ce biti sa mojom decom, kada mene ne bude? Izvinjavam se, ali ovo je bilo jace od mene!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Edus Vreme: 08.09.2013 22:51h

    Poštovana, uspostavite saradnju sa udruženjem Edus iz BiH. Njega vodi Ph. D. Nirvana Pistoljevic koja je doktorirala na Kolumbija Univerzitetu, na kom takodje i predaje. Ona se bavi upravo onim sto je potrebno djeci koja imaju posebne potrebe i nalaze se u autisticnom spektru. Nadam se da cete uspjeti da se izborite sa nasim sistemom i barem malo popravite uslove za djecu kojima je pomoc potrebna.

    Preporuka čitalaca: +7 - 3

  • Sofija Vreme: 08.09.2013 22:02h

    Svaka cast, kapa dole, potpune informacije sa predlozima i adekvatnim resenjima, vrlo realno i veoma bolno za nas roditelje......Sto vise ovakvih istinitih intervjua bez laznih nada!!!!

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • VECA Vreme: 08.09.2013 21:09h

    NIJE SAMO NAD DECOV VEC NAD SVIM SVOJIM GRADJANIMA !

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>