Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Đukanović upozorava premijera Vučića

Predsednik crnogorske vlade Milo Đukanović upozorio je danas srpskog premijera Aleksandra Vučića ...

  • Laza Vreme: 18.06.2014 11:32h

    Vatikana propagira: 1.) Homoseksualnost 2.) Feminizam 3.) Pedofilija itd..., U pitanju su iste karike u lancu sa: GMO, HAARP, KANCER, DROGA itd..,sa ciljem dase poupacija na planeti svede na 500 mil. stanovnika. Papa je katolicima obećao da će oni biti ti koji će živeti. Zato svi katolici podržavaju bolesni um Vatikana U pitnju je najveća podvala pape katolicima, jr se isusovci kloniraju. Jezuitima u Vatikanu niko ne treba.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mikica Vreme: 18.06.2014 11:27h

    Josip govori o snazi !!! Ja videh i osetih tu snagu u izvlacenju i ono malo novca iz novcnika !!! Josipe, pojasni malo, gde mi, obicni gradjani osetismo tu snagu !!?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Pravda Vreme: 18.06.2014 09:52h

    Vucic ima podrsku postenog naroda i to smo videli na izborima. Medutim, usamljen je i sam, drugi koji su u vlasti ne zele promene. SPS je ucvrstio svoje snage u svim strukturama zadnji deset godina, uz Kostunicu, pa uz Tadica, pa sada uz Nikolica. Velika Vuciceva greska sto je SPS ostavio u Vladi. Tesko sada moze nesto da ispravi ili uradi. Struja Tome Nikolica je uz Dacica. Narod ce to prepoznati i kazniti na sledecim izborima, verovato je nekome u intersu da Vucic ode, SPS ce opet moci da bira. Molim Vas jedan interviju sa Vukom Draskovicem, on je svasta prosao.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Melinda Vreme: 18.06.2014 08:51h

  • Luka Vreme: 18.06.2014 08:49h

    Dosta više koga ovo interesuje. Obradović je tad bio mlad čovek 25 god. Treba doneti zakon da se prestane sa lažima!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • aca Vreme: 18.06.2014 07:59h

    To sto Milo upozorava, normalna je stvar. Covek se orodio sa premijerom preko nove zene, a prica se i da je glavni savetnik naseg premijera. Nego strucnjaci za 2003. su upravo radikali. Danasnji premijer i predsednik, su Zorana Djindjica svakodnevno i u svakoj mogucoj prilici nazivali izdajnikom, svercerom cigara, lopovom. To smo svi gledali u novinama i televiziji. Da stvar bude crnja, proslavljali Djindjicevo ubistvo. Bilo bi dobro da nam prikazu snimke sa emisijama gde su govorene ove bljuvotine.Vucic se optuzuje za cenzuru, ali on voli da kaze da je napadnuta drzava Srbija. Pa niste vi Vucicu drzava, narod cini ovu drzavu. Prestanite vise da se brukate i podcenjujete nasu intiligenciju. O botovanju po portalima da ne pricam. Jadno i bedno.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Podgoricanin Vreme: 18.06.2014 07:55h

    @Smederevac , ako si pazljivo procitao tekst vidjeces da "saka jada" se ne trudi da odlucuje o 7 miliona. Zasto bih ja odlucivao i trudio se da odlucujem u kuci moga brata. Odlucivacu u svojoj kuci i to je sasvim normalno. Sreca pa si u manjini sa tako ogranicenim razmisljanjem. Meni je licno dosta takvih kao sto si ti. Pozdrav

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mima Vreme: 18.06.2014 07:35h

  • MiloMir Vreme: 18.06.2014 03:49h

    Sve pljačke i lopovluci u Srbiji imaju pozadinu u Montenegru ili su povezane sa montenegrom, a ko vlada montenegrom ko car? Svi koji opljačkaju Srbiju mogu slobodno da se šetaju po montenegru. režim Montanagra i kumovi žure u NATO, smeta ima Rusija, muzu Srbiju..... Sve je jasno odakle vetar duva i ko nam mrsi konce.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Smederevac Vreme: 17.06.2014 22:28h

    Dobro bre, dokle da šaka jada odlučuje o 7 miliona.... Dokle bre da im se povlađuje? Po Đukanoviću treba frontalno i svom snagom. Dosta mi je više crnogoraca!

    Preporuka čitalaca: +5 - 3

  • Горислав Музикравић Дрнч Vreme: 17.06.2014 22:16h

    То НАТО пакт преко Ђукановић Мила упозорава Вучића, Србе и Србију. Није ово тако наивно.

    Preporuka čitalaca: +5 - 3

  • Josip Vreme: 17.06.2014 21:59h

    Vucic je covek koji ima snagu da sve sto je zapoceo sprovede do kraja i u tome ga nece spreciti nikakve pretnje. Njegova snaga se vidi u masovnoj podrsci gradjana Srbije. Dobro je da postoji ovakva komunikacija izmedju lidera susednih drzava jer je vreme da se koordiniranim akcijama kriminal sa Balkana otera zauvek.

    Preporuka čitalaca: +4 - 7

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>