Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Dulić neće u pritvor!

Bivši ministar za prostorno planiranje i zaštitu životne sredine Oliver Dulić nije zadržan u pritvoru ...

  • Mirjana Vreme: 10.10.2012 10:52h

    G-din Dulic nije u pritvoru iz razloga , jer nema pravnog osnova za to . Ono , sto ostaje kod g-dina Dulica jos , da se dokaze podleze krivici , koja predvidja zakonsku kaznu od 6 meseci do 5 godina , ali to ne znaci i da je kriv i da ce tu kaznu odsluziti, postovani Miroslave vas cip u glavi nefunkcionise , a vidim niste dovoljno edukovani po ovim pitanjima, tako malo strasti u stranu, kada pisete komentar

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • milica Vreme: 10.10.2012 08:19h

    Polticki progon,linc ,hajka, lazno optuzivanje to je odlika Vucica i SNS .Ja neznam vecih kriminalaca od SNS... Vucic samo dize galamu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Rakun Vreme: 10.10.2012 08:03h

    Naravno da je pušten na slobodu, šta se drugo moglo očekivati od ovog korumpranog žutog skota, Radisavljevića. Gospodine Vučiću, pa zar treba ovako da nam se rugaju ovi žuti lopovi? Zašto ne smenite ovog žutog i postavite recimo našeg Vladimira Cvijana, pa on će za doručak da "pojede" ovakve ološe poput ovog Miljka. U pravu je policija, ne treba više prstom da mrdnu, dok ne očistite tužilaštvo od ovakvih kriminalaca. Pa i ovaj Mrka, kakva je razlika između njega i lopovčine Dulića? Nikakva gospodo, to je i ministar energetike, a mi se dogovaramo sa njima ko će gde biti rukovodilac. Ako se ne bude odustalo od naopake priče o partijskim feudima, onda gospodo naprednjaci, brzo ćete potrošiti kredit i ugled koji imate kod građana, jer kako mislite da sprovedete program i obećanja data narodu, tako što nećete postaviti svoj kadar na ključna mesta u svojim resorima? Ako vam je to filozofija, nema od ovog posla ništa.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • slobo Vreme: 10.10.2012 07:54h

    On je ortoped,kako je mogao da bude ministar prostornog planiranja?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • stizanin Vreme: 09.10.2012 21:55h

    Optuzbe su jako ozbiljne pa s toga smatram, da je pritvor trebalo odrediti dok se suprotno ne dokaze...Veliko je pitanje, koliko je ova odluka naseg pravosudja bila produkt istrage ili politickog pritiska?..

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Mirjana Vreme: 09.10.2012 20:06h

    E, Miroslave, ja bih tebi takodje rekla da koristis " mozak" , ali nazalost ga nemas , pa sta da koristis. Sto se dr Dulica tice , on ce sa slobode dokazati i ovaj deo za koji bi mogao od 6 meseci do 5 godina , da odgovara. Znam, to bi nekima odgovaralo, ali ostace im pusta zelja , moje saucesce

    Preporuka čitalaca: +1 - 5

  • denis Vreme: 09.10.2012 20:04h

    Policija je obavila svoj posao. Sada je na redu refotmisano sudstvo kome i Eu ne dade prelaznu ocenu da zavrsi svoj deo posla.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • trixi Vreme: 09.10.2012 20:02h

    O njegovoj krivici će se još čuti. Pitanje je kako radi i tužilaštvo. Krivično delo dokazano postoji a da li je ono još veće to će istrga tek da pokaže.Valja imati na umu da mnogo njih ne žele Dulića u zatvoru zbog sebe. Da se Dulić okoristio u ovom slučaju nema nikakve sumnje. Čudno je da nije pritvoren jer može uticati na svedoke.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • ljubica Vreme: 09.10.2012 19:46h

    Naravno da ne shvataju a ne shvata ni osiromaseni narod Srbije kada su zakoni tako pravljeni da omoguce korupciju na najvisem nivou. Te zakone treba promeniti i uvesti veci nadzor.

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • Miga Vreme: 09.10.2012 19:06h

    Možda nije uzimao uzimao za sebe nego za stranku, zato ga i prate na konferencijama za štampu da slučajno ne "lane" gde su pare. On je strateški proizvod Srbije poverio strancima i time pokazao šta misli o državi u kojoj živi.

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • Mirjana Vreme: 09.10.2012 19:02h

    Postovani Miroslave , vrlo dobro znam , sta sam i zasto napisala , a to dali ce dobiti 6 meseci ili 5 godina to je jos neizvesno, istraga je u toku. Pa, vi ste sa svojim istomisljenicima vec coveku i celiju pripremili, ali nazalost tamo ce uskoro neko drugi , a to nece biti dr Oliver Dulic. Ja sam gotovo sigurna u njegovu nevinost , a znate li zasto ? Zato sto od rodjenja zivimo u istom gradu , iako se licno ne poznajemo vazi za cestitog i veoma dobrog coveka , koji potice iz vrlo ugledne porodice. Poseduju veliki imetak , kako ja znam za sebe , koji se generacijama prenosi i uvecava, greska je tako ostrascen i sa predrasudama govoriti o nekom , koga ne poznajes. Zato dragi moj, upotrebi ti svoj mozak, a ne drugi da misle umesto tebe i tako da reagujes

    Preporuka čitalaca: +3 - 4

  • s.dragan67 Vreme: 09.10.2012 18:23h

    Pitam Čitateljku i Mirjanu da li bi one na primer kod krečenja stana uzele majstora sa višegodišnjim iskustvom ili majstora koji je danas pre podne kupio četku i valjak i rešio da bude moler. Ako su za prvu opciju neka mi objasne kako je Dulić izabrao firmu za postavljanje kablova koja se registrovala 20 dana ranije i sa jednim zaposlenim bez iskustva u tom poslu i još im dao bakkarsku garanciju za kredit.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Citateljka Vreme: 09.10.2012 18:14h

    Ne bih sa tobom " nacionale" ulazila u debatu, jer si ostrascen novom vlasti , ali vam se izjalovi , pa ako sam ja zdrebe ti ostade konj u krdu iz kojeg ce poterati lopove sa krimi radnjama ,koje pokusaste pripisati ovom casnom i obrazovanom coveku dr Oliveru Dulicu. Na njegovo mesto ce uskoro " glasnogovornici i huskaci " , koji se pokusase skriti iza dr Dulica i svoja nedela pripisati njemu, ali nece moci...

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • Miroslav Vreme: 09.10.2012 18:14h

    Mirjana,Dulic nije zadrzan u pritvoru i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode.Koristi mozak nije na odmet.Ukoliko se dokaze da je kriv moze dobiti do 5.god.Mnogo je cvrstih dokaza koji upucuju na njegovu krivicu i svakako zatvor mu ne gine.

    Preporuka čitalaca: +4 - 3

  • национале Vreme: 09.10.2012 17:59h

    Читатељке,не трчите ко ждребад пред руду!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Boban Miletic Bapsi Vreme: 09.10.2012 17:31h

  • Citateljka Vreme: 09.10.2012 16:59h

    Sada stvari postaju mnogo jasnije , da je ovo politicka i medijska hajka na bivseg ministra Dulica, da se islo toliko daleko, da su mu i porodicu uvlacili u sve ovo, zbog cega mu je otac zavrsio u bolnici, Bivsi ministar je na zalost mnogih danas na slobodi , kazuje li vam zasleoljenici mrznjom to nesto, a neki ce se vrlo brzo naci na mestu , koje njemu namenise. Pokazao je veliku dozu dostojanstva, kulture, srdacnosti , malo je takvih , kao Oliver Dulic , a uz to i veoma obrazovan i ne zaboravite , da je ovo cist " obracun"

    Preporuka čitalaca: +3 - 6

  • Kleopatra Vreme: 09.10.2012 16:55h

    Gde ima vatre tu ima i dima.Nije da nije bilo krivicnog dela zloupotrebe sluzbenog polozaja.

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • mirjana Vreme: 09.10.2012 16:53h

    Volela bid , da sada cujem sve one , koji su verovali da je Dulic " lopov " i da ova medijska hajka koja je imala za cilj, da stvori negativnu atmosferu i linc dr Olivera Dulica, sta sada imaju reci.? Jeste li gospodo gladni zbog g-dina Dulica, sta on to uze od vas i vase dece, okrenite se i pogledajte one u Vladi , koji su vas doveli do siromastva. Kako covek moze toliko nisko pasti i pljuvati po nekom , a da ne zna ni dali je kriv, kome smeta dr Oliver Dulic, ko ga se to plasi ?

    Preporuka čitalaca: +3 - 6

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>