Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

Potvrđeno pisanje alo.rs

Dulić neće
u pritvor!

Autor: | 09.10.2012 - 17:28:00h | Komentara: 18

Bivši ministar za prostorno planiranje i zaštitu životne sredine Oliver Dulić nije zadržan u pritvoru posle saslušanja u beogradskom Specijalnom tužilaštvu!, čime je potvrđeno pisanje alo.rs da će Dulić biti pušten da se brani sa slobode jer mu se se na teret stavlja delo za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Oliver Dulić izlazi sa saslušanja

Oliver Dulić izlazi sa saslušanja | Foto: Dušan Milenković

Dulić je, kako je alo.rs ekskluzivno najavio posle tri i po sata saslušanja u Specijalnom sudu pušten da se brani sa slobode!

ALO screen

Verujte nama, zato što smo još jutros znali da će bivši ministar nakon saslušanja otići kući: Naslovna alo.rs  | Foto: ALO!

 On nije želeo da daje izjave novinarima po izlasku iz suda, a njegov branilac samo je kratko poručio da Dulić nije ni pušten na slobodu jer nikad nije bio ni uhapšen.

- Dulić je zasada osumnjičen za krivično delo zloupotrebe službenog položaja iz člana 359, stav 1, Krivičnog zakonika RS, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora, a u tom slučaju se pritvor ne određuje. Pritvor nije određen jer nije utvrđeno da je Dulić za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist - saznajemo u Tužilaštvu.

Povezane vesti:

Poslednji komentari
  • mirjana Vreme: 09.10.2012 16:53h

    Volela bid , da sada cujem sve one , koji su verovali da je Dulic " lopov " i da ova medijska hajka koja je imala za cilj, da stvori negativnu atmosferu i linc dr Olivera Dulica, sta sada imaju reci.? Jeste li gospodo gladni zbog g-dina Dulica, sta on to uze od vas i vase dece, okrenite se i pogledajte one u Vladi , koji su vas doveli do siromastva. Kako covek moze toliko nisko pasti i pljuvati po nekom , a da ne zna ni dali je kriv, kome smeta dr Oliver Dulic, ko ga se to plasi ?

  • Kleopatra Vreme: 09.10.2012 16:55h

    Gde ima vatre tu ima i dima.Nije da nije bilo krivicnog dela zloupotrebe sluzbenog polozaja.

  • Citateljka Vreme: 09.10.2012 16:59h

    Sada stvari postaju mnogo jasnije , da je ovo politicka i medijska hajka na bivseg ministra Dulica, da se islo toliko daleko, da su mu i porodicu uvlacili u sve ovo, zbog cega mu je otac zavrsio u bolnici, Bivsi ministar je na zalost mnogih danas na slobodi , kazuje li vam zasleoljenici mrznjom to nesto, a neki ce se vrlo brzo naci na mestu , koje njemu namenise. Pokazao je veliku dozu dostojanstva, kulture, srdacnosti , malo je takvih , kao Oliver Dulic , a uz to i veoma obrazovan i ne zaboravite , da je ovo cist " obracun"

  • национале Vreme: 09.10.2012 17:59h

    Читатељке,не трчите ко ждребад пред руду!

  • Miroslav Vreme: 09.10.2012 18:14h

    Mirjana,Dulic nije zadrzan u pritvoru i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode.Koristi mozak nije na odmet.Ukoliko se dokaze da je kriv moze dobiti do 5.god.Mnogo je cvrstih dokaza koji upucuju na njegovu krivicu i svakako zatvor mu ne gine.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP