Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Dve trećine protiv ultimatuma EU!

Čak dve trećine građana nije za potpisivanje sporazuma sa Prištinom koji je Srbiji ultimativno ponuđen ...

  • PERA PERIĆ Vreme: 05.04.2013 16:33h

    Pod šapom bi ćemo i kod Rusa i kod e.u. Do sada smo iskusili sa e.u. ali mnogo kiselo, Dali su neke jevre ali od svega toga imamo samo obavezu da vratimo, ne otvoriše ni jednonovo radno mesto ALI ZATVORIŠE SVE ŠTO JE VREDELO, pokupiše nam ceo politički vrh i uništiše na vrlo sraman način ali nam zato narediše da o kučićima vodimo računa više nego o ljudima, a ovi Rusi prvo pa uturiše nam "južni tok" na osnovu koga će da dobijemo ( mi kao Srbija ) neku paru kod eksploatacije, smanji še nam cenu gasa, obećaše da sve što proizvedemo hoće da otkupe pa i dalje snjima krstićemo sa tri prsta ko i naši stari, EPA SADA DA LI NAM TREBAJU TI EKSPERTI IZ e.u. KOJI NAS SAMO USLOVLJAVAJU I UCENJUJU. JOK BRE - NE IDI TAMO

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Ivan Vreme: 05.04.2013 13:56h

    Kosovo treba dati sto pre, ali dali treba uci u EU to je pitanje?

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Обилић Vreme: 05.04.2013 13:33h

    Људи референдум се лако намести. Без референдума једноставно одбити ЕУ и фашистички запад!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Гурнеманц Vreme: 05.04.2013 11:31h

    Какво прихватање, какви бакрачи! Збогом ЕУ! А овој из Загреба поручујем да ће тек да види каква је "срећа" очекује у ЕУ...

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • loscarlos Vreme: 05.04.2013 11:23h

    A zasto nas toliko vole pa svi beze od nas? Po anketi, jedna trecina građana se izjasnila protiv a ostali nesigurni.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Luka Simonski Vreme: 05.04.2013 11:18h

    Badava Vučić nudi ostavku, oni traže Kosovo! Kosovo je već oteto, kakogod se mi izjasnili. Sramno će biti kada nas nateraju da ga još i priznamo kao državu. To je sledeći uslov. I uslovima neće biti kraja. Trebalo je od početka sagnuti se i moliti. Srbija se saginjala nije, zato i ne može da se uspravi! Ko bi smeo da potpiše predaju?! Taj bi bio gotov! Ko bi da ratuje? Više nema takvih a i glupo je. Čovek ima jedan život! A svet u kome živimo je takav, kakav je. Moramo mu se prilagoditi. Zato je najbolje bilo proglasiti OKUPACIJU tog dela Srbije na vreme, pa čekati priliku. A možda i sad to rešenje nije loše. Ko zna šta će sutra biti.

    Preporuka čitalaca: +1 - 5

  • Stevka Vreme: 05.04.2013 10:45h

    ¨ja mislim da je najbolje resenje da vucic i dacic podneso ostavku i raspisu izbore. tako se se izvukli iz mulja u koji su se nabili. lepo kazu da oni ne mogu da snose odgovornost za tu odluku

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • Aca Vreme: 05.04.2013 10:40h

  • nislija Vreme: 05.04.2013 10:02h

    Realnost je surova ali istinita, ko je raspolozen moze da je proveri, to ce biti jos jedan nebeski hod. Nezaboravimo da smo mi pod brdom tako da nistta ne vidimo, i devedesetih smo stupili u rat na Kosovu i prosli smo znamo dobro kako. Ko god se zalaze i zamajava da se tamo moze uspostaviti danas 2013.godine srpska drzava taj se vara i gura mase u ponor. Gde su sada Srbi sa Kosova, evo ih u Srbiji i kapitalom albanaca asikuju i rade a mi gledamo, kupuju cele ulice a mi gledamo, kupuju radna mesta pomocu nase korupcije a mi gledamo i niz ostalih primera, svi cutimo na to ali svi glasno govorimo kako nedamo Kosovo. Od koga ga nedamo, pa nasi sugradjani do juce na Kosovu mislim na Srbe su ga dali, otisli, zaposlili se, tamo je ostala sirotinja raja na milost i nemilost. Sad bi valjda trebalo da ja iz Nisa idem da branim Kosovo, a Srbi s Kosova koji su uzeli ogromnu lovu da se u Nisu baskare i prave biznis. Poenta je jasna.

    Preporuka čitalaca: +9 - 4

  • anazg Vreme: 05.04.2013 10:02h

    vi jednostavno ne razumijete...vi ste bez Kosova već ostali...to već i ptice na grani znaju...u EU vi uopće ne morate,nitko vas ne sili...ako i ne uđete naudili ste samo sebi,niti ćete tako vratit Kosovo,niti ćete tako naprijed kao država...sami sebi presudite,vi bar možete sami sebe ili spasit ili propast još više

    Preporuka čitalaca: +4 - 7

  • DZONI1 Vreme: 05.04.2013 10:01h

    Vidim ja da ce mo opet dobiti po p... i opet ce biti kako amerika kaze.Nas narod nema sanse da nesto nauci iz svojih gresaka.

    Preporuka čitalaca: +2 - 6

  • Djek Vreme: 05.04.2013 09:33h

    Danas Kosovo sutra sandzak prkosutra Vojvodina pa jos nesto.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Marko Vreme: 05.04.2013 09:23h

    Samo jedno pitanje: Da li gradjani zele da nastave da zive u bedi i siromastvu i da prodjemo kao severna koreja ili cemo da krenemo napred??? Ovo ce se kad tad resiti u korist siptara tu nema price, da li ove godine ili za 10 godina ne bitno, ali zato cemo mi jesti mrvce kada odemo u izolaciju.....Ovaj put mislim da je bolja ona parola Bolje pakt nego rat....jeste tesko izgovoreno ali tako nam je, barem sutra zbog nase dece!!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 5

  • Marija T. Vreme: 05.04.2013 09:09h

    Odbiti ponizavajuci tretman nas i nase drzave! Dosta je vise ucena i ponizavanja koje bi se i dalje nastavilo cak i kad bi pristali na njihov plan.Okrenimo se sebi, oduzmimo svu imovinu nezakonito stecenu,suzbijmo korupciju,zaorimo nase njive, zadrzimo nasu pamet da nam ne odlazi, okrenimo se i drugim zemljama u svetu i sacuvajmo i narod i drzavu ali i obraz!

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Бранислав Vreme: 05.04.2013 08:42h

    ...Динкића напоље из владе одмах !!!

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • misko Vreme: 05.04.2013 08:36h

  • Sića Vreme: 05.04.2013 08:19h

    Pa zato su i proglasili pobednika na izborima u 17,00 iz EU. Sad se navodno kuka i zamajava narod i traže podršku od istog naroda,VRAĆA SE DUG A NAROD MIRAN.

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • Darko Vreme: 05.04.2013 08:18h

    Mi se katoličkim monstrumima iz Vatikana ne možemo dodvoriti. Samo u zadnjih 100 godina u dva klanje dva planski izvedena svetska rata pobili su nas dve trećina!!!!! Spas nam je u ne ulasku u EU i okretanju ka radu i samima sebi!!!!

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • posmatrac Vreme: 05.04.2013 05:54h

    Ne shvatam u cemu je fazon.I bivsa i ova vlada godinama nas ubedjuju da su pitanja Kosova i EU dva odvojena, sada EU i Amerika traze kapitulaciju da bi odobrili datum za pregovore o ulasku Srbije u EU.Zamislite, datum, znate li sta to znaci.Ne nista, vec mnogo manje od nista.Mozda Srbija jeste u zivom blatu, ali ako potpise to i kapitulira, bit ce u zivoj vatri.Neka dobro vladajuca koalicija razmisli.Ako je Srbija 1918 i1941 rekla ne i prezivela. prezivece ako i treci put kaze NE ropstvu.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Dejan Vreme: 05.04.2013 01:19h

    e.u., je iskljucivo stvorena da bi unistila Srbiju i srpski narod,setite se njihovih lazi 1999 tokom zlikovackog nato bombardovanja da oni ama bas nista nemaju protiv Srba nego protiv Milosevica,eto sotone iz e.u., su otrovale pre nekoliko godina Milosevica pa dokle ide e.u., mrznja i nipodostavanje Srpskog naroda govori primer iz grada Brede u Holandiji gde je 27 marta (dok je Srbija oplakivala svoje zrtve)Holandska kraljica odlikovala zlatnom medaljom sa natpisom kosovo 1999 sve pilote holandske koje su bombardovali SRJ.Pa zar sa njima u zajednicu.NE u e.u. pravac RUSIJA,Njegova Ekselencija Ruski ambasador je pre 2 dana u Kosovskoj Mitrovici izjavio da rusija ceka Srbiju!!!ZIVELA RUSIJA

    Preporuka čitalaca: +5 - 3

  • vox Vreme: 05.04.2013 00:40h

    Danas Kosovo,sutra Sandzak,prekosutra Vojvodina..... Stop ucenama. Zbogom eu

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • gane Vreme: 04.04.2013 23:49h

    NEKA SE RASPIŠE REFRENDUM PA ĆE DA SE VIDI DA NIJE DVETREĆINE NEGI VIŠE.NEĆEMO U EU!!!!!!!!DOSTA NAM JE POTPISIVANJE U STILU "CVETKOVIĆ-MAČEK"

    Preporuka čitalaca: +13 - 5

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>