Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Džaba diploma bez članske karte

Sivčanin Branko Morokvašić gorku lekciju da fakultetska diploma bez stranačke članske karte nema ...

  • Branko Vreme: 07.03.2014 00:21h

    Pozdravljam sve koji su komentarisali clanak, hvala na podrsci. Posebno pozdravljam osobu sa pseudonimom PRAVDA, malo je licemerno tako se nazivati a iznositi neistine. S obzirom da me poznajete zasto mi se ne obratite licno pa da razgovaramo na tu temu. A da, nemate Vi petlju ni da se potpisete a kamoli da razgovarate sa mnom. Nikakvu sansu nisam dobio pa je nisam mogao ni prokockati. Posao za stalno, kakva glupost. Naravno da su krivi lokalni politicari, katastrofalno rade svoj posao jer su ljudi bez zanimanja i plase se pametnijih od sebe, zato i nemam posao. Da niste Vi jedan od njih ? :) Pozdrav

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • zorica Vreme: 03.03.2014 22:09h

    Dragi i nepoznati druze, ne vredi se boriti sa vetrenjacama. Posudi pare, upisi prvi stepen engleskog i pravac van.Prve dve-tri godine mucenja dok ne savladas jezik, ne shvatis kulturu, tradiciju, drmace te malo nostalgija. U Australiji tvoje kolege imaju od 150000 do 200000 dolara godinje.Ostace tu mamini i tatini sinovi, partijski cinovnici i siroti, posteni narod. Zao mi je naroda sto je opljackan i nasamaren a ovi ce se, veoma brzo, klati kao pacovi. Plasim se onog sto znam.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • pravda Vreme: 02.03.2014 20:59h

    Koliko ja znam branko tebi se nudio posao za stalno ali si ga ti odbio zato sto si i sam ucestvivao u njegovom rusenju.I sto se onda bunis i izlazis po novinama.Svoju si sansu prokockao a politicari za to ti nisu krivi!

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • roditelj Vreme: 02.03.2014 13:57h

    OVO JE SADASNJA I REALNA SRBIJA KOJA NAM SE DESAVA POSLEDNJIH 24GODINE. DALEKO OD ONOGA STO NAM SE PREDSTAVLJA I PRICA..........??????

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Bojana Vreme: 02.03.2014 12:21h

    Placem i ovo citam,jer sam u istoj situaciji ,dok trunem u fabrici drugi rade sa kupljenim diplomama................UZAS

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • perica Vreme: 02.03.2014 12:15h

    Najzalosnije je to sto ce posle Mrke,Velje,Palme,Dacica,Tome,Djilasa...........Ma svih matorih neotesanih kulova doci takodje isto takvi, mladji,koji ce nastaviti njihovim stopama. U kikindi se polako menja stara garnitura i mogu samo da kazem da su isti kao stari,ne funkcionalni,bahati,jagnjeca brigada koju interesuje koji je najbolji restoran u Rumuniji, da voze sluzbena kola i uzimaju dnevnice za svoje vreme na putu,a ne po ucinku i dobrim rezultatima sa tih puteva....Sve u svemu u opstini maticara sve vise,a gradjana sve manje,dece manje,brakova manje. Mozda nam tako i treba kada kao ovce dolazimo na trgove kada nas lazu nase cuvene stranke.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Sasa Vreme: 02.03.2014 10:18h

    Sta reci a ne zaplakati? Di ste politicari koji samo obecavate?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • ZORAN Vreme: 02.03.2014 09:34h

    Ne brini, prepoznace ova drzava potrebu za belim lukom...Dolaze nova stara vremena, kada ce nesposobni i megatrend kandidati da ti omoguce da dobijes regresirano GMO seme.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>