Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Estrada na udaru poreznika!

Poreska uprava će pooštriti kontrolu prihoda estradnih umetnika, a protiv nekih od njih su već pokrenuti ...

  • Čađa Vreme: 07.05.2014 07:21h

    Bogumi teško će poreznici doći do tačnih podataka o zaradama. Na svadbama estradisti skupljaju "priloge" u koferima, daju građani na muziku nemilice, a ne dobijaju fiskalni račun za uplate, ti prihodi su višestruko veći od kontrolisanih honorara. Jedino im se može stati na rep za neplaćeni porez kada kupe besna kola, raskošne kuće, slike i nameštaj, urede preskupe enterijere. To ne mogu skriti , kada se otkriju moraće da plate sve preko zvanične procene.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Sydneysider Vreme: 06.05.2014 13:59h

    Ma nije moguce da se drzava pokrenula. Jel to od kad je Veljko darovao zeni za rodjendan mercedes iz maloga dzepa. Prvo propistimo mi obicni smrtnici, vidimo kako divljaju i prave bahanalije u siromasnoj zemlji Srbiji, i tek onda vlast reaguje. Valjda se trgnu iz zimskog sna, sta li? Dobro je onaj Josipovic upitao, pita li se neko u zemlji otkud mu tolika lova i jel placa porez drzavi.

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • e vala ako Vreme: 06.05.2014 13:13h

    I bilo je krajnje vreme da se oporezuju bahate nazovi zvezde koje su sve kao prijavljene sa mestom boravka -Austrija malo sutra - Oporezuj drzavo pa nece za kratko vreme imati besne automobile, vile, letovanja vise puta godisnje, nece se hvaliti tasnama od par hiljada evra, cipelama isto tako i garderobom za kucne ljubimce. DOSTA SU BRE KAFANSKI ZABAVLJACI VUKLI DRZAVU ZA NOS!!!!

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

  • VITEZ Vreme: 06.05.2014 13:02h

    Diskoteke i klubove po Beogradu treba kontrolisati svako veče, a posebno vikendom, ali poreznici ne rade vikendom. Koga mi to lažemo, neka mi neko kaže dali je nekada u nekom klubu ili splavu dobio fiskalni račun. Porez je najveća boljka, kada bi tu poveli računa sigurno ne bi svaka šuša koja drži neku kafanicu vozila besne aute. Lako je smanjiti plate i penzije i povećati PDV.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Petko Vreme: 06.05.2014 12:27h

    A sta je sa Grandom, kome oni i sta placaju... Ko stoji iza te kuce jel se neko od vlasti i poreznika zapita

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • Sunčica Vreme: 06.05.2014 11:15h

    Ukinuti nacionalne penzije za estradnjake.Neki sami sebi uplaćaju u penzioni fond, pa koliko uplacuju, tolika ce im biti penzija. I čime su oni to zaslužili, a covek koji je crnčio 40godina i uzimali mu za penzioni fond, ciji se rad vidi, ko je gradio, proizvodio itd.njemu treba uzeti i tu crkavicu koju na kraju dobije u vidu penzije. Sramota. To što nema para u fondu za penzije nije kriv penzioner od 65 godina pa nadalje, jer su njemu 40godina uzimali za taj fond, kriv je onaj ko je pokrao te fondove i država koja je sve to dozvolila.Pa gospodo to što ste ukrali vratite.Sramota i bezobrazluk.

    Preporuka čitalaca: +18 - 0

  • vlasta Vreme: 06.05.2014 11:11h

    nudim se da radim u inspekcijsku kontrolu kao pojacanje nasim prijateljima,po zanimanju sam dipl. ekonomista,,borac za industrijalizaciju Srbije,jedini spas za sve.puno pozdrava.

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • joska Vreme: 06.05.2014 11:10h

    Kao u stara dobra vremena što kaže Era moraš biti clan estrade da bi mogao javno da nastupaš pa se onda zna tarifa.A ne da besne po gradu sa automobilima od par stotina hiljada evra.

    Preporuka čitalaca: +17 - 0

  • slavko Vreme: 06.05.2014 10:36h

    E fala bogu da se neko setio.

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • Bilja Vreme: 06.05.2014 10:10h

    Da Bog da platili pravicno! Zalosno je samo sto to drzava ne radi sama zbog sebe, vec kad je naterana...

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • zo Vreme: 06.05.2014 08:54h

    Nisam verovao da cu da docekam i dozivim taj dan. Ove takozvane zvezde se hvale da zaradjuju i po 500 evra po pesmi. Proveravati im racune i upadati na svadbe i koncerte i da placaju porez kao svi mi koji radimo.

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • vaske Vreme: 06.05.2014 08:51h

    placate placate al pausalno i verovatno minimalno ma treba vas derati porezom ko vi sto derete za nastupe

    Preporuka čitalaca: +15 - 0

  • DIJASPORA Vreme: 06.05.2014 08:40h

    Nije tacno da vlasnici-organizatori koncerta u instrastvu placaju porez na ime pevaca koji gostuje.Svi pevaci dobijaju kes novac na crno i to u Srbiji retko ili niko ne prijavi.Vlasnik diskoteke koji zivi u Becu ili Cirihu placa porez na promet,sto nemla nikave veze sa honorarom pevaca.I smesno je kad kazu kako placaju prorez u mestima gde gostuju ili da za njih placa vlasnik kafane ili diskotete.

    Preporuka čitalaca: +18 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>