Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Evro skače, standard pada za 10 odsto

Prve procene da šteta od majskih poplava, kakve u Srbiji ne pamte ni stogodišnjaci, premašuje milijardu ...

  • sign Vreme: 28.05.2014 07:58h

    Kakve veze ima poplava na potopljene useve? U Vojvodini nije bilo poplave, znaci preko dva miliona hektara zemlje je obradjeno i spremno za zetvu. U Srbiji ima cetristohiljada hektara zemlje od toga preko trideset posto nije obradjeno a koliko je poplavljeno? Ne vise od hiljadu hektara useva. Tako da ne vidim razlog zasto treba prehrambeni proizvodi da poskupe?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Sredoje Vreme: 28.05.2014 00:42h

    Tuzno, ali istinito/

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • CIRINELA Vreme: 27.05.2014 14:40h

    Pre dve godine jedan vrli političar ( Labus ) je prognoirao da će u februaru 2013-te kurs eura biti 160 dinara. Prođe i ove godine februar a od eura ništa. Kakva stručnost takva i procena.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • slavkojan Vreme: 27.05.2014 14:02h

    Ko je ovaj genije od novinara da piše ovako katastrofično na ovakvu muku naroda?Sačekajte makar malo,da narod predahne od silnih biblijskih poplava i ostalih nezgoda pa se onda bavite kvazi istraživačkim novinarstvom.Objavite makar jednu pozitivnu vest za narod a ne samo da ga plašite.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Rodoljub Vreme: 27.05.2014 10:19h

    To se sada samo vade na kijamet koji je zavladao, još pre toga sve uvozne robe su se nazidale za oko 20-30% što u principu državi odgovara te prevaljuje sve na goloruki narod. To samo u Srbiji postoji da bogataši ne plaćaju porez na lična bogatstva u oblasti ukupnog primanja građana a da svaki vredan čovek koji je radio malo više mora da plati porez na ukupan prihod građana. Povećali su duplo porez na nekretnine, cene hrane rastu i na pijacama, kamate na štednju smanjuju svaka tri meseca pa će uskoro banke ostati bez devizne štednje, jer 1,78 % kamate na oročena sredstva ne daje motivacije. Ministar finansija nije dao ni jedan valjan odgovor opziciji , samo perpričava o obećava razgovore i dogovore a nema planove. Uzgred, ovde je trenutno potreban vuk za finansije poput predratnog ministra Stojadinovića koji je umeo da se snađe u teškim situacijama . Sadašnji ministar finansija daje odgovore u vazduh te to liči na prodaju magle. Na teškom smo putu da išta reši ova vlada ,.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Rodoljub Vreme: 27.05.2014 10:03h

  • gordana Vreme: 27.05.2014 09:50h

    nešto mi bode oči, ogromna sredstva su uplaćena na ime poplava i dalje se uplaćuju i tek će se uplaćivati a vlast nam preti sirotinjom i cenama Koliko novca stiže toliko vlast kuuka Sada će imati razloga da usvoje ozlogodjene reforme

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • perica Vreme: 27.05.2014 08:36h

    Kada treba da padne cena,jer je rodilo,tada se kaze Ne moze jer berza u regionu diktira cene.Sad kao cene diktira poplava,gde je ta berza nafte, zita,kukuruza itd.... Dokle vise unistavate narod?

    Preporuka čitalaca: +16 - 0

  • goca Vreme: 27.05.2014 08:23h

    i ko ce to sve platiti? pa mi,obican narod.ok,ne morate da nas plasite vec smo dovoljno uplaseni cenama...samo da ima za vlast.

    Preporuka čitalaca: +14 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>