Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Funkcioner se provodio na Rolan Garosu

Dok građani Srbije, pritisnuti krizom, jedva sastavljaju kraj sa krajem, Budimir Plavšić, načelnik ...

  • Olivera Vreme: 16.06.2015 10:12h

    Sada treba da vam poverujemo da neko od ukupno 230 radnih dana u toku godine ima 200 dana na sluzbenim putovanjima i da dobija dnevnice po cenovniku EU. Ja sam se raspitala kod koelga u Ministarstvu i znam da on putuje em retko em te troskove ne placa drzava. Takodje, uvek donosi korist nama u inspekciji i Upravi za veterinu. Kamo srece da je vise takvih. Ne vrede vam anpadi, to je samo zato sto covek vredi a mnogi bi da zemlja propadne.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Milanče Vreme: 04.06.2015 08:20h

  • Gradimir Katic Vreme: 04.06.2015 08:11h

    Svi gore navedeni, koji su ostavljali ove komentare "pa sta ako je", :pustite coveka", "stedeo..." su d***uvlakaci doticnog gospodina "funkcionera", zaposleni u Odeljenju za zdravstvenu zaštitu, dobrobit i sledljivost životinja Uprave za veterinu. "Funkcioner" svake godine ima preko 200 dana službenih putovanja po inostranstvu (i isto toliko dnevnica). Eto tako! https://ec.europa.eu/europeaid/sites/devco/files/perdiem-rate-20150318.pdf

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • milan Vreme: 02.06.2015 13:28h

  • jesha Vreme: 02.06.2015 11:56h

    A tek sto ce da se provodi kada krene biznis sa cincilama i farmama krzna! Mi, kao, ne znamo zasto spremaju izmene Zakona o dobrobiti zivotinja...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • PA-ŠTA ! Vreme: 02.06.2015 11:25h

    Šta je tu čudno. Čovek verovatno ima primanja oko 1000 eura,pola toga može da odvoji za neko svoje zadovoljstvo jednom u 2-3 godine. Da je dao za trubače ili neku drugu muziku verovatno bi ga proglasili carem ? Medijima treba mali razlog da naprave veliku frku zarad popunjavanja lista !

    Preporuka čitalaca: +2 - 5

  • boco Vreme: 02.06.2015 11:10h

    pa sta, jel bi za sve trebao vas da pita di da ide, nije on od jucer da nema neku ustedjevinu ili da je bez para, imam kolegu koji ima platu oko 500 eura mesecno i koji je stedio godinu dana da ode da gleda noleta, uspeo je da dobije karte za cetvrt finale, nece ici na more oce da odgleda taj mec, tuzan je bio jer nije mogao da kupi kartu za polufinale ili finale, ali sad kad novak igra sa nadalom gledace istorijski mec, a moze i da proda kartu za mnogo vece iznose za koje je kupio jel bi i on trebalo da vas pita jel sme nesto ili ne.

    Preporuka čitalaca: +3 - 5

  • CIRINELA Vreme: 02.06.2015 07:41h

    Ako je čovek otišao o vlastitom trošku čemu ovakvo prizivanje na linč. Naš bivši predCednik Boris Tadić je išao o našem trošku sa svim obezbeđenjem pa niste digli toliku graju.

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>