Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Heroji sa bebom poispadali iz helikoptera kada je udario o tlo!

Analiza snimaka ostataka helikoptera, u kojem je u petak uveče poginulo sedmoro ljudi, pokazuje da je ...

  • UJjjjee,,, Vreme: 19.03.2015 16:18h

    Ma koji su to bre otežani meteo uslovi,,,Napraviše ga kao da je to veče duvao tajfun i pritom bila magla!?Veče je bilo mirno,blag vetar,,u plusu, pa je stvarno bilo magle pri zemlji, ali helikopter vertikalno sleće i ima visinomer koji pokazuje visinu do dodira i prizemljenja,ima žiroskopski pokazivač položaja u odnosu na zemlju i komunikaciju sa kontrolom leta koja u svakom slučaju zna gde se nalazi.Kako su ga onda tražili toliko i to ukrštanjem signala mob.telefona,alo bre?Kako se,ako je bio pun goriva,nije pri tom tumbanju zapalio?Šta je tražio i ko ga je navodio na regiju sa gomilom dalekovoda koji se vide na slikama?Ja sam laik ali ovo su za mene pitanja na koje niko nije dao odgovor,,,a morao bi, jer neko sigurno zna,,,ne bi valjda ne znajući preuzimao odgovornost???

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Nikola Vreme: 19.03.2015 12:25h

    Kako ih nije sramota da indirektno optuziju pilote? To je helikopter, ne avion i ne treba mu pista! Taj isti helikopter je prevozio ljude iz Obrenovca i na koju pistu je sleteo? Slecu na VMA a ne na pistu!!! Evidentno da je postojao neki kvar, ali sad ce ispasti da ni Makedonija nema ispravan citac pa nikom nista!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • srbija u srcu Vreme: 19.03.2015 10:54h

  • Stručnjak za letenje Vreme: 18.03.2015 17:04h

    Pre svega ovde je uzrok što je posada bila pod neviđenim pritiskom "odozgo" (šifra keramičar Gašić) da mora da se sleti u Beograd zbog ovog: http://www.kurir.rs/vesti/politika/vucic-ni-dan-zalosti-nije-prosao-a-vec-su-trazili-krivca-za-nesrecu-clanak-1706917 " Lončar je krenuo na aerodrom da vidi u kakvom je stanju dete, pošto nije moglo da se sleti na VMA", izjavio je premijer. Vučić smatra da je narodu teško ugoditi. Šta iam ministar da vidi kao je dete, postoje bolji dečiji lekari od njega i to mu nije posao - ali voli da se slika, pa to ti je. Već je jednom lično prenosio bolesno dete od kola hitne pomoći do aviona. Potpuno je nebitno da li je došlo do kvara, let je bio bespotreban i rizičan zbog smanjene vidljivosti na 200 ft - tada se ne leti. Baš kao i let za Feketić po vetru od 120 kmh koji je takođe realizovao pokojni Omer Mehić da bi se premijer slikao kako nosi dete. Bahato i bezobzirno su ubili 6 ljudi...

    Preporuka čitalaca: +25 - 0

  • Zaza Vreme: 18.03.2015 14:25h

    Za ovo treba Vučic da odgovara i njegovi nesposobnjakovici...iz sns

    Preporuka čitalaca: +23 - 1

  • Cenzura Vreme: 18.03.2015 13:02h

  • Kosarah Vreme: 18.03.2015 13:01h

    "Sve je jasno. Za svoju pogibijku su krivi isključivo piloti." Koje je to spinovanje političara u sprezi sa medijima. Ne mogu da verujem DOLE VLADA!!!!

    Preporuka čitalaca: +22 - 1

  • Nikola Vreme: 18.03.2015 12:57h

    Cekaj, jesam li ja dobro procitao: mi nemamo "čitač" koji omogućava da se sa tog uređaja skinu parametri leta helikoptera Mi-17, pa smo zamolili armiju Makedonije da nam posudi taj "čitač"

    Preporuka čitalaca: +26 - 0

  • Mile Vreme: 18.03.2015 12:04h

    Ovi piloti nisu verzirani da slete pomoću kontrole leta nije to putnički avion !

    Preporuka čitalaca: +15 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>