Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Jović: Mesić laže kao pas!

Bivši predsednik predsedništva SFRJ Borisav Jović demantovao je da je svom nasledniku na toj funkciji ...

  • krstoje Vreme: 11.12.2012 18:26h

    ..a, publika u studiju mu aplaudirala, sve sa smeskom...UZAS!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • shumadinac Vreme: 11.12.2012 11:34h

  • cove Vreme: 11.12.2012 10:19h

    mesic je rekao sta je imao (naravno da smo ogorceni). Zasto Bora Jovic i ostali ne izadju iz misijih rupa i nasem narodu nekazu svoju istinu. Ovako tek kada ih prozovu misici (pacovcine) se jave. Netreba dugo pamcenje da se setimo da su nas hrvati dobili bas medijskim ratom.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • zoran-za Vreme: 11.12.2012 09:59h

    Gospodine Joviću, više verujem Mesiću nego Vama.Zbog Vas i Vaše propale politike i Vaših tenkova na ulicama Beograda 1991 proveo sam ukupno od 1991 do 1999 godine više od 14 meseci u rovovima ispred Vukovara, Bobote, na padinama Fruške gore ...

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • stevan Vreme: 11.12.2012 09:53h

    to da jovica i milosevica nisu interesovali srbi iz hrvatske svima je jasno ja sam jedan od izbeglih srba.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Zoran Vreme: 11.12.2012 09:31h

    Sklon sam da poverujem Mesiću. U dosadašnjoj našoj bliskoj prošlosti ispostavilo se da Bora Jović laže kao pas. Setimo se njegovog nastupa od 4 decembra 1990 uoči izbora kada je "odgovorno" tvrdio da se hrvati ne naoružavaju. posle smo 9.januara 1991 gledali tajno snimljen film o hrvatskom naoružavanju. Pa zar ta njegova izjava data javno na tv nije gnusna laž koja nas je dovela do ovde da sve izgubimo. Njega treba već jednom dovesti na sud da objasni sve.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Ilija Vreme: 11.12.2012 09:31h

    Suština jeste u tome što Stipe Mesić priča istinu, jer Borisav Jović nije srpski političar nego jugoskovenski. Jer dok su svi ostali u bivšoj SFRJ bili svoji i zalagali se za svoj narod, srpski političari su bili jogoslovensko-komunistički (komunjarsko) orijentisani. Na žalost ta praksa se nastavlja i sa žutim, a čini mi se i posle žutih. Svaka čast onome koji se bori za svoju naciju. Mi Srbi moramo se naučiti da je Jugoslavija mrtva, da je komunjarstvo pogubno za nas i da moramo se vratiti SVETOSAVLJU I PRAVOSLAVLJU.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • milan Vreme: 11.12.2012 09:19h

    Jović je ratni zločinac koji je na žalost izbegao suđenje u HAGU. Svakako će odgovarati pred Bogom za ono šta je uradio i za zločine koje je uzrokovao.

    Preporuka čitalaca: +5 - 6

  • Trla Baba Lan Vreme: 11.12.2012 08:47h

    Posto imamo pravo da iznesemo svoja misljenja, onda tko drzi primat za najlazljivi narod u svijeto, to je uopce poznato. A vi gospon Jovicupripadate tom narodu i daleko ste poznati po lazima, neistinima, svojim ponasanjima i stavovima dok ste bili u toj funkciji.Dakle ako itko laze, onda si ti jer si tu profesiju dobro naucio od tvojih mentora Cosica i Milosevica. Tocno je to sto je izneo gospodin Mesic.

    Preporuka čitalaca: +3 - 5

  • branko Vreme: 11.12.2012 07:00h

    Kako su se onda g.Jovicu svi povukli bez ispaljenog metka.Naredba je bila U SLUCAJU NAPADA POVLACENJE ko je izdao takvu naredbu

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Miša Jović Vreme: 11.12.2012 06:36h

    Šta nije jasno?Mesić je Hrvat i to sve govori.Hrvati su majstori intriga i podmetanja i to treba utuviti nama u glavu.Crnogorci su im glavni saveznici još od Titovog doba.

    Preporuka čitalaca: +2 - 5

  • ljubiša Vreme: 11.12.2012 02:52h

    g.joviću bio sam sloveniji u vojsci kad sam te gledao na tv.zagreb i tvoje reči pamtim i dan danas , jugoslavija mora da opstane u avnojskim granicama! to je bilo pre sukoba i ne prijatno sam se osećao sto sam srbin zbog tvoje izjave. svaka republika je imala pravo na SAMOOPREDELJENJE. IVO ANDRIĆ JE LEPO REKO: KAD BI NAROD ZNAO KAKVI VODE DRZAVU,UMRO BI OD STRAHA.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • BATA Vreme: 11.12.2012 00:57h

    Posle one emisije sa Ivanovicem i moj PAS se uvredio .Toliko je lagao da i on ne veruje ono sto je izgovorio .Cilj opravdava sredstvo laz laz lavez licemerje ironija bezdusnost prema stradnjiu ljudi na sve strane .

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Miqa Vreme: 11.12.2012 00:38h

    Sukob Mesića i Jovića datira iz početka raspada bivše države,kako to da lako zamre glas Bogićevića koji je ukopao glasanje i došlo je sto je došlo.Tada je Jović pobesneo i ispao je sukob,da bi Mesić ponizio vodju opstanka Jovića za javnost rekao:Saradjivat sa Jovićem je tolika korist kao da muzeš jarca na rešeto.Stoga je Jović ogorčen na jarca Mesića.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Allek Vreme: 11.12.2012 00:25h

    velika je sramota što se posle one bruke u Hagu neko iz beograda prihvatio obaveze da dovede hrvatskog ubicu sfrjugoslavije na srpsku televiziju pa bilo da ta televizija nema srpske vlasnike... tim je veća krivica onog kepeca koji je prihvatio da hrvatskom srbomrzcu napravi prijem u svojoj emisi pogotovu što je ta emisija humorističkog žanra, ispade da se srbi podsmevaju srpskim žrtvama u oluji i bljesku... bolesni su to mozgovi ali ništa me ne čudi posle onakve satanizavije srpskog morala u emisijama tipa balkanski preljubnici tj prevare i porodične tajne... ono je tek dno dna... nije mi jasno šta radi ta RRA i za čiji interes ustvari ti lezilebovići rade!???

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Vrach Vreme: 11.12.2012 00:15h

    A kako bi Gospodin Jovic objasnio slucaj remonta raketnog sistema i onesposobljavanja istih raketa koje su imale Zagreb na dlanu i to sve par dana pred Oluju. Klasnicna sabotaza zar ne! S obzirom da se nisu dogovarali, po Jovicu, onda su verovatno u Karadjordjevu igrali sah, domine ili covece ne ljuti se... Krajiski Srbi su raznim politickim igrama iskoristeni da poprave krvnu sliku na Kosovu i u Vojvodini. Kosovo nije proslo al je krvna slika u Vojvodini znatno popravljena. Mozda Mesic laze za Jovicevu izreku ali i Jovic pokusava da prikrije istinu..

    Preporuka čitalaca: +3 - 3

  • dejan Vreme: 11.12.2012 00:13h

    Ti lazes kao pas!Ako Tudjman i Milosevic nisu ugovorili OLUJU, zasto onda vojska tadasnje SR Jugoslavije nije reagovala i odbranila narod, vec ih pustila niz vodu?

    Preporuka čitalaca: +4 - 4

  • Velko Vreme: 10.12.2012 23:20h

    Aman, ko je uveo tu floskulu "laže kao pas"' ? Čista glupost. Oduvek je bilo VERAN KAO PAS.Koja uvreda za najboljeg čovekovog prijatelja.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>