Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DEMANTI

Jović: Mesić laže kao pas!

Autor: Ekipa Alo! | 10.12.2012 - 23:03:00h | Komentara: 17

Bivši predsednik predsedništva SFRJ Borisav Jović demantovao je da je svom nasledniku na toj funkciji Stjepanu Mesiću rekao da ga ne zanimaju Srbi u Hrvatskoj i da oni mogu biti “nabijeni na kolac”, kako je hrvatski političar rekao u emisiji “Veče kod Ivana Ivanovića”.

Mesić je sve izmislio: Jović

Mesić je sve izmislio: Jović | Foto: FoNet

- Sve sa čim u javnost izlazi Stjepan Mesić su laži. On laže kao pas. Potpuno je izmislio neke događaje iz vremena uoči raspada SFRJ i to ponavlja, misleći da će ljudi kada mnogo puta čuju te neistine i poverovati - izjavio je Jović u intervjuu za “Vesti”.

On je rekao da je znao da će Mesić gostovati kod Ivanovića, ali, kako kaže, nije želeo da gleda emisiju.

Ponovo uznemirio Srbe: Mesić

Ponovo uznemirio Srbe: Mesić

- Znao sam da će ponavljati neistine, misleći da će 1.000 puta ponovljena laž postati istina. Poput ovih njegovih, provlači se u javnosti još jedna glupost - da su Tuđman i Milošević ugovorili akciju “Oluja” i prebacivanje Srba iz Hrvatske u Srbiju. Time pokušavaju da se opravdaju za taj zločin - istakao je Jović.
Poslednji komentari
  • Velko Vreme: 10.12.2012 23:20h

    Aman, ko je uveo tu floskulu "laže kao pas"' ? Čista glupost. Oduvek je bilo VERAN KAO PAS.Koja uvreda za najboljeg čovekovog prijatelja.

  • dejan Vreme: 11.12.2012 00:13h

    Ti lazes kao pas!Ako Tudjman i Milosevic nisu ugovorili OLUJU, zasto onda vojska tadasnje SR Jugoslavije nije reagovala i odbranila narod, vec ih pustila niz vodu?

  • Vrach Vreme: 11.12.2012 00:15h

    A kako bi Gospodin Jovic objasnio slucaj remonta raketnog sistema i onesposobljavanja istih raketa koje su imale Zagreb na dlanu i to sve par dana pred Oluju. Klasnicna sabotaza zar ne! S obzirom da se nisu dogovarali, po Jovicu, onda su verovatno u Karadjordjevu igrali sah, domine ili covece ne ljuti se... Krajiski Srbi su raznim politickim igrama iskoristeni da poprave krvnu sliku na Kosovu i u Vojvodini. Kosovo nije proslo al je krvna slika u Vojvodini znatno popravljena. Mozda Mesic laze za Jovicevu izreku ali i Jovic pokusava da prikrije istinu..

  • Allek Vreme: 11.12.2012 00:25h

    velika je sramota što se posle one bruke u Hagu neko iz beograda prihvatio obaveze da dovede hrvatskog ubicu sfrjugoslavije na srpsku televiziju pa bilo da ta televizija nema srpske vlasnike... tim je veća krivica onog kepeca koji je prihvatio da hrvatskom srbomrzcu napravi prijem u svojoj emisi pogotovu što je ta emisija humorističkog žanra, ispade da se srbi podsmevaju srpskim žrtvama u oluji i bljesku... bolesni su to mozgovi ali ništa me ne čudi posle onakve satanizavije srpskog morala u emisijama tipa balkanski preljubnici tj prevare i porodične tajne... ono je tek dno dna... nije mi jasno šta radi ta RRA i za čiji interes ustvari ti lezilebovići rade!???

  • Miqa Vreme: 11.12.2012 00:38h

    Sukob Mesića i Jovića datira iz početka raspada bivše države,kako to da lako zamre glas Bogićevića koji je ukopao glasanje i došlo je sto je došlo.Tada je Jović pobesneo i ispao je sukob,da bi Mesić ponizio vodju opstanka Jovića za javnost rekao:Saradjivat sa Jovićem je tolika korist kao da muzeš jarca na rešeto.Stoga je Jović ogorčen na jarca Mesića.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP