Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

„Južnim tokom” upravlja ofšor kompanija

Izgradnju “Južnog toka” kroz Srbiju, koja treba da počne krajem ove godine, predstavnici poslednje ...

  • Aleksandar Vreme: 23.05.2013 15:58h

    Nasa tadasnja vlast se toliko arogantno ponasala prema Rusima, da je napravljen alternativni pravac preko Rumunije. Razlog je sto su ljudi iz bivse vlasti, pa i sadas nje, na svaki nacin da nadju nacin kako da se utale doveka. Malo su se zaboravili da su Rusi veci maheri da bi im proslo pilicarenje. Pa, Rusi i prave ovaj pravac da bi izbegli ucene Ukrajine, tako da im sigurno ne treba nova Ukrajinica u vidu Srbije. Iskukali smo na kraju da cevka predje preko Srbije i da i mi uzmemo neku kinticu od tranzita gasa kroz jedan vrlo castan predlog po nas. A, Srb ne bi bio Srb kada ne bi bio u dusi samoupravljač i nikako da razluci bitno od nebitnog, a to je da Gasprom treba nama, a mi njima ni krivog k. Pa, zar veli ina Rusije u odnosu na Srbiju ne govori o razlici u pregovarackoj poziciji? Zato treba da sedimo di smo, jer ni za za di smo nismo, a ne da junacki obecavamo da cemo jesti korenje, a ne mozemo ni bez tople vode.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • DSV Vreme: 23.05.2013 10:57h

    Bopze glupih li komentara "CEVI SU GASPROMOVE" ! Ali te cevi IDU PO ZEMLJI SRBIJI koja ima NEZAMISLIVO 49% udela u tom preduzecu .Pa STA Bugari su blesavi sto nisu na to pristali vec imaju 51%,i TAMO SU CEVI GASPROMOVE!Bojim se da kad se osvestite moracete pitati UKRAJINCE kako da se ove pljacke resite JER ako je za istinu/bojim se da se neceobjaviti/; Podzemno skladiste je u Srbiji Nove i stare busotine SRPSKOG GASA stvaraju Rusiji profit Kako bi se to zvalo modernim recnikom "Ekonomska okupacija" ili da ne napisem PLJ.....

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Aleksandar Vreme: 23.05.2013 10:19h

    jos nesto...zasto bi se Srbija bunila gde se placa porez? Pobogu, pa i gas i cevi su Gaspromovi. Srbiji je bukvalno ucinjeno da gasovod prodje kroz zemlju da bi dobili tih par stotina miliona dolara od tranzita na dostojanstven nacin, a ne da ne prosimo okolo po zapadu. Rusi su se poneli krajnje bratski i civilizovano, ali dzabe kad se Srb uvek oseca da je za...ban. Vazno je da se kaze da nam Rusi nikada nisu pomogli, da nas kradu, da nas eksploatisu...hocemo li se ikada osvestiti i umeti da cenimo i postujemo druge i da prestanemo da zevamo u tudji tanjir?

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Aleksandar Vreme: 23.05.2013 10:07h

    Ubi nas neznanje! Pobogu ljudi, pa u Cugu su registrovani mnogi svetski svetski giganti. Cug nije ofsor zona, vec svajcarski kanton sa najnizom stopom poreza. Gasprom je uvek imao firme u Svajcarskoj za sve zajednicke projekte gasovoda. Nordstream (ili ti severni tok) ima takodje sediste u Cugu i zgrada od cetiri sprata bas i ne lici na postansko sanduce. Sta je tu neobicno? Neobicna je ministarka, jer zena ima kompleksno neznanje iz vise oblasti. Ili je zena iskreno zacudjena zasto nje nema tu. Neverovatno.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • zoran Vreme: 23.05.2013 08:58h

    Bravo za ministarku, kako je samo skapirala da niko u Srbiji ne radi za dobrobit naroda vec za svoju korist.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Nikola Vreme: 23.05.2013 08:54h

    Oni su većinski vlasnici i mogu rade šta hoće, oni diktiraju pravila!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • da i ja kazem koju Vreme: 23.05.2013 08:16h

    Da li je offshore ili ne, to ne znam, ali nije tacno da nema svoje prostorije. Licno sam bio u prostorijama Juznog toka u Zugu radeci na projektu Severnog toka. Nord stream takodje svoje kancelarije ima u Zugu i samo su jedan sprat iznad ovih gde je South stream. Dakle, ovo sa samo postanskim sanducetom nije tacno.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • vova Vreme: 23.05.2013 07:23h

    ma u srbiji sve sto se radi i gradi je pranje para narko mafiji.zato nikog i nehapse za silna muvanja iz predhodne vlasti jer su svi uvuceni u korupciju i predhodna a narocito sadasnja vlast.pogledajte nam ulice,stalno se popravljaju i stalno rupa do rupe,zar mislite da je to slucajno !

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>