Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Kablovski operateri zbog kataklizme u Srbiji napravili presedan: Ispravno ili ne? (ANKETA)

Televizijski kanali i radio stanice emituju program koji je u skladu sa danom žalosti. Međutim, ovoga ...

  • Biserka Vreme: 22.05.2014 18:01h

    A sportski kanali nisu zabavnog karaktera???! Kakav je to muški zakon? Zar muškarci ne mogu da se odreknu zabave na tri dana?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Nikola Vreme: 22.05.2014 15:40h

    Ne podržavam odluku. Moje je pravo da gledam ono što plaćam. Ne mogu oni da nam odrede šta ćemo gledati a šta ne. Oni su DISTRIBUTERI, a ne EMITERI! Potez tumačim kao uvlakački. Mada od Kopernikusa goreg operatera nema!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Internet Vreme: 22.05.2014 14:30h

    Mogli su i internet da nam ugase sa istim razlogom.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Totalna diktatura Vreme: 22.05.2014 14:27h

    Sramna odluka kablovskih distributera. Ko su oni da odlucuju da li je neki kanal primeren ili nije. Iskljucili su sve filmske, dokumentarne, naucne kanale i slicno a ostavili sportske kanale. Uz to jasno je da RRA nije dala preporuku vec naredila jer ne bi oni sami ovakvu glupost ucinili. Zivimo u totalno diktaturi!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Ruzica Vreme: 22.05.2014 14:18h

    A zar sportski kanali nisu zabavni? Kada su dani zalosti, onda se i sve sportski dogadjaji odlazu. Mozda nam stvarno operateri smanje racun za maj ili te novce posalju kao pomoc ugrozenima.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Vlasta Vreme: 22.05.2014 13:41h

    Kablovski operater IKOM nam je prvo ukinuo sve strane informativne kanale (SNN, BBC, SKY...) i ostavio samo jedan ruski kanal. Umesto toga imamo 30 PINKova. Od juce, po zahtevu RRA, na 50 kanala gledamo reklamnu kampanju Vlade RS. Imamo i nekoliko sportskih kanala (to nije zabava), ali je kuvanje zabava, pa su nam i to ukinuli. Samo je ljuska glupost neogranicena i moze da ide u nedogled, kraj jos ne mozemo ni da zamislimo.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Sofija Vreme: 22.05.2014 11:47h

    Ovo je cista diktatura. Ja licno sam poslala nebrojeno sms poruka na 1003, spakovala svoje i stvari svoje dece iz ormara i odnela u crveni krst, izdvojila i sumu gotovog novca za koji sam kupila benkice, pelene i adaptirano mleko... Ali sta cu ja kad zatvorim vrata svog stana gledati i slusati - to je moja licna odluka i ne odrazava moj odnos prema ovoj tragediji! Ovo sto je RRA vodjena diktaturom jednog coveka koji pretenduje na apsolutnu vlast tipa "Ave Cezare" dozivljavam kao nedozvoljeni ulazak u moj krevet, kao silovanje, kao diktaturu! Jos samo i internet da nam ukinu, pa smo u totalnom mraku.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Sladjana Vreme: 22.05.2014 11:32h

    Koja je razlika izmedju crtanog i igranog filma? Crtani film nije zabavnog karaktera a igrani jeste? Pa tako ja imam decije kanale ali nemam HBO koji placam dodatno. Sport nije zabava? Haha..Moj muz se tako lepo zabavljao juce uz fudbal... Niko nije cenzurisao sportske kanale? O cemu se ovde radi gospodo? Zakon o obelezavanju dana zalosti se ne odnosi na distributere vec na emitere tv sadrzaja na teritoriji Republike Srbije, pa i na satelitske kanale RTSa i sl. RRA nije zakonodavno telo ili ja gresim? :) Preporuka nije obavezujuca ili gresim? Ma nema veze za domace kanale, ali strane kanale i pakete moraju da puste ili da umanje racun. Toliko od mene.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • ion Vreme: 22.05.2014 09:14h

    Ove izjave su u stilu "što me pitate o krađi sad kad gori Hilandar?". Zašto se i dalje prenose sportski kanali? Zašto su isključeni kulinarski kanali? Jel' to "zabava"? Tim više što mučeni Rudolf kuva za raseljene... Zašto su isključeni HRT, OBN... to nisu zabavni kanali? Zašto onda ne isključe i internet, tamo ima više zabave negona svim kanalima?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • klijent Vreme: 22.05.2014 02:25h

    Sta je gre ovo, daj ukljucite mi kanale placam I hocu da imam, ko je plakao za moje , kad su mene ostavljali , to je boziji dar

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Nenad Lukic Vreme: 21.05.2014 18:59h

    Mislim da po toj analogij treba da se trazi i od i-net provajdera da zatvore internet, tamo ima zabavnih sadrzaja na pretek.

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Aleksandar Vreme: 21.05.2014 17:57h

    Recite Goranu Karadzicu, da procita Zakon o danu zalosti i Zakon o radiodifuziji. Posto je ocigledno neznalica, a vodi RRA. Kablovske kompanije su distributeri, a ne emiteri. Takodje, kablovski distributeri, ne samo sto su prekrsili Zakone, pocevs od ovih gore, pa do Zakona o zastiti potrosaca i Zakona o obligacionim odnosima, prekrsili su svoje ugovore izmedju korisnika i sebe. Naravno to je vezano za Zakone o potrosacima i obligacijama. Te vas molim za vrhunsko blacenje distributera, da ih ocrnite maksimalno. P.S. kada korisnik napravi problem u ugovoru, odmah su aktivni, a ovde se prave mutavi kada oni prekrse Zakone i ugovore.

    Preporuka čitalaca: +16 - 0

  • Snezana Vreme: 21.05.2014 17:10h

    Naravno da nije u redu ,Sbb su licemeri jer su ukinuli mnoge kanale a ostavili sport . Ako ja njima placam usluge ,kako se usudjuju da oni meni odredjuju sta cu da gledam ?Da li ce vratiti novac za ova 3 dana ,kada nismo mogli da gledamo ono sto placamo ? Potpuno su se izblamirali ,nije ni cudo sto su kupili Grand. Valjda misle da ovde zivi samo polupismen svet kome je Grand vrh zabave ?!

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • Takana Vreme: 21.05.2014 17:02h

    Kablovsi operateri su duzni da umanje majski racun, a taj iznos da se uplati u humanitarne svrhe!Verujem da niko od gradjana nece imati nista protiv!

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Tatjana Vreme: 21.05.2014 16:52h

    Da li ima podataka o pruzanju finansijske pomoci kablovskih operatera? Duzni su da deo novca za majski racun svakom gradjaninu koji koristi njihove usluge umanje!Ti isti gradjani se slazu da taj iznos ide u humanitarne sfrhe!

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • Milan Vreme: 21.05.2014 16:29h

    Molim samo objašnjenje zašto se HRT1 i HRT2 svrstavaju u "zabavne programe"? Prate i oni situaciju kao i RTS.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>