Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Kape i majice im preče od života!

Elektrovojvodina platila je 27.000 evra promotivne polo majice i kačkete za svoje radnike tokom 2011. ...

  • vuk Vreme: 01.03.2013 13:23h

    Ovo je zato što su pili "osiromašeno" sada kada ga "obogate" sve će biti uredu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • NN Vreme: 01.03.2013 00:48h

    Ministarstvo zdravlja treba da se brine o bolesnima a ne Elektrovojvodina.Procesljajte malo svoje ministre,gradonacelnike,predsednike stranaka, koji privatno trose novac poreskih obveznika.Ministre koji trose na bespotrebna putovanja.Dok ministar zdravlja razmislja o nekoj tricavoj sumi da li da odobri ili ne,pacijent otputovao na onaj svet.Elektrovojvodina nema nista za zdravstvom,plate drzavi svoj deo poreza a sta ce raditi sa svojim novcem to najmanje treba da vas brine jer su drzavi svoje oduzili. ili vam smeta sto nisu i oni pred bankrotom pa biste da ih vi dovedete?Eno vam SPC,otese od naroda i dusu a potkradaju sami sebe.Neka malo oni vrate narodu bar u ovakve slucajeve,ali ne,SPC ne sme niko ni da spomene ili trazi pomoc za bolesne.Sram vas bilo.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Sanja Vreme: 28.02.2013 22:18h

    Moram da istaknem jos jedan vrlo hitan slucaj koji nije ovde spomenut: Tijana Ognjenovic je devojcica koja ima 8 godina, i hitno, zaista hitno joj je potrebna transplantacija srca. Trebalo je da bude u Becu, sakupljeno je dovoljno novca, 200 000 evra, ali se njoj u decembru pogorsalo stanje, bolest utice i na druge organe, pa su, kada su otisli u Bec, receno im je da pod takvim rizikom oni nece da rade operaciju. Nasli su resenje u Hjustonu u decijoj klinici, ali tamo traze 500 000 dolara. Problem je kao kod Danice Cirkovic, koliko ja mogu da razumem, ali se iskreno nadam da ce ishod biti drugaciji. Postoji i veb sajt www.tijanaognjenovic.com, i tamo postoje svi podaci i dijagnoze.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Petar Vreme: 28.02.2013 22:04h

    To za renoviranje Ambasade u Rimu, i nije tako strasno jer je to ipak investicija u objekat koji je vlasnistvo Srbije. Sta reci za nenormalne racune za mobilne telefone koje MSP pravi svakog meseca, gde je Jeremic bio perjanica sa nekoliko hiljada evra svakog meseca. Gde su troskovi hotela, VIP salona i slicnih bahanalija, a da ne govorimo o muzeju diplomatije u MSP u koji niko nikad usao nije. Gde ce mu dusa...

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Brancilo Vreme: 28.02.2013 21:37h

    Evo gradjani zasto mi zivimo na ivici bede,kada imamo ovakve politicare, koji vode racuna samo o sebi. Ko zna koliko je zivota izgubljeno, zbog teske ne mastine, ali valjda ce i ovakvima doci kraj.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Gradjanin Vreme: 28.02.2013 20:16h

    Svaka cast!. Ovako ih svaki dan stavljajte na stub srama, jer samo za to i jesu. Bahata stoka dok posten narod umire.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Vitez Vreme: 28.02.2013 20:08h

    Potrošio je i presednik opštine Čukarica četiri miliona dinara na zahvalnice narodu što su ga glasali, a isti dan mi došla neka deca da traže pomoć za druga iz škole za lečenje.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>