Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Laza se uspavao!

Lazar Krstić, ministar finansija, čovek od koga zavise reforme u Srbiji, prvog majskog radnog dana ...

  • Baksuz Vreme: 07.05.2014 09:02h

    Zakasnio, cudno, vi biste ga vratili kuci, a nije vam poznato da taj mladi covek ostaje da radi prekovremeno, skoro svakog dana. Ministar nije zakasnio samo se ZADRZAO. Meni su vaznije reforme koje on, dok "spava", priprema za "JESEN PENZIONERA".Vazno mi je i to da ne "KRADUCKA". A to sto se decko uspavao, i to bas prvi dan, verovatno nije pomerio sat na novo vreme. Mislim da ce mu vrhovni oprostiti i nece odbiti deset odsto - OD PLATE. Savetnici su stigli na vreme.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • dr.mile Vreme: 06.05.2014 17:17h

    Draga moja Beogradjanka koliko ko je radom doprineo za izbavljanje Srbije iz krize to smo mogli videti iz proslosti.Znaci niko do sada samo su nas gurali u propast.Iz ovoga sada mozemo videti koliko je ko ozbiljno shvatio svoj posao i situaciju u kojoj se nalazimo.Mozda ce nas doticni gospodin izvuci iz krize ,ako mu se u snu javi neka nova ideja.Zato bih za molio sve da budu tihi dok gospodin spava,da mu taj san ne prekinemo na pola.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • S2 Vreme: 06.05.2014 16:14h

    Beograđanko, od tačnosti u dolasku počinje dobar odnos prema svom poslu i obavezama. Disciplinovanost u radu je samo jedna od najvažnijih osobina zbog koje se divimo i nemcima i švajcarcima, a koja tako očajnički nedostaje našem mentalitetu. Bahatosti i aljkavosti imamo i previše. Ako ćemo da se menjamo (na bolje!), od ovoga se bezuslovno mora početi. Iz takve discipline se rađa i efikasnost u radu, a tada ne izostaju rezultati koje i Vi priželjkujete u svom komentaru.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Isus Vreme: 06.05.2014 15:24h

    Ustaj Lazare :-)))

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • levis Vreme: 06.05.2014 14:25h

    ispravno je doci u 7,15/7,20 a ne u 7,30 u to vreme mora da se pocne sa radom,pa prema tome niko nije tacan k'o svajcarski sat,tesko nama sa ovakvim radnim vremenom,pomerenim metabolizmom i "ekspertima"sve moj do mojega ,a mojemu mesta nema.koje crno radno vreme od 7,30 vazno je da li se uopste radi,evo sad ce od 7,30 da se pakuju radi preselenja,pa ce onda od 7,30 da sredjuju novi poslovni prostor,a posle ...bice opet nesto da se ubije vreme,a evropa ne moze da ceka,poglavlja i statijaznam vec sta, strasno.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Anja Vreme: 06.05.2014 13:03h

    Ne bi bila velika steta i da je ostao kod kuce g.Krstic, jer on ono sto predlaze za izlazak iz krize, znamo i mi sami bez velike strucnostil, neka donese neko resenje koje nece ici na ustrb zivotnog standarda ovog naroda.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Beogradjanka Vreme: 06.05.2014 12:15h

    Da li je za reforme vaznije ko je kad stigao na posao , ili koliko je radom doprineo izbavljenju Srbije iz kolapsa, ako je to uopste moguce???? Da li je garancija da ce ranoranioci prionuti na posao i dati rezultate ili ce kafenisati i surfovati po internetu u cilju savladavanja dosade?????

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>