Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Narod ima pravo da zna koga plaća!

Koliko je netransparentan rad naših ministarstava najbolji pokazatelj je to što kriju ko su najbliži ...

  • mika majstor Vreme: 28.11.2013 10:59h

    Tamo gde nema morala, nema ni postenja. Kakva smo mi drzava, ako nam naj obrazovaniji ljudi/lekari, odnosno ljudi sa najvisim skolama, imaju manju platu nego cistacica u agenciji, a kvazi savetnici nedodirljivi bogovi, partijski kadrovi. O cemu onda pricati. Da li znate da doktor nauka, o kome se vise zna u inostranstvu nego kod nas, ima dodatak na platu od 1500 dinara za svoju titulu, a za nju je ulozio sest godina rada, objavio na desetine clanaka u svedski priznatim casopisima, citiran u stranoj naucnoj literaturi i za uspesno prezentovanje srpskog znanja iz oblasti medicine i uspesnog lecenja svojih pacijenata. Navedite mi jednog savetnika koji je negde nesto objavio, pa makar oglas u mesnoj kancelariji.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • momazver Vreme: 28.11.2013 07:39h

    Takav stav ministara,*savetnika*, ma Vlade , DOKAZ je da nista pod milim bogom te face NERADE, nego lezilebovici lezilebovicki trose NAS novac,koji nama zakidaju ili nam ga uopste ne daju..a za razliku od njih mi smo ga zaradili..Kakvi crni pomocnici,nose vazda neke fascikle za 100.000 /i vise/ mesecno..dajte meni,bez konkursa, to da radim,za 50.000..kakvi crni savetnici..koga Mrka da savetuje,estradne radnike..pa on je upropastio estradnu privredu/putnu privredu..estrada-put,cesta..Skundric i slicni..idi begaj sve go..i ono sto ide uz to. Da se razumemo ,ova dvojica su mi prvi pali napamet,ali ima ig u SVIM partijama pozicije i opozicije..eto Bajatovic..u jednoj firmi direktpor, u drugoj savetnik , u trecoj neki zameni,tamo negde clan U.O.,pa poslanik..*VUCE* osam/8/ plata kako pisu novine i..i...i. NIKOM NISTA.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>